Įkraunama...
Įkraunama...

Frankfurtas prie Maino

QUOTE(loveinmay @ 2008 11 25, 18:26)
O aš norėčiau apie kitus dalykus Frankfurte pasišnekėti ir pasidomėti  rolleyes.gif Kiek žinau, čia yra šitam mieste gyvenančių mergaičių, tai gal jūs žinot ką nors apie universitetus ten? Žinau tik apie garsiausią Gėtės universistetą... Vokiškai aš nė bum bum, bet man labai reikia kur nors įstoti tam mieste.. Žinoma, jei noriu ten gyvent, vokiečių kalbą būtinai reikės išmokt, bet gal kas žino kokių universistetų, ką galima studijuoti, ir kaip sunku į juos įstoti? Ačiū labai už atsakymus iš anksto  blush2.gif  4u.gif

Tik Getes ir yra.
O kaip tu isivaizduoji istojima ir studijavima be kalbos? blink.gif

paprastai meiles tokiam amzhiuj ilgai netrunka, shiemet i frankfurta reikia, kitamet i londona irnesakyk.gif Praktishkiausia bus, jei istosi i koki lietuvos universiteta, o paskui jau galesi per erasmus programas vazhiuoti ten, kur tau 'labai reikia' tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 25 lapkričio 2008 - 23:43
uups, gal gali isduot paslapti kur Frankfurto centre galima skaniai ir pigiai pavalgyt??
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 11 28, 09:39)
uups, gal gali isduot paslapti kur Frankfurto centre galima skaniai ir pigiai pavalgyt??

nezinau... tikrai... i centra kazhkaip eidavau tik prekybiniais tikslais..
shiaip 'maisto kelias' (Fressgass) yra Grosse Bockenheimer Strasse (prie Operos),- ten kone kavine prie kavines, populiari vieta pavalgyt po apsipirkimu... (velgi,- valgiiau ten tik alu arba kava ir saldumynus doh.gif )
O jei nori maisto kaip 'experience', ar kazko vietinio ypatingo paragaut, tai tikrai nezinau...girdejau kazhka apie kazhkokius gerus steikus, bet nezinau nei kur nei po kiek:)

oo, zvilgtelk i Wikitravel, gal ka naudingo rasi:
http://wikitravel.org/en/Frankfurt
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 11 28, 11:36)
uups, tavo duotoje nuorodoje suzavejo mintis pasikel i dangoraizi, nes auksciausia buvau 27 aukste, o cia turbut 50 gaunasi. Ar vertas demesio pasikelimas?

nezinau, nebuvau.... ash tieki i visokius bokshtus prisikilnojus, kad man tikrai ispudzio nebedaro. Nebent tai buna miestas su daug vandens ir nakti (koks Stokholmas, pvz)
shiaip, Zeil pradzhioj, yra parduotuve 'Kaufhof galeria', jos virsutiniam aukste yra kavine (ir atviras balkonas) is ten gali pasigeret miestu ish virshaus. Atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
dekui, reiks butinai ten uzsukti, nes musu viesbutis prie pat zeil gatves.
O ten per nuotraukos viduri ne tas pats dangoraizis, kur kelia turistus?
Atsakyti
nope...i ta kur deshiniau kelia...jei gerai prisimenu doh.gif
tik viena karta norejau pasikelt, bet kavine virsuj buvo uzdaryta, tai nusprendziau kad nera ten ko, jei net kavos negausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Uups, kaip gerai pas atve pasiklaust biggrin.gif
tai tuo paciu paklausiu;)
Gal zinai ar neckermanas turi savo parduotuve mazmenine?
Radau kur jis randasi, bet va neaisku ar verta iki ten nueit, ar nebus ten tik sandeliai ir urmine prekyba
Atsakyti
Neuzilgo skrisiu su persedimu per Frankfurta. Oro uoste turesiu 4 val. Norejau paklaust ar speciau sulakstyti i miesta ir ka nors gero pamatyti? Ar net neapsimoka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 01 18, 16:02)
Neuzilgo skrisiu su persedimu per Frankfurta. Oro uoste turesiu 4 val. Norejau paklaust ar speciau sulakstyti i miesta ir ka nors gero pamatyti? Ar net neapsimoka? 4u.gif

Manau, kad tikrai neverta.
Miestas tolokai, kelione truktu apie pusvalandi gal siek tiek ilgiau (i viena puse), tad is esmes ir neliktu laiko.
Tuo labiau, kai kuriems zmonems FRA oro uostas pasirodo gan klaidus, tad turint 4 val geriau nerizikuoti.
Atsakyti
Sveikos,
turime toki plana nuskristi i Frankfurta ir ten susirasti kokia last minute kelione, belekur bigsmile.gif , ka rastume pigiai ten ir lektume. Noriu paklausti kas yra buve Frankfurto oro uoste gal pastebejote ar daug yra siuloma paskutines minutes kelioniu ir kaip ten kainos panasiai? esu girdejusi jog tikrai pigiai galima kelione rasti, bet kai patys savo akimis nemate tai kazkaip baisoka rizikuoti... g.gif
Atsakyti
Gal galetumete kas parasyti, kokioje vietoje Frankfurte buna pagrindine Kaledine muge. Jei ju yra bent kelios, buciau labai dekinga uz platesne informacija 4u.gif
Atsakyti
Sveiki : )
Rugseji keliausiu i Frankfurta 4-5 d.
Ka butu idomu ten pamatyt..? : ) Kur pasishoppint galima..? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti