Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

svarbiausia kad gaunasi gėrimukas, man jis labai patinka, aš šaukštų neskaičiuoju niekada, vis pilu ir pilu ant tų pačių biggrin.gif nors neseniai pasiėmiau tiktai jį, bet jau tikrai prisidaugino jis man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na turiu ir aš arbatos grybą, pasiskaičiau, koks stebuklingas, gal reikia ir man gerti biggrin.gif o ir skonis visai normalus, tikėjausi, akd bjauresnis smile.gif
Bet va pasiskaičiau, kad tinka nuo spuogų ir dėmeles ant veido šalinti, tai dėmelių šalinimui gal valyti juo reikia veidą, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
Per 2 savaites uzaugo daugiau nei puse sauksto manau tai normalu. Geriau pasidalinti nei ismesti tik puse sauksto naujam seimininkui vargu ar padetu reikia bent keturiu pradziai. cool.gif
Atsakyti
Todėl, kad tamsoj, jums tiek ir teužauga. Per dvi dienas užauga 2 pilni valgomi šaukštai.
Atsakyti
Labai nemazai issibarsto skalaujant biggrin.gif pabandysiu palaikyt dienos sviesoj paziuresiu koks skirtumas. Dekui uz patarima.
Atsakyti
Skalauti reikia kažkokiam inde, tada neišsibarsto, ir perkošti per 4-gubą marlę. Negalima laikyti tiesiogiai saulėje. Geriausia virtuvėj, kokiam spintelės pakrašty-bus ir šviesu ir ne tiesioginiuose saulės spinduliuose. O šaukštus būtina skaičiuoti (ir cukraus ir pačio grybo), kitaip trūksta grybukui maisto ir jis neauga.
Atsakyti
Sveikos
Norejau paklausti ar galima si grybuka gerti kada maitini krutimi?
Nenoreciau mazyliui pakenkti... schmoll.gif
Atsakyti
Dar per mazai laiko praejo negaliu tvirtinti kad sviesoj greiciau auga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 06 balandžio 2010 - 11:09
sveikos mergaiciukes smile.gif savaitgali ragavau ryziu grybuko ( skonis normalus jauciasi rasinkos) anyta dave ji dar buvo tik pirma karta ji uzsipylusi. tai abi ragavom smile.gif todel buvau ipareigota paskaityti atsiliepimus apie ji smile.gif .

paskaicius kad jis tirbdo tulzies akmenukus uzsinorejau jo dar labiau smile.gif tik idomu ar isties jis padeda ( per nestuma uzsiauginau akmenuku tulzyje sad.gif jie dar nera dideli alinti neina taiva galvoju gal sis grybukas man padetu blush2.gif
Atsakyti
http://searice.narod.ru/Instruk.html
Raso kad padeda, matyt reikia bigsmile.gif ilga laika naudoti.
Bandyk blogiau tikrai nebus. Kazin ar cia yra senai vartojanciu kurie gali pasidalinti savo istorijom
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 06 16, 10:54)
Jau keleta dienŲ kaip geriu tą pienuką,primena mielių skonį,lyg butu įdeta mielių,pasidalino su manim teta,tai vat pradejau gerti,geriu kas 12 val.išgeriu,praplaunu,užpilu vel pienu,po 12 val vėl geriu ir vėl.žodžiu žiuresim,aprašyme laaabi jau naudingas tas grybukas thumbup.gif

Seip as tai gerai nezinau kaip ji reik priziureti bet mano tetis mazdaug kas 24 valandas ta kefyriuka geria nes kas dvi dar jis nebuna suruges nors jis tik kokios 6 dieneles kaip jy auginasi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 29, 21:38)
Bet va pasiskaičiau, kad tinka nuo spuogų ir dėmeles ant veido šalinti, tai dėmelių šalinimui gal valyti juo reikia veidą, ar kaip?  unsure.gif

Gal dar kam bus aktualu, gavau informacijos, reikia ta arbata tepti veidą 2-3 kartus per dieną, galima naudoti kaip toniką, losjoną veidui wink.gif
Atsakyti