QUOTE(eg0iste @ 2008 09 27, 13:53)
aha, bent jau pavasario semestrui mes galim rinktis lenkiją, prancūziją(reikalinga prancūzų k.), ir vokietiją, šveicariją, austriją. Rudens semestrui, kaip ir visur turbūt, pasirinkimas būna daug didesnis, bet man rudenį jau diplominis, kažkaip nelabai noriu jo rašyti užsienyje
a ask. pas mus atvirksciai, daugiau pasiulymu su anglu kalba. Biski galiuosi kad pirma pas mane vokieciu, nu bet nieko, bus laiko ir anglu ismokti

tai a stik del to ir sugalvojau vaziuoti, del anglu kalbos...nes negaliu jos ismokti is knygu tik budama toje kalboje galiu ja laisvai ismokti klabeti. as taip manua, nes kai nebera kitos iseities tada ir suvoki sawo galimybes...ir atrandi kazka naujo sawyje

sveikos, tikriausia klausimas pasirodys mažų mažiausia blondiniškas, bet ar kiekvienas univeras kasmet siūlo tuos pačius varantus???
sweika, tai priklauso su kokiais universitetais europoje yra sudarytos sutartys...ir nuo kitu universitetu siulomu programu, maqnau jie tai gali keisti... erasmus yra europoje, taip pat galima psidometi tarptautinemis sutartimis...univerai jas sudaro ne tik su europos salimis...geriausias budas pasidometi universitete...ten yra zmogus tais klausimais...jis gali daug ka rekomenduoti, tai pat per svietimo ministerija yra rengiami konkursai... as pirmiausai sugalvojau kad noriu isvaziuoti...studijuoju vakariniam, erasmaus man per didele konkurencija...nes ne tik mokausi bet ir dirbu, negaliu pasigirti bilzganciu vidurkiu, bet noriu isnaudoti visas galimybes kokios tik pasitaiko studijuojant... tai jei viskas gerai vaziuosiu i koreja pagal tarptautines sutartis, db kankinuosi su motyvaciniu laisku bei rekomendacija (turiu pati uz destytoja pasirasyti) ir siaip jauduliukas yra net pradejau abejoti... bet sakau kai tiek nuejau... man pasiule koreja nes geriausios socialines garnatijos...taigi patarimas, dometis kuo daugiau ir viska suzinosi...blondinisku klausmu nera..,.,reikia klausti ir bus atsakyta...naturalu kad mes neturime visko zinoti...yra ta dirbantys zmones kuriu pareiga atsakyti i iskilusius klausimus... 
sekmes!

sekmes!
dėkoju už sugaištą laiką
nepatingėjau pasigooglinti ir pažiūrėjau siūlomus variantus.

oij kol ka snet nesuprantu apie ka ci akalba matyt dar tiek nenuejau...as penktadieni nesiu priduoti dokumentus 
bet papasakok placiau ir tike nesijaudink

bet papasakok placiau ir tike nesijaudink
QUOTE(lineta.nav @ 2008 09 29, 13:01)
oj kol kas net nesuprantu apie ka cia kalba, matyt dar tiek nenuejau...as penktadieni nesiu priduoti dokumentus 
bet papasakok placiau ir tik nesijaudink

bet papasakok placiau ir tik nesijaudink
learning Agreement - popieriuks, kuri pasiraso 3 salys - tu, tavo univero atstovas ir to univero i kuri vaziuosi atstovas. Ten yra surasyti dalykai kuriuos studijuosi.
vat as sito su savim (jau budama Erasmuse) neturiu ir dabar galvoju - ar jis kur nors guli mano stalciuje, ar mano universiteto atstovybeje.
Ji pasiraso tik tuomet, kai tu jau zinai, kad esi priimta. jei kils klausimu - rasyk AZ, bandysiu atsakyt, as soon as i can

merginos penktadieni keliauju priduoti dokumentu del mokslu korejoje...laikykite kumscius kad viskas vyktu pagal plana...

QUOTE(lineta.nav @ 2008 10 01, 23:56)
merginos penktadieni keliauju priduoti dokumentu del mokslu korejoje...laikykite kumscius kad viskas vyktu pagal plana... 

kitaip, nei tiki kad bus ir buti negali, tad, lauksim su gerom ziniom