O aš jau dvi savaites Ispanijoj Erasmusauju - atostogauju Paskaitų dar nėra, tik intensyvūs kalbos kursai vyksta. O po jų fiestos, siestos ir vandenynas
O aš jau dvi savaites Ispanijoj Erasmusauju - atostogauju
Paskaitų dar nėra, tik intensyvūs kalbos kursai vyksta. O po jų fiestos, siestos ir vandenynas
sveikos merginos...dekoju sau, kad paziurejau supermamose kas kalama apie erasmus...ir kitas galimybes studijuoti uzsienyje... taigi man pasitaike vaziuoti i koreja pavasario semestrui... as visada labai norejau isvaziuoti , patirtis ir visa kita..tai as kuo puikiausiai suprantu, bet kai jau atsirado reali galimybe...labai jau jau pradejau dvejoti...del isvardytu priezasciu noras nesumazejo...bet as nelabai gerai kalbu anglu kalba...manau kad ten budama ismokciau...bet kolkas vaziuociau viena...galvoju, dieve, puse metu...o jei man ten bus blogai net issipasakoti kam sawo kalba neturesiu...ir negrisi bet kada, kaip is europos, jau sawaite kaip turiu parasyti motyvacini laiska...ir dar nerasau...tiesa pasakius net nebezinau kaip parasyti, kad zinociau jog jis tikrai geras ir tinkamas...dar turiu sukurti sau rekomendacija uz destytoja, jis tik pasirasys...merginos, kas panasiai jautetes, arba kazkaip susijusios su visuo tuo nuraminkit mane, papasakokit daugiau patarkit, nes man tikrai idomu, taip pat gal turit motyvaciniu laisku pvz...rasykit ir cia ir i asmenines... aciu Jums, lauksiu...
neviena tu tokia sitam pasauli As irgi vaziuoju pavasario semestrui i Sveicarija. Vaziuoju viena, ir labai bijau. Vokieciu kalbos irgi nelabai gerai moku, bet yra dar laiko pasimokyti. Zodziu kelio atgal nera, vaziuoju ir taskas. Bus gera gyvenimo patirtys, ir dauigiau galimybiu. Taip kad neisjaudink, o geriau palaikom vienas kita
susiruošiau ir aš išvažiuoti pusmečiui, išsirinkau universitetą, parašiau motyvacinį laišką, žodžiu susižinojau beveik viską, tik vieną dalyką praleidau gal Jus galėsite man padėti... tai va, esu pirmo kurso magistantė ir nežinau, kokį vidurkį įrašyti erasmus paraiškoje? ar paprastą diplomo priedelio visų dalykų vidurkį? ar svertinį (atsižvelgiant į laidos pažymius)? (kalba eina apie atranką VU)
na reiskia Indi palaikysime viena kita...jei man pavyks vaziuoti tai ir vaziuosiu...ir viska sbus ciki abe...
o ka slieci apazymius...as ir is vu vaziuoju bet pagal tarptautines sutartis tai dar nzn del tu pazymiu kaip ten viskas... siaip ar taip sekmes... o kur vaziuoji?
na reiskia Indi palaikysime viena kita...jei man pavyks vaziuoti tai ir vaziuosiu...ir viska sbus ciki abe...
o ka slieci apazymius...as ir is vu vaziuoju bet pagal tarptautines sutartis tai dar nzn del tu pazymiu kaip ten viskas... siaip ar taip sekmes...
o kur vaziuoji?
išvažiuoju (jei dar praeisiu atranką) netoli, į Lenkiją, Varšuvos Universitetą... pas mus kažkaip nemokant vokiečių kalbos, tai bene vienintelis pasirinkimas
išvažiuoju (jei dar praeisiu atranką) netoli, į Lenkiją, Varšuvos Universitetą... pas mus kažkaip nemokant vokiečių kalbos, tai bene vienintelis pasirinkimas