Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

Sveikos 4u.gif gal galėtumėt motyvacinio laiško pavizdi atsiusti? ax.gif nelabai žinau nuo ko pradėti blush2.gif erikute06@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2011 02 14, 16:30)
O, geras, kaip nerealiai!  thumbup.gif O viena važiavai ar su kursioke kokia?? Stipendijos pakako? Oi, laukiu ir aš, kuomet konkursas prasidės  biggrin.gif

važiavau su grupioku, bet ir po vieną nebaisu. vieninteliai atvažiavom dviese. stipendijos toli gražu nepakako. stipendija 350 eu, išleisdavau per mėnesį 650. bet vistiek tėvam pigiau atsiėjo nei mane lietuvoj išlaikyt.
Atsakyti
Dear Sir or Madam,

With this letter, I would like to express my interest of participation in SOCRATES - ERASMUS programme to study abroad for one semester as an exchange student.

I am currently studying second year at the Faculty of Management and Economics at the Kaunas University of Technology. As my study programme I have chosen Management.

I was very delighted to find out that there is an opportunity to study for one semester as an exchange student at a foreign university. I‘m willing to choose International Business Management specialization, so I assume to spend a part of study abroad should be necessity for my future career. Besides the Erasmus programme seems like the perfect opportunity to meet other cultures, learn another language, experience other educational system and enrich my curriculum vitae.

I have always appreciated the cultural experience that I can gain. In the summer of 2009 I went to Norway for two months, where I have learned how to get by on my own, met scandinavian culture and significally improved my English.

I would appreciate the opportunity to study as an exchange student for one semester. This would give me an opportunity to furthermore improve my skills in Management and English language. Moreover, I am confident that my experience abroad would be extremely exciting, fun, and valuable for both my studies and overall general development.

Thank you for considering my application. I would be very pleased to be granted admission for the fall term.

Sincerely Yours,
Vaiva
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 02 22, 13:58)
kiek esu buvus mokymuose rašyti motyvacinius laiškus, mums vis kartojo, kad geriau net nežiūrėt į pavyzdžius, o parašyt, kaip tau atrodo geriausia - tada bent originalu šiek tiek. biggrin.gif o kai visi susiųs laiškus pagal tą patį pavyzdį, tikrai niekur nepateksit, nes būsit pilka masė.  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi dabar esu motyvacinio laiško rašymo įkarštyje, nors nemeluosiu, turiu vieną pavyzdį merginos, kuri dabar yra išvykus į Laplapdiją pusmečiui. Čia smalsumas nugalėjo, kadangi pati niekuomet gyvenime nebuvau rašius motyvacinių, tai kad bent jau žinočiau, kaip tai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
o apie patekimus ir nepatekimus, pas mus visi pateko, kurie norėjo smile.gif aš buvau trečia nuo galo sąraše, mano kolega paskutinis. motyvacinio tikrai neskaitė, nes pokalby uždavė gal du klausimus ir jie buvo atsakyti laiške.
Atsakyti
aš tai rašydama konkrečiai paminėčiau universitetą, į kurį noriu važiuoti ir kodėl būtent į tą.
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 02 22, 20:59)
važiavau su grupioku, bet ir po vieną nebaisu. vieninteliai atvažiavom dviese. stipendijos toli gražu nepakako. stipendija 350 eu, išleisdavau per mėnesį 650. bet vistiek tėvam pigiau atsiėjo nei mane lietuvoj išlaikyt.

Po kolkas mes irgi dviese esam, susitariau su grupioke, jog dviese važiuosim, man vis tiek drąsiau atrodo, nors tikiu, kad ten nuvažiavus ir grįžus teigčiau, jog visai nebaisu ir vienam važiuot biggrin.gif Bet pradžioj vis tiek reikia palaikymo. Stipendija mums turėtų būt apie 450 eu, bet irgi laabai abejoju, jog pakaks schmoll.gif Bet kuriuo atveju, aš moku už mokslą, tad tėvams gausis panašiai, ar ten siųst man pinigus, ar čia mokėt už mokslą tongue.gif

QUOTE(Paranoia @ 2011 02 22, 22:57)
aš tai rašydama konkrečiai paminėčiau universitetą, į kurį noriu važiuoti ir kodėl būtent į tą.

drinks_cheers.gif Aš irgi taip rašau, argumentuoju, kodėl būtent pasirinkau tą universitetą, jog patiko siūloma studijų programa, duodu pavyzdžiu, rašau, ką ten norėčiau nuveikt ir kuom būčiau naudinga biggrin.gif Ir panašią info.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 02 22, 13:58)
tai negi patys negalit sukurt tų motyvacinių?
kiek esu buvus mokymuose rašyti motyvacinius laiškus, mums vis kartojo, kad geriau net nežiūrėt į pavyzdžius, o parašyt, kaip tau atrodo geriausia - tada bent originalu šiek tiek. biggrin.gif o kai visi susiųs laiškus pagal tą patį pavyzdį, tikrai niekur nepateksit, nes būsit pilka masė.  4u.gif

Aš ir galvoju pretenduot ir jaučiuos visiškai pasimetus - atrodo kai žodžiais sakau normali stipri motyvacija, o kai pabandžiau parašyti tai taip tuščia ir neįdomu... tai pavyzduko norėčiau tiesiog kad gaudyčiausi, gal kokių idėjų kiltų, o ne kopint doh.gif ir mano fakultete žinau, jog motyvacija labai svarbu, gali būt žiūrima rimčiau nei į pažymius ir skaito.
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2011 02 23, 18:05)
Aš ir galvoju pretenduot ir jaučiuos visiškai pasimetus - atrodo kai žodžiais sakau normali stipri motyvacija, o kai pabandžiau parašyti tai taip tuščia ir neįdomu... tai pavyzduko norėčiau tiesiog kad gaudyčiausi, gal kokių idėjų kiltų, o ne kopint  doh.gif ir mano fakultete žinau, jog motyvacija labai svarbu, gali būt žiūrima rimčiau nei į pažymius ir skaito.

O, kiek žinau, tu irgi W&T USA dalyvausi. Tai jei praeisi Erasmus, nevažiuosi į Ameriką? Ar važiuosi į Amerika ir paskui iš karto į Erasmus? g.gif Nes man lygiai tokia pati situacija...
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 02 23, 21:15)
O, kiek žinau, tu irgi W&T USA dalyvausi. Tai jei praeisi Erasmus, nevažiuosi į Ameriką? Ar važiuosi į Amerika ir paskui iš karto į Erasmus?  g.gif Nes man lygiai tokia pati situacija...

Aš noriu į Lenkiją, ten nuo spalio 1 tai tobulai man... Grįžčiau į LT porą sav ir varyčiau sau. cool.gif o apskritai jei pavėluosi savaitę į mokslus ar porą nieko ten baisaus, pati žinau kaip į Vu erasmusai atvaro dažnai vėluoja... o paskaitos jiem prasideda normalios daug vėliau, nebent orientation week tūsų gaila smile.gif

W&T tai jau pinigėliai eina į trasą ir su dėstytojais tartasi tai jau nelaikau, kad galėčiau čia atšaukt, o be to ir nenorėčiau.smile.gif
Atsakyti
Hm... Reikės apsvarstyti dar šią galimybę. Tik nežinau, kada mano universitetų rudens semestrai prasideda :/
Atsakyti
Sveikos, grizau as is Erasmus pora savaiciu anksciau nei sutartyje parasyta ( vasario 28 pagal sutarty man baigiasi semestras, o is tiesu viskas ten pasibaigai vasario4. Pratempiau siaip ne taip iki vasario 13d ir grizau i Lietuva),o priimancio universiteto koordinatore nesutiko TRUKMES PATVIRTINIME parasyti man datos, kad buvau iki vasario 28.... To pasekoje dbr turiu grazinti puse menesio stipendijis, t.y. 225eurus. aisku tu pinigeliu jau seniai nebeturiu, o ir suma man grazinti yra nemaza.
Gal kas susidurete su tokia problema ?
Atsakyti