Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(Will @ 2007 05 06, 14:31)
Į kurią specialybę konkrečiai? Į dieninį?  g.gif
Aš mokausi neakivaizdiniame, tai mokytis nesunku, tik prisėsti reikia  blush2.gif  Aš paprastai tam  nerandu laiko arba jėgų, todėl rezultatai neblizga  doh.gif

Aš irgi į neakivaizd. bankininkystė. Bet mokyklą baigiau jau prieš 10 metų. doh.gif Tai bijau kad bus sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2007 05 06, 23:13)
Aš irgi į neakivaizd. bankininkystė. Bet mokyklą baigiau jau prieš 10 metų.  doh.gif  Tai bijau kad bus sunku g.gif

Na, man po mokyklos truputį mažiau laiko praėjo 4u.gif O kaip Tau mokykloje sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 05, 14:46)
tai kad žiūriu nusipaistei ne į temą laugh.gif Ar į universitetą, ar į kolegiją stoti nori, taip ir neaišku? g.gif

Susipainiojau rasydama blush2.gif
Siaip manau bandysiu stot ir ten ir ten.
Bet domina nuomone apie Vilniaus teises kolegija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 02, 15:18)
Aš turiu, bet be atsakymų  doh.gif
Daugelyje- kartu per bendrąjį priėmimą, bet galima dar išankstiniame dalyvauti, jis vyksta visur skirtingai, kai aš stojau prieš porą metų, tai tokiu metu jau berods buvau įstojusi  4u.gif

Labas jei gali atsiusk, mano el. pastas mozaika@splius.lt gal pritaikysiu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(t.reda @ 2007 05 07, 18:09)
Labas jei gali atsiusk, mano el. pastas mozaika@splius.lt gal pritaikysiu aciu  4u.gif

Išsiunčiau 4u.gif Tikiuosi, rasi ką nors naudingo 4u.gif
Atsakyti
Labukas, mamytes bigsmile.gif
As prie Jusu ir jungiuosi, nes studijuoju VU islyginamuosiuose studijose pries paskutiniai metai - ekonomika mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(milia5 @ 2007 04 19, 12:42)
sveikos as mokinuosi KLVK neakivaizdziai ekonomika smile.gif  ir gal kas rase tokiom ar bent panasiom i tas temas referata mirksiukas.gif 

gyvenimo lygio pokyciai Lietuvoje 2000-2005 m.
BNP ir BVP pokyciai lietuvoje 2000-2005 m.
lietuvos tarptautines prekybos raida 2000-2005 m.
lietuvos fiskaline politika
lietuvos monetarine politika
darbo jegos migracija lietuvoje
lietuv lengvoji pramone
lietuv maisto pramone
masinu
chemijos pramones
lietv paslaugu ukis
fiziniu asmenu mokami mokesciai lietuvoje
juridiniu asm mokami mokesciai liet.

o gal kas ir parasytumet atsilyginciau.
mano pastas milia5@one.lt

Papildyta:
QUOTE(gp0629 @ 2007 05 08, 10:32)
Labukas, mamytes  bigsmile.gif
As prie Jusu ir jungiuosi, nes studijuoju VU islyginamuosiuose studijose pries paskutiniai metai  - ekonomika  mirksiukas.gif
Papildyta:

Namuos lyg turiu monetarine politika, butinai perziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
gal ir mane priimsite į savo šaunų būrį? ax.gif Aš prieš 5 metus pabaigiau kolegiją gavau buhalterio diplomą, bet nei vieną dieną nedirbau pagal išsilavinimą blush2.gif Dabar esu 5 ekonomikos kurse, neakivaizdiniame skyriuje, žemkėje rolleyes.gif Visi dalykai jau išklausyti beliko krūva egzaminų ir bakalaurinį parašyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 08 gegužės 2007 - 14:41
QUOTE(Daina @ 2007 05 08, 15:40)
labukas  4u.gif
gal ir mane priimsite į savo šaunų būrį?  ax.gif  Aš prieš 5 metus pabaigiau kolegiją gavau buhalterio diplomą, bet nei vieną dieną nedirbau pagal išsilavinimą  blush2.gif  Dabar esu 5 ekonomikos kurse, neakivaizdiniame skyriuje, žemkėje  rolleyes.gif Visi dalykai jau išklausyti beliko krūva egzaminų ir bakalaurinį parašyti  unsure.gif

man irgi liko bakalaurinis doh.gif doh.gif mokausi KTU ax.gif
Atsakyti
ar labai sunku mokytis KTU CIII?
Atsakyti
Gal kuri nors esat susidūrus studijuojant ekonomiką su vadyba? blink.gif Kai uždavė darbą doh.gif davė temą ir viskas blink.gif nei literatūros, nei konspektų doh.gif tai visos ir likom pakraupusios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 05 08, 21:09)
Gal kuri nors esat susidūrus studijuojant ekonomiką su vadyba?  blink.gif Kai uždavė darbą  doh.gif davė temą ir viskas  blink.gif nei literatūros, nei konspektų  doh.gif tai visos ir likom pakraupusios  schmoll.gif

Kokia tema? g.gif Gal turėsiu kokios naudingos informacijos 4u.gif
Mes kai rašėm vadybos namų darbą, tai kai kam teko beveik praktinis darbas doh.gif
Aš rėmiausi Stoner "VADYBA", kažkokiais konspektais iš interneto ir šiaip googl'inau ir ieškojau reikiamos informacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 07, 12:00)
Na, man po mokyklos truputį mažiau laiko praėjo  4u.gif  O kaip Tau mokykloje sekėsi?

MOKYKLOJE GANA NEBLOGAI.
BET NEBUVAU moksliuke ax.gif Nors galėjau tikrai geriau ax.gif
Atsakyti