QUOTE(meoow @ 2010 01 30, 19:44)
Sveikos
Gal kas esate buvusios Ispanijoje per Erasmus
Labai noreciau suzinoti atsiliepimus, as labai noreciau isvykti mokytis i Murcijos universiteta (university of Murcia) . as veterinarines medicinos studente, butu labai naudinga suzinoti is tu kas ten buvo ar ka girdejo
Mastau duoti paraiska ir isvaziuoti

Gal kas esate buvusios Ispanijoje per Erasmus

Labai noreciau suzinoti atsiliepimus, as labai noreciau isvykti mokytis i Murcijos universiteta (university of Murcia) . as veterinarines medicinos studente, butu labai naudinga suzinoti is tu kas ten buvo ar ka girdejo

Mastau duoti paraiska ir isvaziuoti

aš ten nebuvau, bet pasižvalgyk čia
http://www.erasmus.t...t...s=8&uni=147
atsiliepimai studentų, kurie buvo

Sveiki visi
esu naujoke siame forume, bet pravertus 36 puslapius supratau, kad galiu drasiai kreiptis patarimo
zodziu, 2011m. pavasari (jei praeisiu (Erasmus konkursa)) planuoju vaziuoti i NORVEGIJA, I VOLDA UNIVERSITY COLLEGE, studijuoti humanitariniu mokslu. Pati esu KU filologijos 1 kurso studente, studijuoti patinka, bet labai traukia NORVEGIJA. Netgi i kursus uzsirasiau, musu univere pigiau yra.
.
Taigi, ar yra kas nors susidures su siuo univeru? Papasakokit prasom kulturinius ispudzius? Kaip stipendija? Ar uztenka pragyventi, ar reikia "dasimesti"? Kaip ten su atsiskaitymais? Ar labai sunku mokytis? Kaip patys studentai, draugiski daug maz? Kaip ten yra su tuo pasilikimu studijuoti tame universitete, jei patiks? Ar reikia primoketi uz moksla? PRASOM PAPASAKOTI VISKA, KAS SUSIJE SU NOVEGIJA IR TA ISTAIGA

zodziu, 2011m. pavasari (jei praeisiu (Erasmus konkursa)) planuoju vaziuoti i NORVEGIJA, I VOLDA UNIVERSITY COLLEGE, studijuoti humanitariniu mokslu. Pati esu KU filologijos 1 kurso studente, studijuoti patinka, bet labai traukia NORVEGIJA. Netgi i kursus uzsirasiau, musu univere pigiau yra.

Taigi, ar yra kas nors susidures su siuo univeru? Papasakokit prasom kulturinius ispudzius? Kaip stipendija? Ar uztenka pragyventi, ar reikia "dasimesti"? Kaip ten su atsiskaitymais? Ar labai sunku mokytis? Kaip patys studentai, draugiski daug maz? Kaip ten yra su tuo pasilikimu studijuoti tame universitete, jei patiks? Ar reikia primoketi uz moksla? PRASOM PAPASAKOTI VISKA, KAS SUSIJE SU NOVEGIJA IR TA ISTAIGA

QUOTE(Dalia55 @ 2010 02 22, 13:41)
Turiu problemytę: nesigauna parašyti motyvacinio laiško Erasmus studijoms. Gal kas galit atsiusti? Ką ten reikia rašyti?
Laba

man irgi nesigauna motyacins laiskas

QUOTE(anitsuja @ 2010 03 04, 09:38)
parašyk el.pašto adresą až, atsiųsiu ką turiu

Sveikos buvusios, esamos ir busimos erasmusininkes
As planuoju vaziuot studijuot i Svedija, tad gal galetumet pasidalint sava patirtim - domina viskas, (per tuos 36 puslpiukus daug naudingos informacijos suzinojau). Man irgi nekas tesigauna su motyvaciniu
Gal kas pagelbesit...
Beje, kaip buvusioms erasmusininkems, kaip su moduliu uzskaitymu Lietuvoje, ar nereikejo visko perlaikyt?
Iskart aciu uz pagalba

aš ir aš ir noriu motyvacinių! vaivat@gmail.com
o kaip dėl pietų šalių? ispanijos italijos protugalijos? rašo, kad pagrinde kursai dėstomi jų kalba, gal kas lėkėt nemokėdami? gal pavyktų kažkaip prasisukti su anglų?bandysiu iš ktu vadybos. kaip ten jei su draugu važiuot nori? eina kartu papulti?
konkrečiai:
Portugalija:
Instituto Superior da Maia
Instituto Politecnico de Coimbra
Italija:
Universita degli Studi di Padova
Universita degli Studi "G. d'Annunzio" - Chieti
Universita degli Studi di Cagliari
Politecnico di Torino
Universita di Bologna
Ispanija:
Universidad de Granada
bandysiu iš ktu vadybos.
kaip dėl turkijos? ten babajai mane gąsdina.
o kaip dėl pietų šalių? ispanijos italijos protugalijos? rašo, kad pagrinde kursai dėstomi jų kalba, gal kas lėkėt nemokėdami? gal pavyktų kažkaip prasisukti su anglų?bandysiu iš ktu vadybos. kaip ten jei su draugu važiuot nori? eina kartu papulti?
konkrečiai:
Portugalija:
Instituto Superior da Maia
Instituto Politecnico de Coimbra
Italija:
Universita degli Studi di Padova
Universita degli Studi "G. d'Annunzio" - Chieti
Universita degli Studi di Cagliari
Politecnico di Torino
Universita di Bologna
Ispanija:
Universidad de Granada
bandysiu iš ktu vadybos.
kaip dėl turkijos? ten babajai mane gąsdina.
Na va, savaitgalį sužinojau, kad patekau ir nuo rudens mane siunčia į Nyderlandus, grioningeną, Hanze Hogeschool
Laimės pilnos kelnės