QUOTE(Pippi @ 2007 06 06, 12:57)
Jamaika, kalba eina ne apie įvaikinimo kaip fakto slėpimą, o apie tai, kad skalambijama visur ir visiems - reikia to ar nereikia. Tai yra mano reikalas ir aš visai nenoriu to aptarinėti su bet kuo. O tas šešiametis vaikelis ir jo žodžiai - tai tik atspindys kaip apie mergaitę kalbama namie ("iš vaiknamio" - juk galima ir gražesnių žodžių parinkti, tiesa?). Aš nenoriu, kad mano paaugusi mergaitė dėl tokio požiūrio kentėtų mokykloje ar draugų būryje. Juk mūsų visuomenėje daug nepakančių žmonių. Jei ką nors ne taip padarys - tuoj bus pripaišyti "genai", nors biologiniam vaikui tai būtų "nurašoma" kaip išdykavimas. Todėl ir kovoju su saviškiais kaip pamišusi, kad mažiau visiems aiškintų (deja, nelabai sėkmingai

)
Butent ta ir norejau pasakyti.
Zinoma tas sesemetis berniukas ne pats tokius dalykus sugalvoja, o is savo tevu girdi. Tai ir skaudziausia, kad is suaugusiuju lupu iseina tokie zodziai kaip is vaiknamio
As tikrai nesigedinu, kad mano dukryte is kudikiu namuku, tikrai ne. Ji yra nepaprasta mergyte.Ji yra musu laimes angeliukas, kuria mylim is visos sirdies, todel ir skaudu, kad apie ja zmones taip kalba. Prisipazinsiu-net slapciausiose svajonese nesvajojau, kad mano dukyte bus tokia...Oi kaip as ja myliu
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2007 06 06, 14:12)
LEDIETE, tai baisu, kad mazi vaikai tokius dalykus sako, deja, sutik su manimi, jie tikrai nekalti. Suaugusieji kalbasi prie ju arba jiems sako. O vaikai kalba taip, kaip girdi is suaugusiuju. Bet ir zodisdis "vaiknamis". Nieko sau. Manau moteriskei reiketu gerbti kito zmogaus nuomone. LEDIETE, pasakykite kuom skiriasi vaikas is vaiku namu ir vaikas gyvenantis seimoje. Visi jie pagimdyti moteru. Tik vienus motinos augina, o kitus gegutes pameta. O kur yra vaiko kalte? Jeigu gyvenime negali pati ar vyras tureti biologiniu vaiku, tai yra sveikintina kad paemete is vaiku namu, o negyvenate sau. Juk savo siluma dalinate. O kad aplinkiniams yra plakama liezuviais ir pletkina, siuo metu galeciau pasakyti tiek, netylekite. Bukite stiprti ir tiesiogine prasme rezkite i akis, bet nepamirskite sypsotis. Nelaikykite to skausmo, kuri suteikia liezuvautojai. Nepasiduokite. Gal mamytes tures kitu pasiulymu. Beje, kita savaite keliausiu i ivaikintoju kursus. Esu isivaikinusi mergaite.
As tikrai sutinku, kad nesiskiria vaikiukai ar jie ivaikinti ar gime seimoje. Gal tik tie kurie isivaikino labiau lauke savo pasiklydusio mazucio uz tas seimas, kuriose viskas naturaliai gaunasi. Mes apie savo mazyle penkis metus galvojome. Ji yra, nes mes ja issvajojome...