Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 10 16, 07:17)
Sveikos  biggrin.gif ,

išsiunčiau statistikos n.d. jurguliukui ir Jorkiukei  smile.gif !
Linok jei ką nors tau pavyks gauti iš mokesčių  smile.gif  būk gerutė pasidalink  ax.gif
Pradėjau nuo  įmonių statistikos, tai jau i pabaiga judu  mirksiukas.gif

Jei kas turite ką nors su mokesčiais mirksiukas.gif siūskite į dzin007@yahoo.com
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Labai labai ačiū. Gal dar turit mikroekonomikos namų darbo pavyzdį? Mano 2 variantas, beveik viską jau susivedžiau, tik vienas uždavinys nelabai aiškus. Gali būti ir kiti variantai, vis aiškiau bus paskaičius. Iš anksto dėkui jurgabals@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 10 16, 16:47)
Labai labai ačiū. Gal dar turit mikroekonomikos namų darbo pavyzdį? Mano 2 variantas, beveik viską jau susivedžiau, tik vienas uždavinys nelabai aiškus. Gali būti ir kiti variantai, vis aiškiau bus paskaičius. Iš anksto dėkui  jurgabals@gmail.com

Visada prašom smile.gif !
Peržiūrėjau, bet mikroekonomikos nebeturiu jau darbų rolleyes.gif , užtat makro yra net du variantai tongue.gif , kai reiks parašyk!
O kas būtent nelabai aišku-parašyk, gal ką prisiminsiu g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-spurgyta: 16 spalio 2007 - 15:42
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 10 16, 16:41)
Visada prašom  smile.gif !
Peržiūrėjau, bet mikroekonomikos nebeturiu jau darbų  rolleyes.gif , užtat makro yra net du variantai  tongue.gif , kai reiks  parašyk!
O kas būtent nelabai aišku-parašyk, gal ką prisiminsiu  g.gif .

kaip nors padarysiu tą uždavinį, grupiokė atsiuntė lentelės pavyzdį. Jūs man patarkit, kaip pasiruošt tam egzaminui. Kol skaitau knygą atrodo viskas aišku, užverčiu ir bandau atsakyt į kokį klausimą, pasirodo nežinau. Galvoju pasidaryt šperą, neįsivaizduoju kaip. Man atrodo reiktų visą knygą persirašyt. Egzas bus iš testo ir uždavinių. Patarkit ruošiatės egzaminui ir ar darėt šperas, o gal turit kartais?
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 10 16, 18:53)
kaip nors padarysiu tą uždavinį, grupiokė atsiuntė lentelės pavyzdį. Jūs man patarkit, kaip pasiruošt tam egzaminui. Kol skaitau knygą atrodo viskas aišku, užverčiu ir bandau atsakyt į kokį klausimą, pasirodo nežinau. Galvoju pasidaryt šperą, neįsivaizduoju kaip. Man atrodo reiktų visą knygą persirašyt. Egzas bus iš testo ir uždavinių. Patarkit ruošiatės egzaminui ir ar darėt šperas, o gal turit kartais?

Uždaviniai būna tokie pat, kaip namų darbe, taigi svarbu žinoti formules mirksiukas.gif O klausimai... jie visi testas- su atsakymais, nebent pakeitė ką nors, be to, daugiausiai balų duodama už uždavinius
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 10 16, 00:22)
Man dar jos nėra, bus tik po 2 mėn. aš tikiuosi pati viską padaryt jeigu suprasiu, bet pavyzdį gerai turėt.

As pajuokavau 4u.gif mirksiukas.gif as ir kaip pavyzdi pasiziureti reikes, o daryti pati bandysiu nes tada gal kazkiek suprasiu per egzamina...

QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 10 16, 07:17)
Sveikos  biggrin.gif ,

išsiunčiau statistikos n.d. jurguliukui ir Jorkiukei  smile.gif !

ACIUKAS labai didelis 4u.gif

Bet gal kas dar turite, atsiuskite labai prasau is vieno tokio pavyzduko kazkiap man sunkiai sekasi, kazkaip truputi kitaip cia viskas g.gif unsure.gif
vejavaike_miau@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 17 spalio 2007 - 17:43
Sveikos!

Prašau vėl pagelbėti 000189.gif
Gal kuri mokate apskaičiuoti Nekilnojamo turto mokesti

Pas mane salygoje yra taip:
Vilnius
Nekilnojamojo turto vidutine rinkos verte 2007-01-01 1 598 884
Is ju
Administracijos patalpos 691 052
Patalpos veiklai vykdyti 907 832

Viso nekilnojamo turto vidutine rinkos verte 2006-01-01 790 040
Viso nekilnojamo turto likutine verte 2007-01-01 814 750

Neapmokestinamas nekilnojamas turta 73%

Klaipeda
Isigytas naujai pastatytas NT (visas apmokestinamas NT mok)
Gamybines patalpos
Iregistravimo data 2007-06 -24
Vidutine rinkos kaina registruojant 882 000

Visiskai žalia blush2.gif
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti

Tai kur dingo padėjėjos unsure.gif ?
Atsakyti
Sveikos ekonomistes busimos ir esamos. biggrin.gif

Aš studijuoju VU ekonomiką, papildomi kursai. Ir šešt jau bus mikroekonomikos egzas. Labai prašau, jei kas galit imeskit bent porą uždavinukų iš mikroek. Būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Išsiunčiau ir aš jurguliukui ir jorkiukei statistiką, dar jurguliukui pridėjau mikro ir makro, jei padės, bet be užduočių lapo verysad.gif yra klaidų, tad tikrinkis mirksiukas.gif

ačiū jurgitai-spurgitai už mokesčius, bet dar nedarau doh.gif rankos per trumpos blush2.gif

deja nieko pati negavau... verysad.gif tik I variantą, kurio neasirinkom - teoriją doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 10 22, 16:28)
Išsiunčiau ir aš jurguliukui ir jorkiukei statistiką, dar jurguliukui pridėjau mikro ir makro, jei padės, bet be užduočių lapo  verysad.gif yra klaidų, tad tikrinkis  mirksiukas.gif

ačiū jurgitai-spurgitai už mokesčius, bet dar nedarau  doh.gif rankos per trumpos  blush2.gif

deja nieko pati negavau... verysad.gif tik I variantą, kurio neasirinkom - teoriją  doh.gif  biggrin.gif

ačiukas 4u.gif Labai pravertė mokroekonomikos namų darbas. Ten toks uždavinys kur egze bus, o mano variante nebuvo. Pasinagrinėsiu tai žinosiu kaip daryt.
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 10 22, 17:28)

ačiū jurgitai-spurgitai už mokesčius, bet dar nedarau  doh.gif rankos per trumpos  blush2.gif

deja nieko pati negavau... verysad.gif tik I variantą, kurio neasirinkom - teoriją  doh.gif  biggrin.gif

Sveika smile.gif ,

turim abi padėkoti vedėjai už tą darbelį aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
O tu Linok vacation1.gif perdaug neatsispalaiduok-darbai laukia, paskutinei minutei nepalik mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, o jūs čia visos vienam universitete mokotės? jei darbai sutampa, na užduotys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 23 spalio 2007 - 09:14