Mano nuomonė- neverta dabar mokytis. O ir tų masažuotojų dabar daugiau nei reikia. Vien mano gatvėje, kur gyvenu, masažus siūlo keturios masažuotojos...
Viskas nuo sekmes priklauso. Baigiau kazkada, tobulinuosi, lankau kursus toliau ir visai nesigailiu. Jeigu ne Lietuvoj, tai kitur vistiek darba tureciau

QUOTE(susidomejus @ 2008 12 23, 19:05)
Viskas nuo sekmes priklauso. Baigiau kazkada, tobulinuosi, lankau kursus toliau ir visai nesigailiu. Jeigu ne Lietuvoj, tai kitur vistiek darba tureciau 

Taip, bet dabar pradėti nuo nulio yra sunku...
bet ką pradėjus naujo, reikia laiko ir įdirbio. Jei tai negazdina, žinoma galima bandyti.
Merginos, turiu problema. Negaliu atsipalaiduot, kai mane masažuoja. Vis galvoju, ką daro ir kaip... Sunku išsirinkti masažiste. Iškart jaučiu, kad tik makalai, makalai... daro. Sunku dirbti toj srity, kurios paslaugų pačiai reikia... Ar Jums irgi tas pats?
QUOTE(susidomejus @ 2008 12 25, 21:30)
Merginos, turiu problema. Negaliu atsipalaiduot, kai mane masažuoja. Vis galvoju, ką daro ir kaip... Sunku išsirinkti masažiste. Iškart jaučiu, kad tik makalai, makalai... daro. Sunku dirbti toj srity, kurios paslaugų pačiai reikia... Ar Jums irgi tas pats?
Man yra lygiai tas pats... Mielai susirasčiau masažuotoją ir nuolat masažuočiausi nugarą. Deja, visam Vilniuje nesugebu rasti...
Tai ka daryt???? Issimokint drauge masaziste?
QUOTE(susidomejus @ 2008 12 25, 23:51)
Tai ka daryt???? Issimokint drauge masaziste?
Man apskritai ne bet koks masažuotojas tinka, tik reiki meistras... Ir tai...

na, čia kaip ir normalu, kad galvoji apie tai ką daro, nes tarkim, siuvėjas visada matys siūles, kirpėjas - plaukų kirpimą, statybininkas - statybų broką

Tai mums masazo malonumo nebelemta patirti?
QUOTE(susidomejus @ 2008 12 26, 12:19)
Tai mums masazo malonumo nebelemta patirti?
Malonumą patyriau, kai man darė masažą su karštais akmenimis. O va kiek dariau nugaros masažų, visada likau nepatenkinta...
o kas konkrečiai netenkina?
Man draugė daro masažus, tai visada labai gerai atsipalaiduoju. Jau pats prisilietimas man teikia malonumą ir tokį atsijungimą savotišką.
Kad neišeina atsipalaiduoti gal būt ne pačiame masaže emė, o žmoguje. Tarkim, mano sesuo tiesiog nemėgsta kai kažkas liečiasi ir jei be galo sunku visiškai atsijungti masažo metu.
Man draugė daro masažus, tai visada labai gerai atsipalaiduoju. Jau pats prisilietimas man teikia malonumą ir tokį atsijungimą savotišką.
Kad neišeina atsipalaiduoti gal būt ne pačiame masaže emė, o žmoguje. Tarkim, mano sesuo tiesiog nemėgsta kai kažkas liečiasi ir jei be galo sunku visiškai atsijungti masažo metu.