Nu tikri globos malonumai čia dedasi

Kaip gerai, kad yra tokių kaip mes - globojančių, įvaikinančių, apginančių save ir tuos vaikus. Aš sakau, jei nebūtų blogų žmonių kaip pasimatytų gerieji, jei nebūtų neįgaliųjų ir nelaiminės ištiktų kaip pasimatytų geradariai,ir kitokie nuostabūs žmonės. Taip ir įvaikinantys ir globojantys -išgrynina visuomenę, daugelis pasimato išvirkščia puse. Gaila, bet kartais ir patys artimiausi. Mano vyras- karštas krikščionis , eina tris kart per savaitę į bažnyčią, moka dešimtinę. Neprieštaravo, kad aš paimčiau į šeimą du vaikus bet tai priėmė kaip

mano mėginimą sugriauti šeimą, mano dar neišmėgintą ambiciją( daugiau nieko negali sugalvoti kaip kitaip į save atkreipt dėmesį) Jo maldos siekia visą pasaulį, tipo už visą Lietuvą meldžiasi ir tai priėmė kaip išbandymą. Tvirtai laikėsi ir

dabar visai myli Dainių, net skuba užstoti jei aš jo ožius varau savo senais, išbandytais metodais, kurie vyriausiąjam visai nepakenkė.

Tiesiog lengviau postringauti, melstis už Lietuvą nei paimti niekam nereikalingą vaiką ir jam parodyti pasaulį, išlaisvinti jį iš " nuostabaus" vaikų namų kalėjimo.Dvasine prasme, kaip nori taip pavadink, bet ten kalėjimai. Sielų....