Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos ekonomistės renkasi čia

QUOTE(liola @ 2007 05 08, 23:38)
MOKYKLOJE GANA NEBLOGAI. 
BET NEBUVAU moksliuke ax.gif    Nors galėjau tikrai geriau ax.gif

thumbup.gif tai tikriausiai nebus sunku, nes pagrindus turi, mokytis moki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milia5 @ 2007 04 19, 12:42)
sveikos as mokinuosi KLVK neakivaizdziai ekonomika smile.gif  ir gal kas rase tokiom ar bent panasiom i tas temas referata mirksiukas.gif 

gyvenimo lygio pokyciai Lietuvoje 2000-2005 m.
BNP ir BVP pokyciai lietuvoje 2000-2005 m.
lietuvos tarptautines prekybos raida 2000-2005 m.
lietuvos fiskaline politika
lietuvos monetarine politika
darbo jegos migracija lietuvoje
lietuv lengvoji pramone
lietuv maisto pramone
masinu
chemijos pramones
lietv paslaugu ukis
fiziniu asmenu mokami mokesciai lietuvoje
juridiniu asm mokami mokesciai liet.

o gal kas ir parasytumet atsilyginciau.
mano pastas milia5@one.lt

Radau tik monetarine politika, bet ne Lietuvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 04 26, 19:04)
Visko  bigsmile.gif  biggrin.gif uždavinukų su sprendimais  ax.gif Nors aišku reikia įsigilinti į teoriją  ax.gif

As turiu tik uzrasus pas Gedviliene, gal yra kokiu uzdaviniu?!
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2007 05 02, 15:26)
Aš esu NEKB-6  blush2.gif grupės studentė  biggrin.gif

Aaaaaaa,
As nek 3-1 grupej, bet matau kaimynes 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 gegužės 2007 - 10:44
Sveikutes 4u.gif

as studijuoju VDU makroekonomikos magistro I kurse, jei reiks pagalbos - sakykit thumbup.gif
O dabar pati noriu paprasyt pagalbos - gal turit koki darba apie Lietuvos infrastruktura, mazdaug referato tipo, apie 10 psl. Nelabai noriu traukt is tu visu speros.lt ar tingiu.lt, nes bijau, kad dar kas nors toki pati gali atnesti doh.gif
Taigi, laukiu Jusu atsakymu, nes darba jau ryt turiu nunesti ... blush2.gif

Aciukas

Rasykit i AZ, jei ka.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 10 gegužės 2007 - 10:59
QUOTE(poeme @ 2007 05 10, 11:44)

Aaaaaaa,
As nek 3-1 grupej, bet matau kaimynes  4u.gif  drinks_cheers.gif

Kuria prasme kaimynės biggrin.gif gal tau dabar kaip ir man sesija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 05 11, 14:04)
Kuria prasme kaimynės  biggrin.gif  gal tau dabar kaip ir man sesija g.gif

Man sesija birzely, bet kaimynes, nes ta pati studijuojam, tam paciam kurse, ...
smartass.gif Sekmes sesijoj!
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 05 11, 14:18)
Man sesija birzely, bet kaimynes, nes ta pati studijuojam, tam paciam kurse, ...
smartass.gif Sekmes sesijoj!

Aišku kaiminka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mokausi VU Ekonomiką, specializacija - finansai, vakarinis skyrius 3 kursas.
Kažkas prašė Valdymo apskaitos, aš kaip tik ją dabar mokausi, tad turiu dalį konspektų, likusią dalį dėstytojas pateiks vėliau. Jei kam reikės, rašykit į AŽ
Atsakyti
Sveikos.. labai prasau pagalbos, nes darba turiu pristatyt si sestadieni, o net nezinau nuo ko pradet.. doh.gif
gal kas raset panasia bent tema : "ADMINISTRAVIMO NASTA VERSLUI" reikia bet kurios salies.. bent ka panasaus jei raset, labai prasau padekit
pastas ziviliuke@gmail.com

galiu ir nupirkt, jei butent toks darbas
aciu labai
Atsakyti
sweikutės, aš studijuoju KauKo, esu paskutiniame kurse. būsiu buhaltere bigsmile.gif .

jei kas nors turite baigiamaja praktikos ataskaita, bučiau labai dėkinga, jei pasidalintumete. labai reikalingi pavyzdziai, pagal kuriuos galeciau baigti lipdyti savo ataskaitą 4u.gif

kadangi as jau beveik finiso linija kertu lotuliukas.gif , tai galiu su jumis pasidalinti savo darbais. taigi, klauskite, gal galesiu padeti blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visos nutilę, tai ką mokslai baigėsi? g.gif Man tai nea schmoll.gif todėl pagalbos prašau blush2.gif gal kas nors turi kokios nors literatūros tema: VALSTYBĖS TARNAUTOJŲ KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI IR DARBO VERTINIMAS Būsiu labai dėkinga 4u.gif parašykit į AŽ ax.gif
Atsakyti
Sveikutes as ir studijuoju ekonomika neakivaizdziai busiu ketvirtame kurse LZUU gal ka pan bus galima rasti.
Atsakyti