Įkraunama...
Įkraunama...

Globos "malonumai"

QUOTE(kkrysty @ 2007 06 30, 06:39)
biggrin.gif Nelabai suprantu kuo tau nusikalto tie vaikai, kad "tikiesi" jog kas nors kitas bent vienu nepasirupintu wink.gif Manai, jam bus geriau uzaugti globos namuose nei buti globojamam? wink.gif Manim rupintis tai ner ko - esu suaugus, atsakau uz savo veiksmus ir galiu savim (ir ne tik savim) pasirupinti  bigsmile.gif Mano issireiskimas "problemu paieska" buvo tik atsakas i bandyma atkalbeti nuo ejimo ten, kur galiu susidurti su problemom wink.gif I sita bala bandau koja ikelti ne del pinigu(globa), ne is nuobodumo ir ne del to, kad butu kada nors kam rupintis manimi ar dar del ko nors panasaus, o grynai tik is egoistinio noro rupintis ir padeti kazkam mazam, negalinciam savim pasirupinti, kam galiu, noriu ir kam to reikia.
Ir vis tik saunu, kad beskaitinedama, jau beveik miegodama, nepastebejus kuriam poskyry buvau, parasiau i cia. Keista, bet kartais neigiami atsiliepimai ir bandymai atkalbeti tik sustiprina zinojima, kad eini teisingu keliu. Aciu  4u.gif O kur tas kelias nuves.. kur benuvestu, kaip zmogutis patyres pora geru isbandymu, galeciau teigti - ten bus gerai  rolleyes.gif
Ooops per daug sneku  blush2.gif

Man asmeniskai nei vienas vaikas nenusikalto.
Tiesiog uzstrigo tavo issireiskimas.
Neturiu jokiu tikslu atkalbineti.
Atsakyti
bigsmile.gif Kkristy, vaikeli, varyk, jei nebūtų tokių kaip ( nepergyvenk, aš irgi iš tų) didelė dalis vaikų pasiliktų vaikų namuose. Beje, manau neviena dar čia tokia randasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Andro, tik kol nepadariau, negaliu garantuoti, kad darysiu, bus taip, kaip bus.
Anyway, sitas skyrelis buvo pasibedavojimui del "malonumu", idomu, kaip sekasi ir kokiu bedu turi tas, kas sitoj situacijoj jau yra. Ko negero galima tiketis? Kaip Dita3 sekasi kovoti?
Atsakyti
man jau 23 diena teismas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 07 12, 20:11)
man jau 23 diena teismas  biggrin.gif

Dideliausi linkejimai 4u.gif
Atsakyti
dekui biggrin.gif siaip zinau, kad viskas bus gerai, bet nervukas grauzia siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2007 07 12, 18:12)
Kaip Dita3 sekasi kovoti?

Kaip tik šiandien pasiėmiau eksperto išvadą. Na man ji labai patinka kolkas biggrin.gif 17 dieną vėl teismo posėdis, tikiuos, kad vienas iš paskutiniųjų, paskui tik lauksime sprendimo smile.gif
Beje, susirašiau su dar viena globeja, kuri vaikiuką augina metus. Nenoriu pasakoti jos istorijos, nes nesijaučiu turinti tam teisę, bet ji problemėlių taip pat turi. Ir tos problemos labai varginančios ir reikalaujančios daug nervų, o baisiausia, kad galutinis sprendimas vėl nežinomas. Taip, kad nuo tų problemų niekas neapsaugotas doh.gif ir pasirodo ne aš vieną tiek kovoti turiu. Tokiais atvejais galvoju, kad labai reikalinga vaikų globėjų asociacija, kuri tikiuos jau tuoj tuoj bus įkurta. thumbup.gif
Atsakyti
linkejimai Šelma!! kad greiciau ateitu ir praeitu ta 23d.

o as si savaitgali turiu paskutini uzsilikusi darbeli tikslo link atlikti: issamus gyvenimo aprasymas ir dar vokiskai doh.gif skambeti turetu taip: as .... .... gimusi .... .... mamos .... gimusios ..... ir tecio .... gimusio.... dukte, augusi kartu su 2 broliais ... gimusiais... zodziu...
Kol kas isnarsiau savo gyvenimeli iki pirmos klases...
Ar ir Lietuvoje reikia sitoki "romana" rasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 13 liepos 2007 - 09:48
Dita sekmės tau.
Kartais pagalvoju, nusprendei globoti, tai pradėk kovą . Su VTAT, su biologiniais tėvais, su teismais, su kitokiomis biurokratinėmis nesamonėmis, argi tai teisinga, kad globėjai turi kovoti, argi tai normalu. Va biologiniams tėvams kovoti nereikia , jei nori augina vaiką, jei nenori neaugina. žinai svarbiausia, kad globojamą vaikiuką jau myli, ir dėl jo kovoji, o jei taip paimtumei ir teisme paliktumei, apsisuktumei ir išeitum per duris dėkit kur norit, kaži ką darytų patys tėvai ir VTAT, teisėjai.
Man viena globėja pasakojo ( ji globoja tris vaikus, ten tėvai ant jos visaip varė, o ji tuos vaikus taip gražiai prižiūri, mama jų palaido elgesio, ir niekada nesirūpino, tai vieną kartą ji per susitikimą pas VTAT tai mamai ir VTAT sako viskas imkit, kad taip norit , sako aš einu palieku ir taškas. Tada visi nutilo, mama ai kad aš negaliu, neturiu kur, VTAT irgi, oi baikit jūs , o prie štai gal ir mamą užstojo, ir tada apsiramino visi. Daugiau ir mama nepriekaištavo. Gal kartais reikia drastiškų priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 07 13, 09:49)
Man viena globėja pasakojo ( ji globoja tris vaikus, ten tėvai ant jos visaip varė, o ji tuos vaikus taip gražiai prižiūri, mama jų palaido elgesio, ir niekada nesirūpino, tai vieną kartą ji per susitikimą pas VTAT tai mamai ir VTAT sako viskas imkit, kad taip norit , sako aš einu palieku ir taškas. Tada visi nutilo, mama ai kad aš negaliu, neturiu kur, VTAT irgi, oi baikit jūs , o prie štai gal ir mamą užstojo, ir tada apsiramino visi. Daugiau ir mama nepriekaištavo. Gal kartais reikia drastiškų priemonių.

Ne kartą ir man norėjosi taip padaryti. O vyrui, kai baigdavosi kantrybė, irgi sakydavo "Įdomu, ką jie darytų, jeigu mes dabar paliktume vaiką ir dar viešai visą istoriją papasakotume". Bet negalėjome taip pasielgti dėl vaiko, mažas jis dar nieko nesupranta ir visiškai pasimestų, jeigu staiga kažkas pasikeistų. Be to, visada jam kartoju, kad mes jį labai mylime ir niekada nepaliksime. Tai kaip ir melagiai būtume blush2.gif
Atsakyti
Labai noreciau pasiteirauti globojanciu mamyciu nuomones, ar negeriausias variantas butu isivaikinti vaikuti, tuomet ir nereiktu kovoti su gegutemis?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 07 13, 10:06)
Labai noreciau pasiteirauti globojanciu mamyciu nuomones, ar negeriausias variantas butu isivaikinti vaikuti, tuomet ir nereiktu kovoti su gegutemis?

Aišku, kad geriausias variantas įsivaikinti. Manau, kad daugelis kovojančiu, su mielu noru tai padarytų ir to siekia. Bet tam kartais reikia praeiti visus tuos teisminius procesus, kad atsirastų galimybė įsivaikinti. Jeigu nėra apribota tėvų valdžia, jeigu biologiniai tėvai nėra atsisakę savo vaiko - įsivaikinti negali. O kad tai pasiekti, kartais tenka daug patirti. verysad.gif
Atsakyti