Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(tina1235 @ 2007 04 20, 20:18)
sveikos as baigiau buhalterine apskaita kk dabar ruosiuos stoti i vu ekonomika bigsmile.gif

kada baigei? Gal kursiokės? biggrin.gif Aš 2005 ax.gif Irgi stosiu, poryt vežu dokumentus ax.gif
Atsakyti
Gal kuri kadanors rašė tokia tema "Struktūriniai ekonomikos pokyčiai ir prioritetinės ūkio vystymo kryptys šalyje"? Man net ne darbo reikia, bet informacijos šaltinių, nes kolkas nerandu nieko.. nors ir darbas padėtų jeigu nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Labas jungiuosi prie jusu studijuoju SU ekonomika II kursas neakivaizdinis ir prasau pagalbos. Gal kas turite finansu pagrindu uzdaviniu.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 04 18, 16:29)
Prisidedu prie jūsų  4u.gif
Esu ŠU neakivaizdžiai studijuojanti ekonomikos 4 kurse studentė  biggrin.gif
Baigusi Šiaulių kolegijos buhalterinę apskaitą  ax.gif

Sveikutes 4u.gif
As taip pat studijuoju SU ekonomika neakivaizdiniam. Ernesta gal esam grupiokes???
Pati ne daug ka turiu, bet jei kam tiks padesiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linokas @ 2007 04 23, 19:20)
Gal kas turi  ką nors, susijusio su Valdymo apskaitaax.gif

O ko konkreciai reikia??
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 04 25, 20:45)
O ko konkreciai reikia??

Visko bigsmile.gif biggrin.gif uždavinukų su sprendimais ax.gif Nors aišku reikia įsigilinti į teoriją ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš KTU Ekonomikoj vis dar, bet tik bakalaurinį liko parašyt, tad jei ko reiks - rašykit į a.ž. mirksiukas.gif Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 04 24, 19:37)
kada baigei? Gal kursiokės? biggrin.gif Aš 2005 ax.gif Irgi stosiu, poryt vežu dokumentus ax.gif

as baigiau 2002m. ax.gif as jau nuveziau dokumentus,o tu jau nuvezei?kelintas registracijo numeris?tai daba laukiu 07,03d.tai gal susidraugausim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linokas @ 2007 04 22, 21:34)
Stosi į III kursą?

taip bandysiu,jau nuveziau dokumentus ax.gif drauge mokos kai papasakojo tai visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos turiu klausima kada vyksta priemimai i neakivaizdinius skyrius? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 01, 20:03)
as baigiau 2002m. ax.gif as jau nuveziau dokumentus,o tu jau nuvezei?kelintas registracijo numeris?tai daba laukiu 07,03d.tai gal susidraugausim  ax.gif

aš daviau į išlyginamąsias, berods 24 numeris mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 04 20, 20:18)
sveikos as baigiau buhalterine apskaita kk dabar ruosiuos stoti i vu ekonomika bigsmile.gif

sveikute - as irgi stojau i VU ekonomika, tik buhalterija baigiau paciam VU, gal del to man lengviau truputuka buvo nes destytuvus pazinojau. Bet jei reikes ruostis stojamiesiems - butinai susikontaktuok su manimi - atsiusiu medziaga, is kurios as ruosiausi, konspektus ir pan mirksiukas.gif

QUOTE(Čili @ 2007 04 24, 19:37)

Čili tau taip pat mirksiukas.gif

o as pati baigiau buhalterine apskaita ir audita (cia specializacija buvo) VU, tada stojau i ekonomika - taikomaja makroekonomika VU, ir dabar bandau uzbaigti visas kancias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(t.reda @ 2007 04 25, 19:25)
Labas jungiuosi prie jusu studijuoju SU ekonomika II kursas neakivaizdinis ir prasau pagalbos. Gal kas turite finansu pagrindu uzdaviniu.

Aš turiu, bet be atsakymų doh.gif

QUOTE(dairina @ 2007 05 02, 12:21)
Sveikos merginos turiu klausima kada vyksta priemimai i neakivaizdinius skyrius?  ax.gif  blush2.gif

Daugelyje- kartu per bendrąjį priėmimą, bet galima dar išankstiniame dalyvauti, jis vyksta visur skirtingai, kai aš stojau prieš porą metų, tai tokiu metu jau berods buvau įstojusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 02 gegužės 2007 - 14:21
QUOTE(poeme @ 2007 04 25, 19:45)
Sveikutes  4u.gif
As taip pat studijuoju SU ekonomika neakivaizdiniam. Ernesta gal esam grupiokes???
Pati ne daug ka turiu, bet jei kam tiks padesiu  smile.gif

Aš esu NEKB-6 blush2.gif grupės studentė biggrin.gif
Atsakyti