Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

O gal, kas zinot, kaip buna su praktikos uzskaitymais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meoow @ 2010 01 30, 19:44)
Sveikos  4u.gif
Gal kas esate buvusios Ispanijoje per Erasmus  g.gif
Labai noreciau suzinoti atsiliepimus, as labai noreciau isvykti mokytis i Murcijos universiteta (university of Murcia) . as veterinarines medicinos studente, butu labai naudinga suzinoti is tu kas ten buvo ar ka girdejo  blush2.gif
Mastau duoti paraiska ir isvaziuoti  smile.gif

aš ten nebuvau, bet pasižvalgyk čia

http://www.erasmus.t...t...s=8&uni=147

atsiliepimai studentų, kurie buvo smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif esu naujoke siame forume, bet pravertus 36 puslapius supratau, kad galiu drasiai kreiptis patarimo blush2.gif
zodziu, 2011m. pavasari (jei praeisiu (Erasmus konkursa)) planuoju vaziuoti i NORVEGIJA, I VOLDA UNIVERSITY COLLEGE, studijuoti humanitariniu mokslu. Pati esu KU filologijos 1 kurso studente, studijuoti patinka, bet labai traukia NORVEGIJA. Netgi i kursus uzsirasiau, musu univere pigiau yra. thumbup.gif .
Taigi, ar yra kas nors susidures su siuo univeru? Papasakokit prasom kulturinius ispudzius? Kaip stipendija? Ar uztenka pragyventi, ar reikia "dasimesti"? Kaip ten su atsiskaitymais? Ar labai sunku mokytis? Kaip patys studentai, draugiski daug maz? Kaip ten yra su tuo pasilikimu studijuoti tame universitete, jei patiks? Ar reikia primoketi uz moksla? PRASOM PAPASAKOTI VISKA, KAS SUSIJE SU NOVEGIJA IR TA ISTAIGA smile.gif
Atsakyti
Turiu problemytę: nesigauna parašyti motyvacinio laiško Erasmus studijoms. Gal kas galit atsiusti? Ką ten reikia rašyti?
Atsakyti
QUOTE(Dalia55 @ 2010 02 22, 13:41)
Turiu problemytę: nesigauna parašyti motyvacinio laiško Erasmus studijoms. Gal kas galit atsiusti? Ką ten reikia rašyti?

Laba smile.gif parasyk savo pasta atsiusiu savo motyvacini thumbup.gif P.S. tik jeigu esi is SU, turesi bent kazka pasikeisti 4u.gif
Atsakyti
man irgi nesigauna motyacins laiskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anitsuja @ 2010 03 04, 09:38)
man irgi nesigauna motyacins laiskas verysad.gif

parašyk el.pašto adresą až, atsiųsiu ką turiu wink.gif
Atsakyti
Sveikos buvusios, esamos ir busimos erasmusininkes smile.gif As planuoju vaziuot studijuot i Svedija, tad gal galetumet pasidalint sava patirtim - domina viskas, (per tuos 36 puslpiukus daug naudingos informacijos suzinojau). Man irgi nekas tesigauna su motyvaciniu g.gif Gal kas pagelbesit... 4u.gif Beje, kaip buvusioms erasmusininkems, kaip su moduliu uzskaitymu Lietuvoje, ar nereikejo visko perlaikyt? unsure.gif Iskart aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Ach, ir man labai padetumet, jeigu parodytumet savo motyvaciniu laisku pavyzdziu. Na, kad butu lengviau orientuotis, ko ten reikia, kaip rasyti..
Jei nebutu sunku, gal galit siustelti?smile.gif
Atsakyti
aš ir aš ir noriu motyvacinių! vaivat@gmail.com
o kaip dėl pietų šalių? ispanijos italijos protugalijos? rašo, kad pagrinde kursai dėstomi jų kalba, gal kas lėkėt nemokėdami? gal pavyktų kažkaip prasisukti su anglų?bandysiu iš ktu vadybos. kaip ten jei su draugu važiuot nori? eina kartu papulti?
konkrečiai:
Portugalija:
Instituto Superior da Maia
Instituto Politecnico de Coimbra
Italija:
Universita degli Studi di Padova
Universita degli Studi "G. d'Annunzio" - Chieti
Universita degli Studi di Cagliari
Politecnico di Torino
Universita di Bologna
Ispanija:
Universidad de Granada
bandysiu iš ktu vadybos.
kaip dėl turkijos? ten babajai mane gąsdina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 18 kovo 2010 - 17:39
Laba diena smile.gif

Norejau jusu paklausti mielos mergaites, moterys, ponios.. Gal turite motyvacinio laisko pavyzdi ? Laikas visai "spaudzia", o net nzn nuo ko pradeti..
Atsakyti
Na va, savaitgalį sužinojau, kad patekau ir nuo rudens mane siunčia į Nyderlandus, grioningeną, Hanze Hogeschool bigsmile.gif thumbup.gif Laimės pilnos kelnės drinks_cheers.gif
Atsakyti