aisku, cia turetu buti musu paciu valia, apsisprendimas, musu sirdies balsas... bet anketoje, kuria gavau is vaiku teisiu apsaugos yra klausimai- kas pas jus lankosi namuose dazniausia? kaip jus su jais sutariate? kokia ju nuomone apie ivaikinima? tai ka, man meluoti ir su niekuo nepasitarti... tai kai nesulauki palaikymo is paciu artimiausiu zmoniu, tai taip ir pakimbi ore... as ir penktajam nestumui neturejau palaikymo- net vyras jau nebenorejo, jis nepritarė mano visokiems tyrimams, nes ir taip jau vilties daktarų seniai duota tik keletas procentų... daznai tenka veikti ir vien tik savo galva.... bet cia kalba eina apie naujo gyvo zmogaus isiliejima i musu seima...
na, kiek zmoniu, tiek nuomoniu... visu skirtingos situacijos seimose, todel sunku isivaizduoti ir isijausti i kito situacija...
o del savo vaiku ateities manua bijo kiekvienas is tevu- tiek biologiniu, tiek ir nebiologiniu, kad ir kaip gerai , tavo paties nuomone, beaukletum...
QUOTE(Šelma @ 2007 05 08, 00:02)
na mano nuomone Andro gal ir siek tiek per astriai tave neleido ant zemes, bet tavo postuose nematau moters tvirtai stovincios ant zemes ir galincios pakovoti uz save ir savo vaika