Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(jalka @ 2010 10 05, 10:17)
pagerus apie menesi  tiek man tiek vyrui tiek draugei ir jos seimai pradejo ziauriai kilti rugstys doh.gif
atsisakem indisku ryziu,dabar nuo liepos naudojam tibeto gryba...


Rimtai? blink.gif Hm, tikiuosi, kad manęs neištiks tokia lemtis, nes man labiau patinka indiškų ryžių priežiūra nei pieno grybo, o ir tas kefyras ne visada skanus išeidavo.. blush2.gif O pieno grybą kiek laiko vartojate? rolleyes.gif
Atsakyti
nuo liepos galo auginu ir geriu...man kazkaip prieziura abieju vienoda,tiek vienas tiek kitas neturi but uzmirstas..tik va indijos ryziams daugiau ingredientu dedasi-ir cukrus ir razinos...o cia tik pienuko ipilt mirksiukas.gif ,pienuko turim visada,nes leliukas auga..taip kad kol kas auginam ir geriam..
man pasitaise viduriu darbas,nes linke kieteti..daugiau kazko ipatingo nepastebejau...tik manau sveika,nes visgi gerosios bakterijos
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 10 06, 09:47)
nuo liepos galo auginu ir geriu...man kazkaip prieziura abieju vienoda,tiek vienas tiek kitas neturi but uzmirstas..tik va indijos ryziams daugiau ingredientu dedasi-ir cukrus ir razinos...o cia tik pienuko ipilt mirksiukas.gif ,pienuko turim visada,nes leliukas auga..taip kad kol kas auginam ir geriam..
man pasitaise viduriu darbas,nes linke kieteti..daugiau kazko ipatingo nepastebejau...tik manau sveika,nes visgi gerosios bakterijos


Aš pieno nevartoju beveik, užtat man jo reikėjo papildomai pirkti blush2.gif
Man yra problemų su veido oda, tai jei vidurių darbą gerina, gal bus efektas unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif vakar gavau dovanu arbatini gryba ir esu pasimetusi.nezinau kaip ji auginti.seimininke davusi ji sake,kad uzpili arbata ir savaite laiko nieko nereikia daryti.internete skaiciau,kad ji kasdien reikia maitinti.dapilant po puodeli saldintos arbatos.tai kaip jus auginat ji ir kada ji vartojat,po kiek dienu?
Atsakyti
Jungiuosi į ryžių grybuko vartotojų gretas.
Kažkada naudojau pieno grybą, bet kadangi sunku būdavo gauti kaimiško pieno, neilgai man kantrybė ištvėrė, nors buvo visai skanu...Bet ryžių grybuko padarytas gėrimas dar skaniau. Draugė, kuri man jo davė, sakė, kad ne tik razinas deda, bet ir džiovintas slyvas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 12, 18:53)
Jungiuosi į ryžių grybuko vartotojų gretas.
Kažkada naudojau pieno grybą, bet kadangi sunku būdavo gauti kaimiško pieno, neilgai man kantrybė ištvėrė, nors buvo visai skanu...Bet ryžių grybuko padarytas gėrimas dar skaniau. Draugė, kuri man jo davė, sakė, kad ne tik razinas deda, bet ir džiovintas slyvas.

O kodėl būtinai kaimiškas pienas? Pilu bet kokį, dažniau natūralų parduotuvinį ax.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti porą dalykų apie kefyro grybą, teko su juo dirbti, tad skaitant komentarus ir juokas ir piktumas ėmė blush2.gif
Kefyro gamybai naudojamas kefyro grybelis auga ne tik pieno terpėje, bet ir išrūgose. Kefyro grybelis – tai unikalus simbiotinis darinys, atkeliavęs pas mus iš Kaukazo kalnų, manoma, savaime susiformavęs ilgai laikant ožkos pieną odiniuose maišuose. Joks jis ne stebuklingas daiktas, tiesiog jo sudėtyje esančios bakterijos ir mielės teigiamai veikia sveikatingumą, tai labai panašu į mielių papildų ir bifidobakterijų poveikį kartu.
Susireguliavus gyvenseną ir mitybą galima pasiekti daug stebuklų, tai tik vienas iš sveikatinančių priedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2010 10 12, 19:24)
O kodėl būtinai kaimiškas pienas? Pilu bet kokį, dažniau natūralų parduotuvinį ax.gif


Pasterizuotas pienas netinka grybukui auginti. Rūgdamas pasterizuotas pūva, o ne rūgsta. Siūlau pasidomėti, kaip tas pasterizuotas pienas gaminamas, gal praeis noras jį apskritai gerti.Aš jį naudoju nebent kavai užbalinti, kai nenoriu karštos gerti. ax.gif Geriu ir rauginu tik nesugadintą pieną.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 12, 21:22)
Pasterizuotas pienas netinka grybukui auginti. Rūgdamas pasterizuotas pūva, o ne rūgsta. Siūlau pasidomėti, kaip tas pasterizuotas pienas gaminamas, gal praeis noras jį apskritai gerti.Aš jį naudoju nebent kavai užbalinti, kai nenoriu karštos gerti.  ax.gif Geriu ir rauginu tik nesugadintą pieną.


sito net nezinojau. as irgi pildavau parduotuvini tik skiesta su vandeniu 50:50 kazkur, tai man kaip pasukos gaudavosi, lengvas toks gerimas.
Atsakyti
Vakar draugė sakė, kad labai skanu ir su džiovintomis spanguolėmis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 13, 11:54)
Vakar draugė sakė, kad labai skanu ir su džiovintomis spanguolėmis.


Sveikos, merginos 4u.gif Jungiuosi prie jūsų su savo grybais, labai smagiai jūs čia dalinatės savo "augintinių" įspūdžiais smile.gif Tikiuosi priimsite.. mirksiukas.gif

Auginu ir arbatinį ir ryžių grybukus. Pritariu VAIŽGANTEI, ryžių grybui įdedu ne tik razinų, bet ir džiovintų spanguolių, kartais ir džiovinto naminio obuoliuko skiltelę.. Matyt jam tas labai patinka, nes gaudamas maisto medžiagų auga valandomis. Ir tikrai gaunasi skanus gėrimukas smile.gif Vasarą geresnės gaivinančios "giros" nė su žiburiu nerasi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 12, 21:22)
Pasterizuotas pienas netinka grybukui auginti. Rūgdamas pasterizuotas pūva, o ne rūgsta. Siūlau pasidomėti, kaip tas pasterizuotas pienas gaminamas, gal praeis noras jį apskritai gerti.Aš jį naudoju nebent kavai užbalinti, kai nenoriu karštos gerti.  ax.gif Geriu ir rauginu tik nesugadintą pieną.



niekad nepyliau kaimisko pieno,viskas rugsta gaunasi normalus skanus gerimas,ir auga tibeto grybas kuo puikiausiai mirksiukas.gif



arbatos grybo noreciau tureti,kazkada vaikysteje esu ragavusi...skanu.
Atsakyti