Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(vedeja @ 2007 09 22, 15:34)
o as sugebejau issiverst

šaunu thumbup.gif nors moku rusų nuo 5 metų, bet ekonominių terminų dar neįkirtus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
LAbas visoms 4u.gif
Ar priimsit mane į savo būrelį? Aš šiemet beveik po 20 metų pertraukos nuo mokslų, tapau ekonomikos spec. studente KU (neakivaidzdinis) VAje kaip kai kurie mokslai išgasdino doh.gif
Atsakyti
kas tiksliau? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
labutis visom 4u.gif s, ar priimsite į savo tarpą blush2.gif . studijuoju ekonomiką ŠU neakivaizdžiai, pirmas kursas.
Atsakyti
kaip smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif
Atsakyti
O kokias knygas anglų k. jūs skaitote? Žiūrėjau, bet neradau... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kartais kas nors turit Planavimo ir Marketingo tyrimu kursiniu, butu gerai kaip pavyzdys. Dar gerai butu ir Dokumentu apsaugos technologijos referatai mirksiukas.gif
JEI KAS KA TURIT IMESKIT I joleda20@gmail.com Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 26 rugsėjo 2007 - 13:43
Sveikos,

gal kas žaidėte kompiuterizuotą žaidimą (vadybos ir biznio), reikėtu pvz., kaip parašyti (žaidimo) įmonės ūkinės veiklos ataskaitą
Siunčiam į dzin007@yahoo.com Didelis ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 27, 07:45)
Sveikos,

gal kas žaidėte kompiuterizuotą žaidimą (vadybos ir biznio), reikėtu pvz., kaip parašyti (žaidimo) įmonės ūkinės veiklos ataskaitą
Siunčiam į dzin007@yahoo.com  Didelis ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

jooo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif na, žiūrėsim, ką mums duos biggrin.gif

Beje, gražūs skaičiukai liniuotėj mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikuciai...
Norejau pasiteirauti kaip pas Gaveli neakivaizdininkams mikroekonomikos egzaminas? Jetaus kiek skaitau konspektus kazkaip man taip sunkiai sekasi juos isiminti, baisu darosi, o egzaminas ryt... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2007 09 28, 13:42)
Sveikuciai...
Norejau pasiteirauti kaip pas Gaveli neakivaizdininkams mikroekonomikos egzaminas? Jetaus kiek skaitau konspektus kazkaip man taip sunkiai sekasi juos isiminti, baisu darosi, o egzaminas ryt...    unsure.gif  verysad.gif

na aš buvau vakariniokė, bet ko gero nelabai skiriasi g.gif pats egzaminas buvo šokas, rezultatai juo labiau lotuliukas.gif išlaikė visi thumbup.gif atkreipk dėmesį į jo klausimyna, pas mus akivaizdžiai matėsi, kad pvz koks nors atsakymas įklijuotas (net šriftas kitas tongue.gif ) tai jau aišku, kad neteisingas mirksiukas.gif šiaip jisai vertina gerai, labai paplitusios kalbos, kad apskritai netikrina egzamino, o pažymius surašo "iš lempos" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 09 28, 15:47)
na aš buvau vakariniokė, bet ko gero nelabai skiriasi  g.gif  pats egzaminas buvo šokas, rezultatai juo labiau  lotuliukas.gif  išlaikė visi  thumbup.gif  atkreipk dėmesį į jo klausimyna, pas mus akivaizdžiai matėsi, kad pvz koks nors atsakymas įklijuotas (net šriftas kitas  tongue.gif ) tai jau aišku, kad neteisingas  mirksiukas.gif  šiaip jisai vertina gerai, labai paplitusios kalbos, kad apskritai netikrina egzamino, o pažymius surašo "iš lempos"  cool.gif

O mums nedave jokio klausimyno g.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti