Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(Amūra @ 2011 12 22, 01:57)
eh, kad niekad as jo nesu skaiciavusi  blush2.gif  budavo nei nepasizymedavau kada ateina ir kada iseina, preliminariai visuomet panasiu metu, na to ir uzteko  smile.gif ir apie vaikus nei nenorejau pagalvot ir dabar man ju baisiai nereik, tiesiog siuo metu mums tam palankus metas tai va ir nusprendem nebesisaugot  smile.gif na bus tai bus nebus nebus, tikrai nepergyvensiu, tiesiog sau ramiai planuosimes nes dar ir to laiko ne kazin kiek praejo, jei jau sveikos poros gali ramiai laukti metus, tai kaip ir yra dar to laiko  smile.gif

žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo verysad.gif Taip kad pasidariau LAP ir po kelių mėnesių bandysim nestuke.gif . Tau ir visoms kitoms mergaitėms, laukiančioms nestuke.gif patarčiau ilgai nelaukti, ypatingai kai su sveikatėle ne viskas gerai, imti reikalą į rankas. Aš pavx. dabar gailiuosi, kad laukiau, gal dabar jau vaikelį ant rankų turėčiau. nors iš kitos pusės - gyvenime niekas nevyksta be reikalo..
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 22, 11:53)
žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo   verysad.gif Taip kad pasidariau LAP ir po kelių mėnesių bandysim  nestuke.gif . Tau ir visoms kitoms mergaitėms, laukiančioms  nestuke.gif patarčiau ilgai nelaukti, ypatingai kai su sveikatėle ne viskas gerai, imti reikalą į rankas. Aš pavx. dabar gailiuosi, kad laukiau, gal dabar jau vaikelį ant rankų turėčiau. nors iš kitos pusės - gyvenime niekas nevyksta be reikalo..

as skaiciau, kad del tokiu cistu sunkiau pastot, bet va tuomet nesuprantu kodel du skirtingi ginekologai man patare ramiai planuotis atseit ji neturetu trukdyt, o jei nenoriu vaiku tai gerciau kontraceptikus, o ju gyvenime nesu gerusi ir mano vyras pries juos baisiai nusistates ( kad nesveika ) kai vaisingumo klinikoje gyd. Meškauskienė man ju israse, del tos priezasties as ju nei negeriau. Po cistos radimo praejo jau daugiau nei metai, kad buciau per ta laika planavusi vaikus but aisku ar ji man trukdo, o dabar lekt akis ispletus pas gydytojus, juolabiau kad ne Lietuvoje gyvenu, tai sakiau dar bent pora menesiu palauksiu, nes ir ta cista man jokio diskomforto nekelia unsure.gif
o pati operacija ar sudetinga, kiek laiko trunka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 22 gruodžio 2011 - 12:02
QUOTE(Amūra @ 2011 12 22, 12:55)
o pati operacija ar sudetinga, kiek laiko trunka?

sakoma - viena iš paprasčiausių, bet man tai žiauriai baisu buvo. Nors atrodo paprastai - pilna narkozė, trunka apie 1-2 val. (man 45 min.) ir 1-3 dieną po operacijos namo paleidžia (kaip kurioj ligoninėj).
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti, ar imano pastoti kai praeina nuo menesiniu pradzios 12dienu? Mano ciklas apie 30-32dienos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytemyliu @ 2012 01 09, 12:52)
Sveikos norejau paklausti, ar imano pastoti kai praeina nuo menesiniu pradzios 12dienu? Mano ciklas apie 30-32dienos.  ax.gif

taip imanoma
Atsakyti
Sveikos, nuo paskutinių mano mėnesinių iki šių praėjo 40 dienų g.gif ir pirmąją mėnesinių dieną mylėjomės, ar yra galimybė pastoti? blink.gif

mėnėsinės mano trunka 5-6d.

O ciklas skirtingai, nuo 28 iki 40 dienų, kaip šį kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupyle: 12 sausio 2012 - 13:47
QUOTE(pupyle @ 2012 01 12, 11:46)
Sveikos, nuo paskutinių mano mėnesinių iki šių praėjo 40 dienų g.gif  ir pirmąją mėnesinių dieną mylėjomės, ar yra galimybė pastoti? blink.gif

mėnėsinės mano trunka 5-6d.

O ciklas skirtingai, nuo 28 iki 40 dienų, kaip šį kart.

buna visko gyvenime ax.gif tikimybes yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 12 sausio 2012 - 14:36
sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita:): 18 vasario 2012 - 16:25
QUOTE(Edita:) @ 2012 02 18, 17:17)
sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti?

Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo mirksiukas.gif ) neapsaugo nuo neplanuoto nestumo. Visada geriausia nueiti pas gine ir pasitikrinti. Taip galima apsisaugoti nuo rimtesniu infekciju ir kitu nemalonumu.
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 20, 09:28)
Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo  mirksiukas.gif ) neapsaugo nuo neplanuoto nestumo. Visada geriausia nueiti pas gine ir pasitikrinti. Taip galima apsisaugoti nuo rimtesniu infekciju ir kitu nemalonumu.

šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų...
Atsakyti
QUOTE(Edita:) @ 2012 02 22, 01:10)
šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų...

Tikiu smile.gif Atsimenu panasei ir man buvo pries pora menesiu doh.gif Jau is proto pradejau kraustytis kai velavo mm 5 dienom (o seip labai reguliarios), o dar visi tie "pozymiai" kurie atsiranda iskarto kai tik susimastai kad gali but nestuke.gif , o testas rode tik I lotuliukas.gif Deje galiausiai mm vis gi pasirode verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mane menesiniu ciklas 22-24 dienos ir jos trunka apie 4-5 dienas, ir man teko tureti lytiniu santykiu paskutiniomis menesiniu dienomis ir isgeriau tablete kad nepastociau, ir po keliu dienu vel pradejau kraujuoti, ka tai galetu reiksti?
Atsakyti