QUOTE(žolelė @ 2010 03 09, 16:03)
Be to, negalima naudoti kristalinių indų, sidabrinių, melchioro, keramikos. Vanduo, kuriuo perplauni grybą, t. b. kambario temperatūros. Šaukštas tik iš nerūdijančio plieno, o indas tik stiklinis.
is kart kai gavau uzpyliau naminio uosvienes pieno tai rugo labai gerai,bet kai baigesi naminis uzpyliau pirktini lanku piena,o va del indu tai as perkosiu i molini bet mano grybukas lieka plasmasiniame,o ir perplaunu po tekancia srove po kranu ir vanduo nebuna saltas labai,

o indas tai stiklinis perplaunu ir viskas su paprastu vandeniu,nu siandie varysiu i kaima parsivest naminio pieno,bus matyt kas td gausis o jei ne tai nzn kas bus

,bet man atrodo,kad jis dideja,bet pieno neraugina kazkas matyt su pienu
Papildyta:
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 09, 16:02)
Tai atsitinka, kai į pieną prideda papildų, kad pienas nerūgtų , dažniausiai tai būna vasarą, galvoju, kad gal būt, tai nesažiningi ūkininkai į pieną kokių antibiotikų prideda. Bet gali antibiotikai patekti į pieną kai gydo karves, pieno juk neišpila nieks ...
O kokį pieną naudojai, kaip visada, ar pakeitei gamintoją?
nu bus matyt ryt ka cia jam nutiko
o ir dar vienas klausimas kas jaum gali nutikti jei perplauni su saltesniu vandeniu o ne kambario temperaturos??