Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(Jorkiuke @ 2007 09 28, 16:39)
O mums nedave jokio klausimyno  g.gif  unsure.gif  blink.gif

aš turėjau minty testo, kurį gauni egzamino metu klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
esu SU 5 kurso neakivaizdziai studente. LABAS visoms tongue.gif
Gal kas turi kursini apie BIC mac indeksa?
O apie importo struktura pagal salis?
O imones finansine analize?
ACIU aciu aciu

Atsakyti
doh.gif nieko neturiu iš tų doh.gif
Atsakyti
aš irgi nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramoniukas @ 2007 10 01, 00:54)
O imones finansine analize?

Aš turiu analizę, bet ten dėstytojos rašyta ir pateikiama kaip mokymo priemonė, tai tikriausiai tik pavuzdžiui tiktų unsure.gif
Atsakyti
aciu,kad atsiliepet.Neturit tai neturit ka jau cia.Pavyzdi as turiu.aciu. irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif

Man reikia "įmonės X auditas"..... unsure.gif
gal kuri galėtumėt pagelbėti? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai reik pagalbos. Gal kuri turi pavyzdžių kaip išspręst matricinę lygtį. Užduotis tokia:
Raskite matricą X, išsprendę matricinę lygtį: BXA-1+B-1=E, kai A ir B duotos matricos, tik jų čia nesurašau. -1 tūri būt Virš raidžių, tik čia neduoda padaryt, jos yra atvirkštinės matricos. Tikiuosi supratot apie ką aš rašau. GAl turit tokių lygčių sprendimo pavyzdžių?
Atsakyti
Gal padėtų knygutė Pagalba
Čia pvz. yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 10 03, 10:41)
Gal padėtų knygutė Pagalba
Čia pvz. yra  4u.gif

Labai ačiū už nuorodą, bandysiu vakare pastudijuot. Šiaip aš jau perpratau jų sprendimą, tik nesuprantu savo užduoties. Ar man ją reik pertvarkyt, ar spręst taip kaip parašyta? Ką su tuo X daryt?
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 10 03, 10:00)
Labai ačiū už nuorodą, bandysiu vakare pastudijuot. Šiaip aš jau perpratau jų sprendimą, tik nesuprantu savo užduoties. Ar man ją reik pertvarkyt, ar spręst taip kaip parašyta? Ką su tuo X daryt?

O kada reikia atiduoti užduotį? Galėčiau vyrui parodyti ax.gif jis pas mane matematikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 10 03, 11:49)
O kada reikia atiduoti užduotį? Galėčiau vyrui parodyti  ax.gif jis pas mane matematikas  biggrin.gif

Už dviejų savaičių, jei reikės parašysiu A ir B duotas matricas. Ačiukas iš anksto 4u.gif
Atsakyti