Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

manau jei tokia info,kad plinta per tibeto gryba aids,ir kitos ligos butu tikra-tikrai google ismestu nors viena straipsneli...
dabar ka esu skaiciusi-tai nei gero nei blogo gydytojai negali apie tibeto gryba pasakyt
na man jo skonis geras..man susitvarke viduriai,dingo viduriu uzkietejimas...kazko dar nelabai galiu pasakyt,tad kol neatsibodo-tol gersiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba mamytes, as noriu pasiteirauti. Ar galima ta giba uzsaldyti, pakol nenaudoju.?
Atsakyti
QUOTE(vilioke16 @ 2010 08 20, 11:28)
Laba mamytes, as noriu pasiteirauti. Ar galima ta giba uzsaldyti, pakol nenaudoju.?



ne,juk jis gyvas organizmas doh.gif
kazkas rase pradzioj forumo,kad buvo palikes gryba kazkuriam laikui ipylus pieno su vandeniu,didesni kieki... g.gif
reiktu skaityti visa tema nuo pradziu...
o saldyti jokiu budu negalima...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 20, 13:38)
ne,juk jis gyvas organizmas doh.gif
kazkas rase pradzioj forumo,kad buvo palikes gryba kazkuriam laikui ipylus pieno su vandeniu,didesni kieki... g.gif
reiktu skaityti visa tema nuo pradziu...
o saldyti jokiu budu negalima...

Žinau, kad Indijos ryžių grybukus šaldytuve (ne šaldiklyje) neužpiltus galima laikyti iki 9 dienų.
Atsakyti
aš ant to "kefyrinio grybo" bangos prieš kokiu 6-7 metus pakliuvusi buvau...
man tas kefyras superinis buvo, deje... jei iki tol neturėjau su skrandžio rūgštimis jokių problemų, tai po šito "kefyro" jų atsirado g.gif nežinau, gal tiesiog tik taip sutapo, aš jį naudojau apie gerą mėnesį laiko (pas mus darbe visi jį naudojo tuo metu), ir kažkaip po to man pradėjo griaužti rėmenį, ko iki tol niekad nebūdavo ... dabar jau 6-7 metai - visoki Renie ar Gastoliai - kasdieniai mano palydovai, nes jei tik kas netinka, iškart rugštys kyla verysad.gif
nesakau kad tas "kefyras" kažkoks blogis, nes mano kolegoms tikrai tiko, jokių problemų nebuvo (deje, svoriai tikrai niekam nenukrito) manau reikia labai normas reguliuoti, kad jo nepadauginti ....
šiandien va kolegė atnešė tuos "indiškus ryžius", sakė skani "gira" gaunasi, plius jai su virškinumu problemos susitvarkė, taip kad labai patenkinta moteriškė yra...
taip kad ir aš tada jungiuosi prie jūsų burelio, žiūrėsim koks šį kartą "lobis" bus thumbup.gif
tikiuosi AIDS nesusirgsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na vat nuo indisku ryziu ir man ir vyrui ir draugei pradejo kilti rugstys doh.gif
o va nuo kefyro rugstys tikrai nekyla...jis man skanesnis nei parduotuvinis..keli kg nukrito turbut del to,jog susitvarke viduriai..be problemu einu i tualeta,kas anksciau budavo ne kasdien...
Atsakyti
Mano Indijos grybas nustojo augti verysad.gif . Nesuprantu kas galėjo nutikti
Atsakyti
g.gif gal nedadejot cukraus? razinu? g.gif
pameginkit gerai nuplaut ir uzpilti is naujo....o gal tiesiog atveso oras,visi prosesai suletejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2010 02 01, 10:44)
Sveikos as ryzius gerius daugiau nei menesi ir svoris ne kiek nenukrito deja....


biggrin.gif na jau nuo indisku ryziu grybu svoris tirai nenukris,bukit ramios lotuliukas.gif
man nuo jus tik rugstys sukilo(beja ir mano draugei,ir drauges sesei)
dabar geriu tibeto gryba,irgi su mintim,o gal sukusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
deja,tai ko gero tik grazus zodziai...organizma gal pravalo,bent jau nuo tibeto grybo susitvarke viduriai kurie buvo linke kieteti..
o daugiau tikrai nieko biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, noriu jusu paklausti del indiško ryžiu grybo. Darau iprastini uzpila - 4 valg.š. grybo 1 l.vandens, 10 razinu, 2 valg.š.cukraus, laikau 2 paras virtuveje, paskui nukošiu, gauta gerima dedu i šaldytuva. Bet pastebejau, kad ne kiekviena karta užauga (padaugeja) grybas. Gal ji reikia padeti ant palanges (ten nera tiesioginiu spinduliu), gal ten šviesos daugiau ? Ir dar ne visada vienodas gerimo skonis gaunasi, nors receptas visada tas pats (buna maziau ar daugiau gazuotas). Gal ka nors ne taip darau ? O kaip jus ji vartojat ? (pries valgi ar po) ir kaip ilgai ji galima vartoti ? Skaiciau, kad jis butent sumazina rugstinguma, kodel tada kitiems jis kyla ? Buciau dekinga uz visokia info apie si grybuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 28, 15:28)
g.gif  gal nedadejot cukraus? razinu? g.gif
pameginkit gerai nuplaut ir uzpilti is naujo....o gal tiesiog atveso oras,visi prosesai suletejo?  g.gif

Stovi šiltai, netrūksta nei cukraus nei razinų . Gerai nuplaunu
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2010 09 01, 14:16)
sveikos, noriu jusu paklausti del indiško ryžiu grybo. Darau iprastini uzpila - 4 valg.š. grybo 1 l.vandens, 10 razinu, 2 valg.š.cukraus, laikau 2 paras virtuveje, paskui nukošiu, gauta gerima dedu i šaldytuva. Bet pastebejau, kad ne kiekviena karta užauga (padaugeja) grybas. Gal ji reikia padeti ant palanges (ten nera tiesioginiu spinduliu), gal ten šviesos daugiau ? Ir dar ne visada vienodas gerimo skonis gaunasi, nors receptas visada tas pats (buna maziau ar daugiau gazuotas). Gal ka nors ne taip darau ? O kaip jus ji vartojat ? (pries valgi ar po)  ir kaip ilgai ji galima vartoti ? Skaiciau, kad jis butent sumazina rugstinguma, kodel tada kitiems jis kyla ? Buciau dekinga uz visokia info apie si grybuka smile.gif


o ar ne per para tas gerimas pasidaro? g.gif as tai kas 24 val nupildavau...del skonio ,tasi gal cukrus kaltas,bent as pastebejau kad saldumas skiriasi vieno ir kito cukraus..
Atsakyti