Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(ugnieska @ 2007 11 04, 13:32)
Sveikutes  4u.gif  studijuoju VU ekonomika- finansai, 4 kursas, neak.
Jungiuosi prie jusu  ax.gif

Tai gal netyčia kur nors Jūsų kompiuteryje mėtosi gamybos orgnizavimo konspektai (trečias kursas).....?
Atsakyti
Gamybos organizavimas, čia iš pasirenkamų??

Aš VU, Ekonomikos neak. V kursas.
bet nieko neatsimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2007 11 04, 16:52)
Tai gal netyčia kur nors Jūsų kompiuteryje mėtosi gamybos orgnizavimo konspektai (trečias kursas).....?

bandysiu perziureti konspektus, bet kompiutery abejoju ar bus, nebent popierinis koks variantas, nes labai jau girdeta tas gamybos organizavimas, nes as irgi ne viska jau bepamenu. doh.gif jei rasiu, parasysiu
Atsakyti
Gal kuriai teko naudotis Eurostat puslapiu? Noriu visu ES saliu mokesčių naštos rodiklių, mokesčių dydžių bet, kai anglu kalbos nemoku, tai ir nerandu verysad.gif
http://epp.eurostat....;_schema=PORTAL

gal galite pagelbet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 04 lapkričio 2007 - 23:10
QUOTE(Emm @ 2007 11 04, 20:13)
Gamybos organizavimas, čia iš pasirenkamų??
Aš VU, Ekonomikos neak. V kursas.
bet nieko neatsimenu ax.gif

Laisvasis dalykas trečiame kurse....
Papildyta:
QUOTE(ugnieska @ 2007 11 04, 21:31)
bandysiu perziureti konspektus, bet kompiutery abejoju ar bus, nebent popierinis koks variantas, nes labai jau girdeta tas gamybos organizavimas, nes as irgi ne viska jau bepamenu.  doh.gif jei rasiu, parasysiu

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vedeja @ 2007 11 04, 23:08)
Gal kuriai teko naudotis Eurostat puslapiu? Noriu visu ES saliu mokesčių naštos rodiklių, mokesčių dydžių bet, kai anglu kalbos nemoku, tai ir nerandu  verysad.gif
http://epp.eurostat....;_schema=PORTAL

gal galite pagelbet?

Apie mokesčius ES yra daug šiame faile:
Taxation trends in the European Union

Reikia atsisiųsti pdf dokumentą, bet ten viskas anglų k. ...
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2007 11 05, 00:42)
Reikia atsisiųsti pdf dokumentą, bet ten viskas anglų k. ...

aciu ir uz tai smile.gif
Atsakyti
Oi per tuos mokesčius aš pražilsiu mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos

Prisiduodu ir as.
Viko 2 kursas,finasai, neakivaizdziai
Pirmam kursuj galesiu padeti, ir sau prasysiu pagalbos.Kiek supratau, yra is ko prasyti blush2.gif
Atsakyti
doh.gif baigiu nuprotėt jau, ryt mikroekonomikos egzas, bus uždavinys su palūkanom. Kai kurie gaunas, o prie vieno bandau nusišaut. Turiu praktikumą ten uždaviniai su atsakymais. Gal kuri žinot kaip skaičiuot?

1000 litų kasmetinių amžino srauto pajamų dabartinė vertė, kai palūkanų norma 5 procentai, lygi 20000Lt

Žinau kad čia diskontas, bet nesugebu apskaičiuot. Gal kuri žinot?

p.s. jei ryt nespėsiu, bent idomumo dėlei žinočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 27, 20:43)
o tau reikia worde sukeltu lenteliu su aprasymu ar pacioj statistica?  g.gif
ar jau nebereikia? mes jau viena darba turim (vu khf) tai cia medianas, modas apskaiciave... (skaildos ir padeties charakteristikas)  ax.gif
tai jei rieks parasyk- atsiusiu  mirksiukas.gif

aciukas, bet neislaikiau as statistikos egzamino verysad.gif nezinau kaip man seksis ir perlaikyti, nes skaitau skaitau ir man ten tamsus miskas verysad.gif o perlaikymas sausi bus o man tada gimdyti jetaus net baisu darosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2007 11 15, 21:41)
aciukas, bet neislaikiau as statistikos egzamino  verysad.gif  nezinau kaip man seksis ir perlaikyti, nes skaitau skaitau ir man ten tamsus miskas  verysad.gif  o perlaikymas sausi bus o man tada gimdyti jetaus net baisu darosi...  unsure.gif

scare.gif o siaube, man dabar bus statistika, dar nieko nedėstė tik namų darbus išdalino. Beje, gal Vilniaus kolegijos studentės turit kuri 3 variantą, būčiau dėkinga. Bent jau bus pasitikrinimui.

O aš šiandien laikiau mikroekonomikos egzą, siaubas, jei gausiu 5 bus stebuklas. Tiek daug mokiaus, o kai gavau užduotis pasijaučiau visiškai nesimokius doh.gif
Atsakyti
Turiu I, II ir IV doh.gif dar yra vienas kažkoks, bet be varianto Nr blush2.gif

primink savo el.paštą
Papildyta:
radau tavo adresą doh.gif bet kad išsiuntus aš tau tuos pačius... unsure.gif tai dabar niekuom padėt ir negaliu unsure.gif
Atsakyti