Įkraunama...
Įkraunama...

Globos "malonumai"

4u.gif Nu tikri globos malonumai čia dedasi biggrin.gif Kaip gerai, kad yra tokių kaip mes - globojančių, įvaikinančių, apginančių save ir tuos vaikus. Aš sakau, jei nebūtų blogų žmonių kaip pasimatytų gerieji, jei nebūtų neįgaliųjų ir nelaiminės ištiktų kaip pasimatytų geradariai,ir kitokie nuostabūs žmonės. Taip ir įvaikinantys ir globojantys -išgrynina visuomenę, daugelis pasimato išvirkščia puse. Gaila, bet kartais ir patys artimiausi. Mano vyras- karštas krikščionis , eina tris kart per savaitę į bažnyčią, moka dešimtinę. Neprieštaravo, kad aš paimčiau į šeimą du vaikus bet tai priėmė kaip verysad.gif mano mėginimą sugriauti šeimą, mano dar neišmėgintą ambiciją( daugiau nieko negali sugalvoti kaip kitaip į save atkreipt dėmesį) Jo maldos siekia visą pasaulį, tipo už visą Lietuvą meldžiasi ir tai priėmė kaip išbandymą. Tvirtai laikėsi ir bigsmile.gif dabar visai myli Dainių, net skuba užstoti jei aš jo ožius varau savo senais, išbandytais metodais, kurie vyriausiąjam visai nepakenkė. biggrin.gif Tiesiog lengviau postringauti, melstis už Lietuvą nei paimti niekam nereikalingą vaiką ir jam parodyti pasaulį, išlaisvinti jį iš " nuostabaus" vaikų namų kalėjimo.Dvasine prasme, kaip nori taip pavadink, bet ten kalėjimai. Sielų....
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 06 07, 15:52)
paskaiciau paskutines jusu mintis... mes taip pat nezadam slepti, kad ivaikinsime vaikeli, bet taip pat nepulsiu to skelbti visiems o ir nenoreciau, kad gimines ar draugai eitu visiems is eiles ir pasakotu.  Kaip jau kuri minejot, tai tik del vaiko geroves. Nebutina s9 vandenims nuo kisieliaus eiti ir pliurpti nezinant situaciju, kad "va tie anaip ar anaip padare...".

Ir labai sutinku su Pippi issakytom mintim

Gaila, kad zmones neleidzia ta teise pasakoti apie kitu gyvenimus pasilieka sau. Mes jau galime niekam nieko nepasakoti,k nes tai jau bus padaryta uz mus su visais pagrazinimasi.
Sekmes Jums ir linkiu kuo daugiau tolerantisku zmoniu Jusu kelyje.
Atsakyti
Mano draugei irgi panašiai buvo. Gaila ir vaikelio ir tėvelių. Žiaurūs tie tėvai šiais laikais doh.gif . O aš stengiuosi savo vaiką senais metodais augint smile.gif . Laikysiu už jus kumščius, kad tik pasisektų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš tiesiog aš: 09 birželio 2007 - 10:21
dita3, tikiuosi jums viskas baigsis gerai, neisivaizduoju kaip vaika kuri laikai savu galima atiduoti svetimiems zmonems... kantrybes jums, stiprybes is sekmes didziausios!
Atsakyti
Turiu puses metuku mazyle, dar noreciau pasiimti globoti koki maziuka savaitgaliais is siauliu kudikiu namu. kaip as ta galeciau padaryti? As niekur nedirbu, esu pirmo kurso studente, 20 metu, gyvename su vyru nuomojame bute, esam nesusituoke. Ar turi buti atsakingi abu asmenys, ar tik as viena? Jei kas zinote aprasykite visas proceduras, nes labai noriu suteikti meile ir kitam mazyliui, zinau, kad jos uzteks abiems mano vaikeliams. Vyras uzdirba pakankamai, tad glogos namu vaikui nieko netruks. Esu keleta kartu priziurejusi kudikelius kudikiu namuose dar mokykloje besimokydama, tad zinau kaip jiems truksta meiles. Ateidavo kokia mergyte ir taip noredavo prisiglausti rolleyes.gif .
Aciu uz issamu atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 06 13, 09:22)
Turiu puses metuku mazyle, dar noreciau pasiimti globoti koki maziuka savaitgaliais is siauliu kudikiu namu. kaip as ta galeciau padaryti? As niekur nedirbu, esu pirmo kurso studente, 20 metu, gyvename su vyru nuomojame bute, esam nesusituoke. Ar turi buti atsakingi abu asmenys, ar tik as viena? Jei kas zinote aprasykite visas proceduras, nes labai noriu suteikti meile ir kitam mazyliui, zinau, kad jos uzteks abiems mano vaikeliams. Vyras uzdirba pakankamai, tad glogos namu vaikui nieko netruks. Esu keleta kartu priziurejusi kudikelius kudikiu namuose dar mokykloje besimokydama, tad zinau kaip jiems truksta meiles. Ateidavo kokia mergyte ir taip noredavo prisiglausti rolleyes.gif .
Aciu uz issamu atsakyma.

Kiek žinau, kūdikių savaitgalinei globai neduoda - jie dar per maži ir nesugeba suprasti kodėl juos po savaitgalio vėl grąžina atgal. Tai labai traumuoja vaiką. Šiaip dėl globos reikėtų kreiptis į vaikų teisių apsaugos tarnybą, ten tau geriau paaiškins visą tvarką (žinau, kad reikės šiek tiek dokumentų pristatyti, taip pat apžiūrės gyvenamąją vietą)
Atsakyti
Kūdikių tikrai neduos savaitgaliniai globai. Savaitgaliams leidžia pasiimti tik didesnius vaikus, kažkur nuo mokyklinio amžiaus. Ir kiek prisimenu iš vis globoti galima imti tik nuo 21 metų. Taip, kad teks dar truputį palaukti smile.gif
Atsakyti
Gaila, ir tikrai tai butu zala mazam vakeliui. Nors tas amzius ir nesvarbus man gali buti ir didesnis.
Atsakyti
Sveikintinas noras padėti paliktiems vaikams, bet norėčiau pastebėti, kad gal pagal dabartinę jūsų situaciją nelabai tinkamas laikas.
Kaip supratau jūsų pačios vaikas tik pusės metukų, todėl jam kaip tik šiuo metu jūs reikalinga visa, nes tas kurį pasiimsite tegul ir savaitgaliais norės jūsų viso dėmesio ir laiko. Būtų labai sunku.Manyčiau reikėtų jums pasiauginti savo mažylę ir tik tada galvoti apie globą.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
merginos as isiutus, issigandusi ir nusivylusi....atejo siandien apziureti gyvenymo salygu is vtat, truksta naudingo gyvenamo ploto verysad.gif turetume 84 kvadratus tureti, pas mus apie 60 verysad.gif sake viskas priklauso nuo teismo geronoriskumo. gal kuriai taip buvo, gal ka padare isimti, labai bijau, kad tai nebutu kliutis globai.
Atsakyti
Pas mane naudingas plotas 45, bendras apie 60, bet ivaikinti leido. Iki ivaikinimo plotu naudojames abi su dukra. Problemu del to nekilo. Galbut pas tave labai didele seimyna. Tuomet VTAT teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 18 birželio 2007 - 13:15
Pas mane dėl ploto problemos jokios nebuvo, nes mergaitei buvo jau skirtas atskiras kambarys, o šiaip aš galvoju jog meilė nuo ploto nepriklauso, tačiau visdelto jei turite kiek suprantu 4 vaikus savo, spėju plius jūs ir vyras, tai jau 6 asmenys, o tai daugoka 60 kvadratų plote tilpti. Todėl gal ir logiška, kad septyniems vietos mažoka būtų, aš už tai kad vaikas turėtų savo jei ne kambarį tai bent kampelį. Tačiau kita vertus, vaikui geriau augti šeimoje nežiūrint į visus naudingus plotus, bet ne vaikų namuose.
Atsakyti