Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(benux @ 2009 01 16, 21:13)
bet kaip tau nesunku į viską taip rimtai žiūrėti g.gif Toks jausmas, kad su tavim neįmanoma bendrauti va šiaip va, apie nieką. Iškart darai kažkokias išvadas, sprendi klausimus, kurių net nėra biggrin.gif
Na, ar galima sakyti apie žmogų jog jis pesimistas dėl to, kad jis džiaugiasi jog dirba? Kuris suvokia esamą situaciją, kai aplink taip daugėja bedarbių ir dėl to sako, jog jam gyvenimas gerėja ne dėl to, kad jis gali daugiau ilsėtis, o dėl to, kad jam netrūksta darbo, dėl ko yra pinigų, dėl ko jo šeimai geriau... Aš esu optimistė realistė ir vertinu tai ką turiu mirksiukas.gif

Mano mąstymas nėra tipiškai moteriškas, o orientuotas į problemų sprendimą. Vengiu bet kokių moteriškų tuščių pasisėdėjimų, nes man tai neįdomu. Jau geriau kokia mokslinė konferencija ar intelektualų pokalbis smile.gif
Atsakyti
Klientu dvigubai mažiau dabar, tai užsiiminėju relaksais ir savęs grąžinimu. Šiandien pvz. prisidegiojau žvakių vonioj, prisikvėpinau ir relaksinausi, paskui ilgaaaai gėriau arbata atsipalaidavus visa. Negalima visa laika smarkiai dirbt, reikia ir pailset. Savaime taip išeina, kada klientų daug-dirbi, kada mažiau - ilsiesi. Viskas gerai. Niekada nenuobodžiauju, tiek interesų turiu, kad para per trumpa wink.gif Kaip yra, taip gerai biggrin.gif
Atsakyti
nenorėčiau nebesilankyt šiame skyrelyje, bet jaučiu, kad ne vietoj esu biggrin.gif Aš pavargstu nuo rimtų temų savo kasdienybėje, todėl man bendravimas čia yra malonumas mirksiukas.gif
klausei kur visos dingę ir rašei, kad nepatikėsi jog dirbam smile.gif Tai ką norėjai išgirsti? Koks atsakymas būtų nesukėlęs diskusijos tokios? Ar mano pastebėjimas, kad reikia džiaugtis darbu yra tipiškas moteriškas požiūris į problemas, esančias LT?
p.s. čia ne tau, susidomėjusi mirksiukas.gif Šaunu, kad pailsėjai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 16 sausio 2009 - 22:01
O koks bendravimas tau butu malonus? Žinau, kad ne man tenai skirta buvo, bet vistiek idomu smile.gif
Atsakyti
Benux, jei tu jauti antipatiją man- tai yra tik tavo pačios problema. Aš čia niekuo dėta. 4u.gif
Atsakyti
Vaižgante, tikrai nejaučiu tau antipatijos, tu man atrodai labai įdomus žmogus, tik bėda ta, kad aš į pasaulį žiūriu kiek kitaip, gal ne taip giliai (nors kaip tą gilumą išmatuot, čia vėl klausimas biggrin.gif ). Nepatikėsi, man kilo tokia pati mintis, kad antipatiją jauti tu man mirksiukas.gif
to susidomėjusi, bendravimas malonus tada, kai tavo žodžius priima paprastai, kai žinai, kad tavo pasisakymas nebus diagnozė tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 16 sausio 2009 - 22:18
Gal kai metų daugiau, tai į gyvenimą žmonės žiūri giliau ir ramiau? blush2.gif Diagnozės niekam nepatinka, jeigu jų pats neprašai...
Atsakyti
ramiau???? įdomu, nuo kokio amžiaus tas gilumas ir ramumas ateina? Manai visiems vienodai, manai yra riba, nuo kurios jautiesi toks protingas, kad visi kiti, dar nepasiekę to amžiaus ar ko ten, tiesiog negali būti teisūs su savo požiūriu į gyvenimą?
Ir vėl į vienus vartus, nuobodu doh.gif
Atsakyti
Kartais buna sunku virtualiai sneket. nes kiekvienas perskaito kito pasakyta minti taip kaip jiems priimtiniau, taip kaip jie patys nori.Beje, virtualiai, taip pat kiekvienas nori pasirodyti kuo gudriau. as nei palaikau, nei nepalaikau ne vienos merginos nuomones/pasisakymu.
kalbant apie tusciai leidziama laika, kur tusti pokalbiai su moterim, as irgi stengiuos jo taip neleist. Bet, chei merginos, kiek supermamoj leidziamas laikas yra tuscias, juk cia ir renkames del tu 'lengvu' pasnekesiu!
Ir zinoma, kad sunku, jei reikia pinigus uzdirbt, o darbo nera! Pas mus irgi viskas yra paleteje, bet kazkaip vertiesi, sukiesi...ir naudoji ta laisva laika prasmingai! As taip pat daugybe interesu turiu, tai nuobodziaut niekada netenka!

P.S. Daugiau merginos nesipykite ir nelaikykite ytampos savuose pokalbiuose mirksiukas.gif Juk galim cia ir draugiskai sutarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 16 sausio 2009 - 22:42
visiškai sutinku su tavim 4u.gif
tiesiog iš čia pasisakančių sunku suprast kaip reikėtų bendraut, kad neužvirtų košė. Kad ir šiandienos pokalbis, juk prasidėjo paprastu klausimu apie tai kur dingę visos...o kaip buvo sureaguota į atsakymą doh.gif Pasirodžiau pesimistė ir dar jaučianti antipatiją doh.gif
Gerai, gal aš esu "čiudna", bet tikrai ne piktai biggrin.gif
Atsakyti
Benux, nejaučiu tau jokios antipatijos. Mano problema ta, kad raštu kalbu lakoniškai, todėl mane dažnai klaidingai supranta. Jei susitiktume gyvai, tu tikrai pakeistum nuomonę apie mane. Nesu nei bjauri, nei kieta, nei dar kažkokia. Išties į viską nuo pat vaikystės žiūriu labai rimtai. O SM juokauju labai retai, nes mane pastoviai klaidingai supranta. Kadangi paskui mane pastoviai sekioja uodega skaitančių ir konspektuojančių mano postus, visada yra tikimybė, kad kurioje nors temoje būsiu pacituota ir 'demaskuota". biggrin.gif
Atsakyti
tai aš ir sakau, kad nelaikau tavęs bjauria. Beje, galiu pripažint, man patinka kartais būtent tokie pokalbiai su tavim blush2.gif Ale sakau, kad pati nežinau ko noriu, nebrendyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 16 sausio 2009 - 23:09