QUOTE(linada @ 2007 05 04, 09:51)
bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę

žodžiu oi kiek dar mokytis reikia
ka cia mokytis ir mokytis.. cia gal kokios 5-6 mano tapkes, gi veliu tik pora men...
siaip cia pirmosios mano tapkes su "aplikacijom" kadangi gavosi, dabar darysiu su sudetingesnm aplikacijom - drugeliais, tokias ryskiai ryskiai geltonas
del tu aplikaciju, gi galvojau galvojau, kaip cia daryt ir darau sitaip (rasysiu nuosekliai, o gal pasitaikys kokia pirmakarte tapkiu veleja

):
1. isidelioju plona sluoksni vilneles, suslapinu, bishk pakocioju, tada atsargiai prisikarpau norimos formos aplikaciju
2. tapkes sablona apdelioju isorines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
3. apdelioju vidines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
4. uzdedu aplikacijas vienoj pusej, kitoj pusej
5. suvinioju tapke i tinkleli
vinioju i burbuline plevele ir
atsargiai atsargiai svelniai svelniai, kad neisplauktu dekoras, pakocioju kelis kartus, isvynioju is tinklelio (kad tinklelis neisiveltu), vel suvynioju, keiciu kociojimo krypti ir vel kocioju
ir taip kol dekoras prisivelia
5. nuimu tinkleli, kerpu skyle, isverciu tapke ir formuoju
viskas