Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

O mes ką tik skaniai sukirtom lydeką, keptą grietinėlėje... Niam niam...
Atsakyti
Lydeka būtų neblogai, o grietinėlė man ilgam nedraugas nono.gif
Atsakyti
na va, susidomėjusi, kaip man tau į kompaniją įsiprašyt ir susipykt su kaloringu maistu doh.gif
taip noriu atsikratyt tų kelių kg, o valios visiškai neturiu tam...
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 17, 19:49)
na va, susidomėjusi, kaip man tau į kompaniją įsiprašyt ir susipykt su kaloringu maistu doh.gif
taip noriu atsikratyt tų kelių kg, o valios visiškai neturiu tam...

Nagi pasidaryk 20 anticeliulitinių ir suliesėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
kad ir 40 darysiu, nepadės jai nesusitvarkysiu su ėdrumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 17, 21:11)
kad ir 40 darysiu, nepadės jai nesusitvarkysiu su ėdrumu doh.gif

Būk gera, atiduok man pusę savo ėdrumo. O tai aš sultis kasdien geriu, kad apetitą turėčiau. Šiandien taip skaniai pasidariau: morkytės, salieras ir ketvirtadalis citrinos. Sultytės niam niam smile.gif
Atsakyti
tas ėdrumas mano nuo vaikystės, bet tada tai nekenkė man, buvau tokia kūda, kad baisu. Po pirmo vaiko ir buvau siaubingai sukūdus, net nenoriu prisimint, bet va dabar tas visas ėdrumas man ne į naudą doh.gif Neturiu antsvorio, bet probleminių vietų pilna, o kai prasideda pms, tada jau viskas verysad.gif Ne tik, kad valgau kas tik po ranka, bet visa tai gražiai nusėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 17, 12:06)
fainai sugalvojot draugę pradžiugint. Aš savo gimtadienių ir niekada nešvenčiu, tai šį suorganizavo sesuo su vyru, buvo labai netikėta ir malonu blush2.gif

Ujjjj, mergaites, jau kaip pavyko musu siurprizas wub.gif doh.gif
priesistore...jos vyras po nauju isvaziavo uzsienin, turejo ten buti tris menesius, tai mes , kad ji neliudetu be vyro ir dar teti palaidojo pries pora menesiu...sumastem siurpriza
musu dukros pasitiko prie duru su bengaliskom ugnelem,
pasisveikinom ir as iskart nusivedziau i darbo kambari akmenu masaza daryti... wub.gif
drauge tuo metu ruose pietus...lasisa orkaiteje rolleyes.gif
man bebaigiant masaza iejo i kambari su gelem ir sampanu, pasveikinom...
pietavom prisiminem senus laikus ir kazkaip vakareliui truko baigiamosios dalies
sulaukiu skambucio is nezinomo numerio, drauges vyras isakmiu tonu liepe atidaryti laiptines duris, kad niekas nesuzinotu, nes mano laiptine koduota thumbup.gif
maniau, kad koks husaras geliu atnes, bet pasirodo jis pats vienam vakarui griso pasveikinti zmonos...
jau visi sveciai isejo, o namuose tokia gera aura sklando...sedziu ir sypsausi, kad ir po 20 bendro gyvenimo metu vyrai taip sugeba zmonas nustebinti wub.gif
Atsakyti
jetaus kaip fainai išėjo viskas wub.gif
Atsakyti
Papasakok, kaip akmenų masažą darai.
Atsakyti
aha, tikrai labai grazi istorija! kam tokie siurprizai nepatiktu!!! thumbup.gif

as esu turejus akmenu masaza, man labai patiko! karstis ir didelis spaudimas (nuo akmenu) labai mane isrelaksavo!!!
Atsakyti
Yra kažkokie du akmenų masažai: kur tik dėlioja ir kur masažuoja su jais. Kuris malonesnis?
Gal kas ką nors žinote apie masažą su druska? Ar čia tik pilingas ar kažkoks masažas atskiras? Sako, padeda efektyviai kūno formas mažinti.

Laikausi dietos MĖ. Neblogai sekasi. Potraukio saldumynams nejaučiu, nes vitaminuose, kuriuos vartoju yra padidintas chromo kiekis. Vitaminai skirti moterims... Norėčiau masažiukooooo. Kas galėtų padaryt? Sveriu tikrai ne 150 wink.gif, tik 76 dabar smile.gif
Atsakyti