Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(Miaffa @ 2012 05 13, 16:30)
Man pries mm buna ir viduriai sukieteje ir papykina ir galvos svaigimu buna. Gine sako tai normalu, vis gi organizmas ruosiasi atsikratyti didelio kiekio skyscio (kraujo pavidalu) Del skausmu sone irgi ejau pas daktare, ieskojo, dare tyrimus. Galiausiai vis gi priejom isvados kad tai buvo umus slapimo pusles uzdegimas. Padejo paprasciausi URINAL vaistai  tongue.gif O dar minejo gine, kad neaiskus skausmus desiniam sone gali kelti ir chlamidijos ir ureoplazmos. Bet ju ieskot reikia spec. tyrimo... Manau reik grizti i LT ir aplankyt daktarus

aciu uz nuomone...kai tik galesiu gryst namo butinai juos aplankysiu....
Papildyta:
QUOTE(Vyrga @ 2012 05 13, 17:08)
aciu uz nuomone...kai tik galesiu gryst namo butinai juos aplankysiu....

ir dar noreciau paklaust o bunant kiausidziu uzdegimui pilva pucia,nes man pucia pilva jauciu kad tikrai apkudau bet pilvas atrodo nekrenta....buna dienu kai varo i tualeta dazniau slapintis...
Atsakyti
sveikos,

gal galite duoti patarima kaip skaiciuoti vaisingas dienas ir nevaisingas, jeigu mano menesines kiekviena menesi yra nereguliarios, tarkim viena mensi sergu 3 dienas,o kita menesi 5 dienas. gal yra moteru su panasiom bedom, nes norim saugotis naturaliu budu su draugu ir butu gerai zinoti gada yra vaisingos dienos ir kada nevaisingos?

is karto dekoju uz nuosirdzus atsakymus:)
Atsakyti
QUOTE(Erikuteam @ 2012 05 14, 19:27)
sveikos,

gal galite duoti patarima kaip skaiciuoti vaisingas dienas ir nevaisingas, jeigu mano menesines kiekviena menesi yra nereguliarios, tarkim viena mensi sergu 3 dienas,o kita menesi 5 dienas. gal yra moteru su panasiom bedom, nes norim saugotis naturaliu budu su draugu ir butu gerai zinoti gada yra vaisingos dienos ir kada nevaisingos?

Na, tikimybė pastoti išlieka visą ciklą, o vaisingiausios dienos būna ~5 d. iki ovuliacijos ir 1-2 d. po. Ovuliacija vyksta apie 12-16 d. iki mėnesinių. Kiekvienos moters organizmas skirtingas, jei nori, gali bandyt nusistatyt savo ovuluaciją su OT bei matuojant BT (beje, ir kiekvieną mėnesį ovuliacija gali būti skirtingu metu, tik poovuliacinis laikotarpis išliks tas pats). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuteam @ 2012 05 14, 20:27)
sveikos,

Hmm g.gif na kazkaip keistai Jus cia...ciklas skaiciuojamas nuo pirmos menesiniu dienos iki kitu...o ne kiek trunka menesines(kraujavimas) nes Jus cia rasote, kad viena kart 3 kita 5...tai jei nuo vienu mmm iki kitu ciklas trunka tarkim 28dienos...tai vaisingiausios pagal viska turetu but kazkur nuo 12-16,17 ciklo dienos.... pastebekit save, jei yra galimybe pasidarykit OT pora menesiu ir suprasit... smile.gif
Atsakyti
Ar galima pastoti iškart po menesinių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiluciukas15 @ 2012 06 25, 22:53)
Ar galima pastoti iškart po menesinių? smile.gif

Galima. smile.gif Mano logotipe yrodimas. Nes ta menesi tik vienas kartas be apsaugos buvo, sekancia diena po mm. smile.gif
Atsakyti
su pirmuoju nestumu turejau tris menesius mmm, jos buvo ne tokios gausios, bet kraujavau butent menesiniu laiku, su antruoju nestumu ir pimaji menesi kraujavau. Apie abu nestumus suzinojau beveik 8 sav, kai jau nebepanesiau krutines biggrin.gif

sako, kad galima pastoti iskarto po mmm, o ir raso kitur kd spermiukai geroje terpeje islieka iki 6 dienu, gal koks ir uzsiliko iki OV ax.gif
Atsakyti
Ar yra nėštukių pastojusių per mm ar iškart po jų?, Pasidalinkite patirtimi
Atsakyti
Noriu paklausyti Jūsų nuomonės smile.gif

Kaip ir daugelis čia Jūsų jau seniai planuojame pastoti..

Šį kart mėnesinės kaip niekada atsirado reguliariai būtent tą dieną kaip ir turėjo, bet jos lb silpnos ir kraujavimas lb tamsios spalvos... net nžn ar galima pavadinti tai mmm... snd kur turėčiau sirgti pakankamai stipriai tai maždaug lyg pirmą dieną būtų... keista... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nekarita @ 2012 07 12, 20:57)
Noriu paklausyti Jūsų nuomonės smile.gif

Kaip ir daugelis čia Jūsų jau seniai planuojame pastoti..

Šį kart mėnesinės kaip niekada atsirado reguliariai būtent tą dieną kaip ir turėjo, bet jos lb silpnos ir kraujavimas lb tamsios spalvos... net nžn ar galima pavadinti tai mmm... snd kur turėčiau sirgti pakankamai stipriai tai maždaug lyg pirmą dieną būtų... keista... blink.gif

Mėnesinės ir neturi būti kiekvieną kartą identiškos. Manau, nėra pagrindo nerimui 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, mano ciklas visada reguliarus 28 dienos, na kartais 27 ar 29 bet taip buna retai dazniausiai 28 dienas tvarkingai, menesines trunka apie 6 dienas. Vakar su vyru pasimylejome be jokios apsaugos, jis baige manyje, siandien ryte prasidejo mano dienos, sakykite ar yra galimybe, kad pastojau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliaa23 @ 2012 07 20, 12:13)
Norejau pasiklausti, mano ciklas visada reguliarus 28 dienos, na kartais 27 ar 29 bet taip buna retai dazniausiai 28 dienas tvarkingai, menesines trunka apie 6 dienas. Vakar su vyru pasimylejome be jokios apsaugos, jis baige manyje, siandien ryte prasidejo mano dienos, sakykite ar yra galimybe, kad pastojau?  4u.gif

Greiciausiai kad ne rolleyes.gif
Atsakyti