QUOTE(benux @ 2009 01 16, 21:13)
bet kaip tau nesunku į viską taip rimtai žiūrėti
Toks jausmas, kad su tavim neįmanoma bendrauti va šiaip va, apie nieką. Iškart darai kažkokias išvadas, sprendi klausimus, kurių net nėra
Na, ar galima sakyti apie žmogų jog jis pesimistas dėl to, kad jis džiaugiasi jog dirba? Kuris suvokia esamą situaciją, kai aplink taip daugėja bedarbių ir dėl to sako, jog jam gyvenimas gerėja ne dėl to, kad jis gali daugiau ilsėtis, o dėl to, kad jam netrūksta darbo, dėl ko yra pinigų, dėl ko jo šeimai geriau... Aš esu optimistė realistė ir vertinu tai ką turiu

Na, ar galima sakyti apie žmogų jog jis pesimistas dėl to, kad jis džiaugiasi jog dirba? Kuris suvokia esamą situaciją, kai aplink taip daugėja bedarbių ir dėl to sako, jog jam gyvenimas gerėja ne dėl to, kad jis gali daugiau ilsėtis, o dėl to, kad jam netrūksta darbo, dėl ko yra pinigų, dėl ko jo šeimai geriau... Aš esu optimistė realistė ir vertinu tai ką turiu

Mano mąstymas nėra tipiškai moteriškas, o orientuotas į problemų sprendimą. Vengiu bet kokių moteriškų tuščių pasisėdėjimų, nes man tai neįdomu. Jau geriau kokia mokslinė konferencija ar intelektualų pokalbis