Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(Tantamm @ 2013 11 08, 00:12)
Labai panasiai ir man buvo . Su dukryte pastojau iskart po mmm , o su suneliu pavyzdingai ciklo viduryje  smile.gif

Sveikutes 4u.gif
As irgi su dukryte pastojau iskart po mm. Zinau tiksliai,nes paskui saugojomes. Nes man sakydavo,kad po mm ir pries jas yra nevaisingas laikotarpis biggrin.gif bet patikekit, koks buvo sokas kai suzinojau is ginekologes kad laukiuos lotuliukas.gif tai buvo seniai pries 15 metu-jokiu SM nebuvo ar pan.ir pati buvau laaabai jaunute. Taip kad imanoma pasirodo viskas ir po mm,ciklo viduryje ir netgi pries mm mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 11 08, 23:16)
Sveikutes 4u.gif 
As irgi su dukryte pastojau iskart po mm. Zinau tiksliai,nes paskui saugojomes. Nes man sakydavo,kad po mm ir pries jas yra nevaisingas laikotarpis biggrin.gif  bet patikekit, koks buvo sokas kai suzinojau is ginekologes kad laukiuos lotuliukas.gif tai buvo seniai pries 15 metu-jokiu SM nebuvo ar pan.ir pati buvau laaabai jaunute. Taip kad imanoma pasirodo viskas ir po mm,ciklo viduryje ir netgi pries mm mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif



O as su sunumi pastojau 3 dienos iki mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 02, 18:41)
Sveikos, nezinau ar kas man cia pakomentuos greit, bet pasiklausiu blush2.gif  su pirma dukryte pastojau kaip ir vadoveliuose rasoma vidury ciklo, zinau, nes tas dienas pasiskaiciavau ir nesisaugojom, tai ir turiu maze, o dabar klausimas ar imanoma kad ovuliacija pasikeistu ir butu iskart po mmm? nes po mm dvi dienas is eiles nesisaugojom  ax.gif  ir dabar svarstau ar galejom uzkibt, kazkaip ir krutis padilgcioja, bet mastau gal prisigalvoju tiesiog  doh.gif

gali buti mirksiukas.gif as pastojau is karto po mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirmu pastojau ciklo vidury, o su antru manau bandyt reikia ir per mmm ir po ju, kad neprasauti, maza ka smile.gif nesiojau spirale 1m, tai sirgdavau po 2savaites, automatiskai ir budavo ciklo vidurys, o dabar neaisku, gal jau trumpiau bus, nes su spirale labai gausios budavo..
Atsakyti
Laba naktis merginos. O gi reikalas tas, kad prieš porą dienų baigėsi mano mm. Buvau įsitikinusi, kad iškart po raudonųjų dienų ne tokia rizika pastoti, ir kol nepanaršiau internete, buvau rami, o kuo daugiau sužinojau čia forumuose, tuo daugiau baimių prisigalvoju.. Turėjom šiandien su draugu šiek tiek raundų, saugių, bet ketvirtas buvo nebe toks saugus, ir įtartinai drėgnas doh.gif Protingos moterys, pasakykit, kokie šansai, kad užkibsiu?
Atsakyti
QUOTE(xxJonita @ 2014 03 26, 02:36)
Laba naktis merginos.  O gi reikalas tas, kad prieš porą dienų baigėsi mano mm. Buvau įsitikinusi, kad iškart po raudonųjų dienų ne tokia rizika pastoti, ir kol nepanaršiau internete, buvau rami, o kuo daugiau sužinojau čia forumuose, tuo daugiau baimių prisigalvoju.. Turėjom šiandien su draugu šiek tiek raundų, saugių, bet ketvirtas buvo nebe toks saugus, ir įtartinai drėgnas doh.gif  Protingos moterys, pasakykit, kokie šansai, kad užkibsiu?

Jei ciklas labai trumpas, tai tikimybe pastoti yra.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 03 26, 06:26)
Jei ciklas labai trumpas, tai tikimybe pastoti yra.


Nėra jis trumpas, 28-31 dienos. Turbūt atsikvėpsiu šiek tiek ramiau. Dėkoju už Jūsų atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorelie @ 2014 03 26, 10:11)
Nėra jis trumpas, 28-31 dienos. Turbūt atsikvėpsiu šiek tiek ramiau. Dėkoju už Jūsų atsakymą smile.gif

Sveika, mano ciklas 28-31d. su pirmu vaiku pagal echo pastojau ~5-6cd. Pagal mane galvojau, kad ciklo vidury, nes OT rode teigiama apie 12cd., Bet nestumo testas rode rysku teigiama likus 10 d. iki nelaukiamu mm. (Tai, va su ilgu ciklu irgi imanoma smile.gif )
Atsakyti
sveikos forumietes, as ir su daug klausimu atkeliavau i sia tema. planuojame su vyru vaikeli. mano menstruacijos prasideda 27 d. menesio trunka 5-6 d, ir vel kitos prasideda kito men 27 d. pasimylejome 26 d, su laiminga pabaiga 4u.gif ir kaip sakant susirgau 27d. siuo metu 3 mmm diena, kada geriausia bandyti pradeti leliuka? kad pastangos duotu vaisiu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dora123 @ 2014 04 29, 10:51)
sveikos forumietes, as ir su daug klausimu atkeliavau i sia tema. planuojame su vyru vaikeli. mano menstruacijos prasideda 27 d. menesio trunka 5-6 d, ir vel kitos prasideda kito men 27 d. pasimylejome 26 d, su laiminga pabaiga  4u.gif  ir kaip sakant susirgau 27d. siuo metu 3 mmm diena, kada geriausia bandyti pradeti leliuka? kad pastangos duotu vaisiu nestuke.gif ?

Jei jau skaičiuojat ciklą mėnesio dienom, o ne ciklo, tai parašysiu šitaip: kadangi mmm prasideda 27d., o dažniausiai poovuliacinė fazė trunka 12-14d., tai Jūsų vaisingos dienos turėtų būti apie 13 mėnesio d.
Atsakyti
aciu uz informaciaj, bandysim laukti vaisingu dienu ir suregsti antraja atzala nestuke.gif
Atsakyti
mano ciklas 26-27 dienos (mėnesines trunka 5dienas). nutarėm,kad jau pats metas antram leliukui, bet paaiškejo,kad vyras į užsienį turi važiuot dirbt... tai prieš pat išvykstant brangiajam nusprendėm nesisaugot ir buvo smileysex.gif (buvo 7 ir 8 ciklo diena). šansai pastot,kaip suprantu, nėra dideli, bet tikiuos,jog pavyks tapti nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild_Child: 06 gegužės 2014 - 23:22