Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

Sveikos, uzejau siaip paskaityt, na ir is savo patirties galiu pasakyt, savo pupa pasidarem iskart po menesiniu, nors net netikejau, kad taip imanoma smile.gif keleta menesiu bandem per viduri ciklo, o iskart po MM sau ir turim biggrin.gif
Dabar jau kaip ir noretusi antro blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 12 spalio 2009 - 00:33
Na va man jau 37.1c siandien, jau gal ivyko O smile.gif na darbavomes is peties...zesim kaip bus 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
tai zinoma kad imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2009 10 12, 01:31)
Sveikos, uzejau siaip paskaityt, na ir is savo patirties galiu pasakyt, savo pupa pasidarem iskart po menesiniu, nors net netikejau, kad taip imanoma smile.gif keleta menesiu bandem per viduri ciklo, o iskart po MM sau ir turim biggrin.gif
Dabar jau kaip ir noretusi antro blush2.gif

Labas, iškart po mmm, tai čia kada?Koks tavo ciklas? ir kiek dienų truko mmm?įdomu smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 10 13, 19:37)
Labas, iškart po mmm, tai čia kada?Koks tavo ciklas? ir kiek dienų truko mmm?įdomu smalsu ax.gif

pas mane MM trunka apie 5 dienas, ciklas gana reguliarus, 28 d. pagal daryta echoskopija isejo, kad pastojau 7 ciklo diena smile.gif tai ir paciai buvo be galo idomu, kai atrodo, turejo buti neimanoma pastoti g.gif man pries tai pora men. atgal buvo nesivystantis nestumas, tai sakau, gal del to cia taip netiketai gavosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 15 spalio 2009 - 22:40
Imanoma.As pastojau iskart po mmm, nekantrumas neleido sulaukti menesio vidurio.Bet viskas gerai, turim dukraitele 4u.gif
Atsakyti
man paciai buvo neitiketina, taciau imanoma. mano ciklas 25d, sergu 5d, o pastojau paskutine mm diena arba pirma po jos. taciau as naudojau kontraceptini pleistra kuris sujauke visus mano hormonus. menesines, kurios turejo pasirodyti po 25d pasirode po 17d ir viskas atsikele, tad manau kad itakos tai turejo. taciau kaip bebutu sio pastojimo vaisiaus nera verysad.gif
Atsakyti
eina sau doh.gif galvojau kad tik labai isskirtiniais atvejais pastojama ne ciklo viduryje bigsmile.gif o pasirodo gan nemazai tokiu kurioms taip pavyko 4u.gif bet cia turbut pasiseka taip toms, pas kurias ciklai trumpi g.gif
va su manim kazkokios nesamones daros doh.gif po KT ciklai buvo tokie: 37 CD (galejo uzsitest del didelio antibijotiku kiekio), 33 CD, 34 CD, 33 CD, 39 CD (pastaraji cikla buvau isitikinus kad mmm turi prasidet 33 CD, kadangi aiskiai O jutau, tai kaip ir mmm velavo savaite). Na ir siandien 11 CD ir jau kelias dienas kaip pilva maudzia (kaip per O), BT visas tas dienas pastovi (36,8), nors sakoma kad per mmm ji turi kristi doh.gif zodziu nieko nebesuprantu blush2.gif tai va ir pradejau svarstyt ar imanoma pastot ciklo pradzioj blush2.gif o gal ir vel cia kaltas tas mano begalinis noras nestuke.gif tapt blush2.gif
Atsakyti
as manau, kad tikrai imanoma thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau ir as pasidalint savo nuomone:) pries kelis metus buvau pastojus sekancia diena kai baigesi mmm ax.gif irgi nesitikejau kad tai imanoma, bet dabar zinau kad taip buna ax.gif na ir dabar vel situacija:) gruodzio 31d, buvo antra diena po mmm ir gavos mums sioks toks netyciukas blush2.gif tai dabar laukiu nesulaukiu kol praeis kokios 10 dienu ax.gif taip noreciau nestuke.gif
Atsakyti
Auginu 4 mėn. auksiuką wub.gif . Pastojau iškarto po mmm thumbup.gif
Atsakyti
daug metu stebejau savo BT ir O ir daznai matydavau kad mano O buna apie 20-25CD bet va su siuo nestuke.gif atsitiko kitaip biggrin.gif netiketai O ivyko apie 10CD bet gyd ziuredama echo pasake kad leliukas yra 4d didesnis nei pagal O tai taip iseina kad pastojau apie 6CD biggrin.gif

tai ir auginu nestuke.gif musu planuota NETYCIUKA biggrin.gif kodel planuotas bet netyciukas??? lotuliukas.gif todel kad planavom po pusmecio ar metu o va netiketai ankstyva O sujauke musu planus ir as pastojau nes pradzioje ciklo nesisaugojau nes maniua kad O bus kaip visad apie 20-25CD biggrin.gif

o kazkada galvojau kad pazystu savo organizma biggrin.gif

bet esu labai laiminga del sio planuoto netyciuko wub.gif nes is 6mano nestuke.gif tik du sekmingi thumbup.gif ir abu uzkibo netiketai kai maziausia to tikejaus wub.gif
Atsakyti