Rusų saituose rašo, kad per parą o lietuvių per 2 - 3. Aš asmeniškai vartoju po paros
na as irgi skaičiau, kad galima laikyti ir para ir dvi, bet ne daugiau 3 paru. Dar toks pastebejimas, geriu si ryziu gryba jau 10 dienu ir vakar pajutau, kad sukylo rugstingumas. Siaip man retai kada taip buna, o cia tiesiog po to kai isgeriu sio grybuko iskart rugstis sukyla. Tai nusiminiau, matyt jis man netinka. Labai norejau savo vidurius sutvarkyti. Tad dabar tik mano vyras geria, jam kol kas jokiu salutiniu poveikiu.
Indijos ryžių grybą vasarą, per karščius, nupildavau kas antra diena. Dabar, kai orai atvėso, nupilu kas trečia diena. Laikau virtuvėje, bet ne ant palangės, nors virtuvės langas į šiaurę. Tiesa, ir man kartais skonis skiriasi...
Šalutinio poveikio nepastebėjau, nors viską išgeriu, nieko neteko pilti lauk.
Šalutinio poveikio nepastebėjau, nors viską išgeriu, nieko neteko pilti lauk.
kaip sekasi grybukus auginti ir naudoti??
ar jauciat kokius pagerejimus?
ar jauciat kokius pagerejimus?

neskaiciau temos, noriu paklausti
ar galima paciam uzsiauginti Tamsta Tibeto Gryba?
ar galima paciam uzsiauginti Tamsta Tibeto Gryba?

Maniškiai abu žuvo. Paslaptingai nustojo augti ir žuvo

Rodnega,kaip keista,kas nutiko,man jusu duotas tibeto grybas puikiai auga,jau ir mamai ir anytai daviau...
geriu ir as ta kefyriuka..bet kazko ipatingo nepajutau...na tiesa viduriai susitvarke
geriu ir as ta kefyriuka..bet kazko ipatingo nepajutau...na tiesa viduriai susitvarke
Sveikute, skaitinejausi apie Tibeto pieno gryba ir radau tavo pasisakyma forume. Noriu pasiklausti, nors ir seniai buvai rasiusi, bet gal jau turi si grybuka?
jei manes klausi-taip,turiu
Rodnegos tibetukas pas mane,sekmingai auga kol kas

Rodnegos tibetukas pas mane,sekmingai auga kol kas
QUOTE(jalka @ 2010 10 04, 12:51)
O aš auginau pieno grybą, bet dėl vasaros kelionės nustojau, užtat dabar jau savaitę pavyzdingai geriu indiškus ryžius (kaip skanu!

pagerus apie menesi tiek man tiek vyrui tiek draugei ir jos seimai pradejo ziauriai kilti rugstys
atsisakem indisku ryziu,dabar nuo liepos naudojam tibeto gryba...

atsisakem indisku ryziu,dabar nuo liepos naudojam tibeto gryba...