Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

Linokai, ar reikia tų konspektų iš vidinio tinklo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 09 16, 12:47)
Linokai, ar reikia tų konspektų iš vidinio tinklo?  4u.gif

aha bigsmile.gif būtinai thumbup.gif ačiukas iš anksto wub.gif

ir ačiū visoms, kad nepatingit ir atsiunčiat thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linokas: 16 rugsėjo 2007 - 18:07
QUOTE(Linokas @ 2007 09 16, 20:06)
aha  bigsmile.gif būtinai  thumbup.gif ačiukas iš anksto  wub.gif

ir ačiū visoms, kad nepatingit ir atsiunčiat  thumbup.gif  4u.gif

Ir man persiusk mirksiukas.gif , mano meilas, kur tau siunčiau 1,2,3,4, ir vadyba lotuliukas.gif , jei dar turi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Padariau mikroekonomikos namų darbą (2). Gal kuri turi ir galit atsiųst pirmo kurso finansų mikroekonomikos kitus variantus. Jų išviso 6. Būsiu dėkinga 4u.gif
jurgabals@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 16, 19:10)
Ir man persiusk  mirksiukas.gif , mano meilas, kur tau siunčiau 1,2,3,4, ir vadyba lotuliukas.gif , jei dar turi  rolleyes.gif

TAI ČIA TU? bigsmile.gif

JURGULIUKAS, PARAŠYK RYT MAN Į AZ, KAD ATSIŲSČIAU mirksiukas.gif mažius jau miega, reikia skenuoti, o veiksmas labai garsus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linokas: 16 rugsėjo 2007 - 22:00
QUOTE(Linokas @ 2007 09 16, 22:59)
TAI ČIA TU?  bigsmile.gif
JURGULIUKAS, PARAŠYK RYT MAN Į AZ, KAD ATSIŲSČIAU  mirksiukas.gif mažius jau miega, reikia skenuoti, o veiksmas labai garsus  doh.gif

Ok, būtinai priminsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 09 16, 22:59)
TAI ČIA TU?  bigsmile.gif
JURGULIUKAS, PARAŠYK RYT MAN Į AZ, KAD ATSIŲSČIAU  mirksiukas.gif mažius jau miega, reikia skenuoti, o veiksmas labai garsus  doh.gif

Labas rytas 4u.gif Jau primenu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, GAL KAS YRA IŠ 2007 metu I kurso Eko, neakivaizdziai?
Papildyta:
gal kas ka turit tema „Aukstasis mokslas Lietuvoje“ referatas studiju ivado? Butu labai PLEASE...
Atsakyti
labas esu VU KHF 2007 metų I kurso ekonomikos neakivaizdininkė, gal yra daugiau tokių blush2.gif labai reikėtų Mikroekonomikos 09-16 konspektųsmile.gif dėst. Pilinkus atrodo turėjo būt - atlaikiau aukštąją matematiką ir lėkiau namo tempa buvo 39 blink.gif vos atsipaipaliavau iki pirmadienio doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal kas esat rase makroekonomikos kursini tema:''valiutu valdybos modelio taikymas Lietuvoje''ar kazka panasaus?????noreciau pasitarti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Linok ačiū 4u.gif !
Tiesa jei kas iš jūsų nerado ar nematė yra thumbup.gif tinklapis http://my.opera.com/knyga/blog/lietuviski-skaitiniai
ten yra neblogų knygų parsisiuntimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 19, 13:39)
Sveikos,

Linok ačiū  4u.gif !
Tiesa jei kas iš jūsų nerado ar nematė yra  thumbup.gif  tinklapis http://my.opera.com/knyga/blog/lietuviski-skaitiniai
ten yra neblogų knygų parsisiuntimui  bigsmile.gif

bet Tiesinės algebros ir matematinės analizės nėr schmoll.gif
gal kas žinot pas Pilinkų iš kokio Mikroekonomikos vadovėlio mokomasi?
Atsakyti