Dabar jau kaip ir noretusi antro
Sveikos, uzejau siaip paskaityt, na ir is savo patirties galiu pasakyt, savo pupa pasidarem iskart po menesiniu, nors net netikejau, kad taip imanoma
keleta menesiu bandem per viduri ciklo, o iskart po MM sau ir turim 
Na va man jau 37.1c siandien, jau gal ivyko O
na darbavomes is peties...zesim kaip bus
tai zinoma kad imanoma
QUOTE(dovile.galdik @ 2009 10 12, 01:31)
Sveikos, uzejau siaip paskaityt, na ir is savo patirties galiu pasakyt, savo pupa pasidarem iskart po menesiniu, nors net netikejau, kad taip imanoma
keleta menesiu bandem per viduri ciklo, o iskart po MM sau ir turim 
Labas, iškart po mmm, tai čia kada?Koks tavo ciklas? ir kiek dienų truko mmm?įdomu smalsu
QUOTE(Ingese @ 2009 10 13, 19:37)
Labas, iškart po mmm, tai čia kada?Koks tavo ciklas? ir kiek dienų truko mmm?įdomu smalsu 
pas mane MM trunka apie 5 dienas, ciklas gana reguliarus, 28 d. pagal daryta echoskopija isejo, kad pastojau 7 ciklo diena
Imanoma.As pastojau iskart po mmm, nekantrumas neleido sulaukti menesio vidurio.Bet viskas gerai, turim dukraitele
man paciai buvo neitiketina, taciau imanoma. mano ciklas 25d, sergu 5d, o pastojau paskutine mm diena arba pirma po jos. taciau as naudojau kontraceptini pleistra kuris sujauke visus mano hormonus. menesines, kurios turejo pasirodyti po 25d pasirode po 17d ir viskas atsikele, tad manau kad itakos tai turejo. taciau kaip bebutu sio pastojimo vaisiaus nera
eina sau
galvojau kad tik labai isskirtiniais atvejais pastojama ne ciklo viduryje
o pasirodo gan nemazai tokiu kurioms taip pavyko
bet cia turbut pasiseka taip toms, pas kurias ciklai trumpi
va su manim kazkokios nesamones daros
po KT ciklai buvo tokie: 37 CD (galejo uzsitest del didelio antibijotiku kiekio), 33 CD, 34 CD, 33 CD, 39 CD (pastaraji cikla buvau isitikinus kad mmm turi prasidet 33 CD, kadangi aiskiai O jutau, tai kaip ir mmm velavo savaite). Na ir siandien 11 CD ir jau kelias dienas kaip pilva maudzia (kaip per O), BT visas tas dienas pastovi (36,8), nors sakoma kad per mmm ji turi kristi
zodziu nieko nebesuprantu
tai va ir pradejau svarstyt ar imanoma pastot ciklo pradzioj
o gal ir vel cia kaltas tas mano begalinis noras
tapt
va su manim kazkokios nesamones daros
sveikos
norejau ir as pasidalint savo nuomone:) pries kelis metus buvau pastojus sekancia diena kai baigesi mmm
irgi nesitikejau kad tai imanoma, bet dabar zinau kad taip buna
na ir dabar vel situacija:) gruodzio 31d, buvo antra diena po mmm ir gavos mums sioks toks netyciukas
tai dabar laukiu nesulaukiu kol praeis kokios 10 dienu
taip noreciau
Auginu 4 mėn. auksiuką
. Pastojau iškarto po mmm
daug metu stebejau savo BT ir O ir daznai matydavau kad mano O buna apie 20-25CD bet va su siuo
atsitiko kitaip
netiketai O ivyko apie 10CD bet gyd ziuredama echo pasake kad leliukas yra 4d didesnis nei pagal O tai taip iseina kad pastojau apie 6CD
tai ir auginu
musu planuota NETYCIUKA
kodel planuotas bet netyciukas???
todel kad planavom po pusmecio ar metu o va netiketai ankstyva O sujauke musu planus ir as pastojau nes pradzioje ciklo nesisaugojau nes maniua kad O bus kaip visad apie 20-25CD
o kazkada galvojau kad pazystu savo organizma
bet esu labai laiminga del sio planuoto netyciuko
nes is 6mano
tik du sekmingi
ir abu uzkibo netiketai kai maziausia to tikejaus
tai ir auginu
o kazkada galvojau kad pazystu savo organizma
bet esu labai laiminga del sio planuoto netyciuko