Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

QUOTE(dynamite @ 2009 02 16, 00:50)
Laba  4u.gif
As ka tik grizau is Erasmus Svedijoje. Norejau rinktis Danija, bet draugai prigasdino, kad labai brangu, su finansais butu sunku. Taip kad pries rasant Danija, pagalvok, ar tikrai uzteks pinigu smile.gif Del prancuzijos.. Drauge neseniai grizo is prancuzijos, tai mokesi su prancuzais, viskas prancuzu kalba, todel reiktu ivertinti, ar spesi prasilauzti iki to laiko. smile.gif

O kaip Švedijoje su finansais? Daug savų pinigų reikėjo? Kokiam universiteta ir kokią specialybę studijavai? 4u.gif
Atsakyti
Aisku, daugiau nei LT pragyvenimas kainavo, bet gaudavau erasmus stipendija 550 euru, dar tevai pervesdavo. Imanoma pragyventi tik stipendija, bet as norejau ir pakeliauti, ir maistui pinigu neskaiciavom smile.gif Tiesa, db svedijoje kai kas pigiau nei LT biggrin.gif Studijavau Kristianstad universitete versla smile.gif

QUOTE(herrute @ 2009 02 17, 15:56)
O kaip Švedijoje su finansais? Daug savų pinigų reikėjo? Kokiam universiteta ir kokią specialybę studijavai?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 02 14, 13:06)
Merginos, gal kuri nors esate studijavusi Nyderlanduode ir galite papasakoti daugiau 4u.gif

Nors ir vėlokai, bet atsakau - aš studijavau Nyderlanduose, Groningene, Hanze Hogeschool.

Buvo super. Geriausias laikas per mano studijų metus. Užskaitė visus dalykus, negavau nė vienos skolos, o Nyderlanduose ir nepersimokiau.

Už stipendiją išgyventi įmanoma, bet geriausia - jei nori pakeliauti - turėti savų pinigų, nes už stipendiją tik pragyvensi.

Tuo metu studijavau VU, Komfake. Rinkausi pagal atsiliepimus. Važiavau viena iš grupės. Buvo super.. (atrodo, tai jau sakiau) rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu atsiust pavyzdi motyvacini laisko anglu kalba?
Atsakyti
O kam anglu kalba? blink.gif Bent jau VU lietuviskai rasyti reikia. smile.gif

QUOTE(pievele @ 2009 02 24, 18:32)
Gal kas nors galetu atsiust pavyzdi motyvacini laisko anglu kalba?

Atsakyti
Gal yra studijavusių Škotijoje?
Atsakyti
Labas
O gal kas esate studijave Madride Carlos III universitete zurnalistika?
Kaip ten viskas? Sako, kad angliskai paskaitos irgi vyksta, nes ispanu as ne bum bum blush2.gif
o ka manot apie Daniija? Zurnalistikos mokykla? Lb jau dviprasmisku atsiliepimu prisiskaiciau smile.gif tai net nzn karasyti
Spain ar Denmark?
4u.gif
Papasakokit kas ka girdeje ...
Atsakyti
Sveikos, gal kuri studijavo pgl Erasmus Italijoj? Nes as prasyma jau issiunciau, nurodziau du Italijos univerus (Pizos ir Palermo), tai idomu butu suzinot, kaip ten kas. Is tikruju kiek girdejau, tai paskaitos vyksta italu kalba (siaip, mokausi pusantru metu jau), bet mano ziniu gal neuztektu, todel baugu...
Ir isvis...ziauriai dvejoju...o galimybes isvaziuot padidejo, kai perziurejau sarasiuka norinciu isvaziuot pgl Erasmus. Tai i Italija visai nedaug kas verziasi, todel tikimybe isvaziuot ohoho...Beeeet kartais bunu neryztinga ir nepasitikinti savo jegomis smile.gif Ir bijanti palikti savo MB viena Lietuvoj smile.gif))))))
Kazko as cia issipleciau...tai grisiu prie klausimo - AR KURI NORS IS JUSU STUDIJAVO PGL ERASMUS PROGRAMA ITALIJOJE? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ibieililiai: 09 kovo 2009 - 01:29
QUOTE(ibieililiai @ 2009 03 09, 02:28)
Sveikos, gal kuri studijavo pgl Erasmus Italijoj? Nes as prasyma jau issiunciau, nurodziau du Italijos univerus (Pizos ir Palermo), tai idomu butu suzinot, kaip ten kas. Is tikruju kiek girdejau, tai paskaitos vyksta italu kalba (siaip, mokausi pusantru metu jau), bet mano ziniu gal neuztektu, todel baugu...
Ir isvis...ziauriai dvejoju...o galimybes isvaziuot padidejo, kai perziurejau sarasiuka norinciu isvaziuot pgl Erasmus. Tai i Italija visai nedaug kas verziasi, todel tikimybe isvaziuot ohoho...Beeeet kartais bunu neryztinga ir nepasitikinti savo jegomis smile.gif Ir bijanti palikti savo MB viena Lietuvoj smile.gif))))))
Kazko as cia issipleciau...tai grisiu prie klausimo - AR KURI NORS IS JUSU STUDIJAVO PGL ERASMUS PROGRAMA ITALIJOJE? smile.gif

Aš. Tik ne tavo įvardytuose miestuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 09, 04:00)
Aš. Tik ne tavo įvardytuose miestuose  schmoll.gif

O kuriame mieste? Gal galetum papasakot, nes bet kuriuo atveju man butu idomu suzinot, kaip ten kas Italijoj smile.gif O studijos vyko italu kalba? Koki dalyka studijavai/studijuoji?
Atsakyti
Sveiki aš VU filologiją studijuoju 2 kurse ,sakykite ar labai svarbu yra turėti vidurkį 8 balų?Aš kol kas dar nesiunčiau prašymo studijuoti pagal Erasmus programą rudens semestrui,bet jei nepasikeis tai bandysiu laimę žiemos semestrui 2010 metų išvažiuoti pagal Erasmus.Mano vidurkis rudens semestro praeito 7 balai yra ir sąlygose skaičiau parašyta,kad reikia lankyti koki dalyką užsienio kalba pvz. laisvą aš kol kas tokio nelankiusi esu gal tai yra pageidaujama bet nebūtina?Papasakokite kas kokios patirties šiuo aspektu turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2009 03 10, 03:58)
Sveiki aš VU filologiją studijuoju 2 kurse ,sakykite ar labai svarbu yra turėti vidurkį 8 balų?Aš kol kas dar nesiunčiau prašymo studijuoti pagal Erasmus programą rudens semestrui,bet jei nepasikeis tai bandysiu laimę žiemos semestrui 2010 metų išvažiuoti pagal Erasmus.Mano vidurkis rudens semestro praeito 7 balai yra ir sąlygose skaičiau parašyta,kad reikia lankyti koki dalyką užsienio kalba pvz. laisvą aš kol kas tokio nelankiusi esu gal tai yra pageidaujama bet nebūtina?Papasakokite kas kokios patirties šiuo aspektu turi 4u.gif

Kiek man yra zinoma, tai tiesiog sie kriterijai yra prioritetiniai smile.gif Bet nera butini wink.gif
Atsakyti