Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(evrema @ 2010 03 02, 14:15)
sveikutes gal kuri ta grybuka naudojat mazinimui svorio,kaip reikia elgtis tokiu atveju gal dar kokiu papildomu priemoniu emetes? g.gif

Prie naudojimo instrukcijos yra pridedamas ir vienas receptukas dietos svorio mažinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
man jis gan gerai bujoja,matyt tiko jam tas pienukas,jau vakar paragavau,visai man jis patiko mirksiukas.gif o ir mano vyrui patiko tai vos nesusipesem del tos vienos stiklinaites blink.gif thumbup.gif parasysiu kaip seksis mum su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS grybuka uzpyliau pienu ir man jis nesurugo taip kaip praeita syki ,gavosi toks tik biski paruges,bet jautiesi pieno skonis,kazi kas nutiko?kiekis nepakito ,tiki gal pora valandu veliau pakeiciau piena:blink:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evrema: 07 kovo 2010 - 19:12
QUOTE(evrema @ 2010 03 07, 20:06)
SOS grybuka uzpyliau pienu ir man jis nesurugo taip kaip praeita syki ,gavosi toks tik biski paruges,bet jautiesi pieno skonis,kazi kas nutiko?kiekis nepakito ,tiki gal pora valandu veliau pakeiciau piena:blink:


Tai atsitinka, kai į pieną prideda papildų, kad pienas nerūgtų , dažniausiai tai būna vasarą, galvoju, kad gal būt, tai nesažiningi ūkininkai į pieną kokių antibiotikų prideda. Bet gali antibiotikai patekti į pieną kai gydo karves, pieno juk neišpila nieks ... g.gif
O kokį pieną naudojai, kaip visada, ar pakeitei gamintoją?
Atsakyti
http://gribi2007.narod.ru/index.html

Be to, negalima naudoti kristalinių indų, sidabrinių, melchioro, keramikos. Vanduo, kuriuo perplauni grybą, t. b. kambario temperatūros. Šaukštas tik iš nerūdijančio plieno, o indas tik stiklinis.
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 03 01, 11:04)
Papildyta:
turiu Tibeto grybuka, kartais irgi pamastau, kaip cia yra istikruju su tais grybais, iskyla tokiu minciu, gal kas zino tiksliai? ar sis grybas negali sukelti grybelio?

ir dar Bielvesta09 apie cesnako nauda taipogi seniai zinau, o kaip tu ji su kuo su maistu suvalgai? nu kaip tu ji praryji? ir ka po to naudoti, kad kvapelis nebutu? pienas man nepadeda  ax.gif mielai naudociau cesnaka ir del kitu veiksniu, bet kaip ji suvalgyti?


ax.gif Čia mes biški neį temą ... gal nesupyksit blush2.gif
Savo grybuką gali ištirti laboratorijoje , kuri tikrina šulinių vandenį ( skaičiau pradžioje, kad kai kurios merginos tai darė), tiksliai žinosi ,ar jis nepakito, nes grybai linkę mutuoti g.gif

Česnaką valgiau kartų su maistu per pietus , maišiau į salotas, į sriubas, nes labai jau skandį dirgino. Ant tuščio karsta.gif . O kvapą naikinau - Orbit, Dirol , - super mėtiniai. Be to tai trunka tik 2 savaitės, tai nieko baisaus irnesakyk.gif
Atsakyti
Šiek tiek paskaitinėjau tą puslapį. Ten parašyta, kad 2arb. šaukšteliai litrui pieno,o lietuviškoje instrukcijoje rašoma, kad 2 a.š. 200-250ml. pieno g.gif Taip pat rašoma, kad tinka vaikams nuo 2 metų tik dozė atitinkamai mažesnė g.gif Na, tai kuo tikėt dabar g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 09, 15:16)
ax.gif Čia mes biški neį temą ... gal  nesupyksit  blush2.gif
Savo grybuką gali ištirti laboratorijoje , kuri tikrina šulinių vandenį ( skaičiau pradžioje, kad kai kurios merginos tai darė), tiksliai žinosi ,ar jis nepakito, nes grybai linkę mutuoti  g.gif


Ne lb. įsivaizduoju kaip tai reikėtų padaryti g.gif Nusivežti į laboratoriją grybuką ir ko prašyti, kad jame ieškotų. Nu, dovanokit, bet nesuprantu g.gif Gal kas gali paaiškinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 09 kovo 2010 - 15:26
QUOTE(žolelė @ 2010 03 09, 16:03)
Be to, negalima naudoti kristalinių indų, sidabrinių, melchioro, keramikos. Vanduo, kuriuo perplauni grybą,  t. b. kambario temperatūros. Šaukštas tik iš nerūdijančio plieno, o indas tik stiklinis.

is kart kai gavau uzpyliau naminio uosvienes pieno tai rugo labai gerai,bet kai baigesi naminis uzpyliau pirktini lanku piena,o va del indu tai as perkosiu i molini bet mano grybukas lieka plasmasiniame,o ir perplaunu po tekancia srove po kranu ir vanduo nebuna saltas labai, rolleyes.gif o indas tai stiklinis perplaunu ir viskas su paprastu vandeniu,nu siandie varysiu i kaima parsivest naminio pieno,bus matyt kas td gausis o jei ne tai nzn kas bus g.gif g.gif ,bet man atrodo,kad jis dideja,bet pieno neraugina kazkas matyt su pienu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 09, 16:02)
Tai atsitinka, kai į pieną prideda papildų, kad pienas nerūgtų , dažniausiai tai būna vasarą, galvoju, kad gal būt, tai nesažiningi ūkininkai į pieną kokių antibiotikų prideda. Bet gali antibiotikai patekti į pieną kai gydo karves, pieno juk neišpila nieks ...  g.gif 
O kokį pieną naudojai, kaip visada, ar pakeitei gamintoją?

nu bus matyt ryt ka cia jam nutiko g.gif
o ir dar vienas klausimas kas jaum gali nutikti jei perplauni su saltesniu vandeniu o ne kambario temperaturos?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evrema: 09 kovo 2010 - 16:05
Naminį pieną Tibeto grybukas labai mėgsta thumbup.gif .
Aš tai jo labai daug nelepinu,kartais ir šaltesniu vandeniu perplaunu ir nieko gyvuoja,kefyriuką fermentuoja ir "prieauglį" augina mirksiukas.gif
Nelepinu aš jo,oi nelepinu,tai gal ir už tai nesikaprizina.Tinka ir pirktinis pienas.Dar nėra buvę,kad kefyro per parą nesufermentuotų.Maniškis neįnoringas.Tik per Kalėdas pakeliavo per pusę Lietuvos,tai vienas gabaliukas trupučiuką parudavo ir buvo nedelsiant išmestas.Gal nuo senatvės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 03 09, 18:44)
Naminį pieną Tibeto grybukas labai mėgsta thumbup.gif .
Aš tai jo labai daug nelepinu,kartais ir šaltesniu vandeniu perplaunu ir nieko gyvuoja,kefyriuką fermentuoja ir "prieauglį" augina mirksiukas.gif
Nelepinu aš jo,oi nelepinu,tai gal ir už tai nesikaprizina.Tinka ir pirktinis pienas.Dar nėra buvę,kad kefyro per parą nesufermentuotų.Maniškis neįnoringas.Tik per Kalėdas pakeliavo per pusę Lietuvos,tai vienas gabaliukas trupučiuką parudavo ir buvo nedelsiant išmestas.Gal nuo senatvės hihihi.gif

nu parsiveziau naminio pienelio eisiu uzpilt bus matyt ar islepo ar kas anam daros g.gif
Atsakyti
QUOTE(evrema @ 2010 03 09, 20:21)
nu parsiveziau naminio pienelio eisiu uzpilt bus matyt ar islepo ar kas anam  daros g.gif


Jau už naminį pieną kefyro prifermentuos su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 03 09, 21:36)
Jau už naminį pieną kefyro prifermentuos su kaupu thumbup.gif

nu zinokit nieko panasaus tas pats, nefermentuoja man to kefuriuko,kazkaip idomu g.gif schmoll.gif jis pats auga o nieko nefermentuoja tik aplink ta gryba darosi i varske panasi mase ir viskas per pirsta storio,o toliau paprastas pienukas g.gif g.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti