Aš ką tik iš Frankfurto, todėl galiu pasidalinti naujais įspūdžiais, kol neišgaravo

Važiavau dėl parodos, ten praleidau 3 dienas, na o likusias leidau turistauti ir pramogauti.
Ieškantis viešbučio nežinojau, kad Frankfurte toks geras susisiekimas. Kur be gyvensi į centrą nuvažiuosi be problemų. Ten veikia tramvajai, autobusai, metro (S-bamai greitieji ir U-bamai lietieji). Viskas taip pramąstyta, kad visos stotelės yra priešais pagrindinius lankytinus pastatus (parodų sales, apsipirkimo Zeil gatvę, ir kt.). Todėl praodų metu gyvenau visai miesto pakraštyje į kurį nusigaudavau su tramvajumi, o po parodos persikeliau gyventi į miesto centrą, nes viešbučių kainos buvo kritusios, o be to norėjau būti centre. na dabar apie lankytinas vietas.
Aplankiau pagrindinę Zeil apsipirkimų gatvę. Ji man įspūdžio nepadarė tos pačios parduotuvės kaip pas mus + H&M ant kiekvieno kampo per tris aukštus. Vertingiau buvo pasisukioti po gretimas senamiesčio gatveles, kur radau daug gražių interjerinių dalykų, dekoracijų, indų

Šeštadienio ryta nukulniavau į Maino pakrantę ir radau vadinama "blusų turgų" kiek ten visokiausių daiktų ir kokio jis dydžio

Ta pkarantė iš viso labai graži pasivaikščioti, pasedėti, o vakare kaip gražiai apšviesta

. Aplankiau daug bažnyčių, pasikėliau į vieno prekybinio centro viršų, kur yra apžvalgos aikštelė su kavine ir galima pasigrožėti miestu

O sekmadienio pirmą pusdienį skyriau zologijos sodui, o kitą dienos dalį Botanikos sodui. o kur dar muziejų galybė, tik rinkis ir eik.
Tai tiek tu mano įspūdžių ir minčių.