Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(evrema @ 2010 03 10, 11:25)
nu zinokit nieko panasaus tas pats, nefermentuoja man to kefuriuko,kazkaip idomu g.gif  schmoll.gif  jis pats auga o nieko nefermentuoja tik aplink ta gryba darosi i varske panasi mase ir viskas per pirsta storio,o toliau paprastas pienukas g.gif  g.gif  verysad.gif  cry.gif

Labai keista g.gif
Mano praktikoje tokių dalykų nepasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(evrema @ 2010 03 09, 16:10)
o ir dar vienas klausimas kas jaum gali nutikti jei perplauni su saltesniu vandeniu o ne kambario temperaturos?? g.gif

Neaišku kas gali nutikti, bet rašoma, kad nemėgsta staigios temperatūrų kaitos. Ir dar, parašyta, kad vengti tiesioginių saulės spindulių. Tai gal tu jį laikai kur ant palangės ar lb. šviesioje vietoje?

Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 03 10, 13:29)
Labai keista g.gif
Mano praktikoje tokių dalykų nepasitaikė.

kazi ka reik daryt???? g.gif g.gif

QUOTE(raimuxe @ 2010 03 10, 21:17)
Tai gal tu jį laikai kur ant palangės ar lb. šviesioje vietoje?

nu kad ne jis negauna saules spinduliu,o kaip tau ar pasitaise??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evrema @ 2010 03 11, 15:55)
nu kad ne jis negauna saules spinduliu,o kaip tau ar pasitaise??? g.gif

Vyras geria, kad kas būtų blogai nesakė schmoll.gif
Atsakyti
noriu paklausti: ar kas nors esat isbandusi su situo grybu dieta, jei taip koks rezultatas? aciu
Atsakyti
Evrema, kaip tavo grybukas, raugina pienuką? g.gif

Atsakyti
Ar dar yra vartotoju kuriems padejo tas grybas juntamai.
Man atrodo kad reikia nemaza laiko ji pagerti kad butu poveikis kol kas vartojam apie menesi taip iseina kad kas 3d bet poveikio stebuklingo kaip ir nera verysad.gif
Atsakyti
kai pradėjau gerto ryžių grybuką, tai labai sukdavosi galva, buvo toks jausmas, kad esu visiškai girta, po kelių minučių praeidavo, net nežinau kodėl tokia reakcija gaudavosi, bet dabar taip nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 21, 20:46)
Evrema, kaip tavo grybukas, raugina pienuką? g.gif

oi aciu aciu pakolkas raugina,palyginus su pirmutiniu raugimu tai skiriasi, bet nieko svarbu kad raugina mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal gali parasyti kaip tu ji laikai kad dauginasi?
Mes laikom tamsoje ir kad labai daugintusi as nepastebejau g.gif
Atsakyti
O siaube! Jis laikomas šviesoje, šiltoje patalpoje, bet ne saulėje, uždengtą marle. Negalima laikyti prie el. įrenginių. Dauginasi sparčiai. Kiekvieną kartą perplaunant skaičiuojami šaukštai grybo-jo būna vis daugiau. Perteklius dovanojamas ar išmetamas.
Atsakyti
Kodel siaube?
Mes laikom tamsoje gerimas gaunasi thumbup.gif normaliai va tik dauginasi gal letokai.
Atsakyti