Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(susidomejus @ 2009 01 19, 21:33)
Merginos, šiandien apturėjau liekninantį masažą su druska. Tadžikiškas toks. Buvo žiauru, bet tikiuosi, kad rytoj rūbai kabės wink.gif Masažo pabaigoje masažavo veidą, tai pabaiga - liuks. Masažavo kūną vyras ir moteris kartu. O veidą masažavo vyras. Moteris ant manęs mokėsi, o vyras ją mokė ir dirbo sinchroniškai beveik. Ir dar trečiadieni eisiu.

Ach, kaip tau pasiseke! thumbup.gif

Kodel sakai 'buvo ziauru'?
Atsakyti
Man šiandien buvo turininga diena: po pietų pas parapsichologę turėjau Machikari techniką, vakare- buvau Arkanų meditacijoje. Dabar jaučiuosi užpildyta iki viršaus ir gailiuosi, kad dar anksti eiti miegoti...

Susidomėjus, mielai pasikeisčiau su tavim vietomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaižgante, nesikeisk su manimi vietomis: čia buvo liekninantis masažas. Man reikia, nors masažistas lengvoj formoj vis liepė rodyt, kur aš savo lašinius matau wink.gif, o jis nematąs...

O žiauru todėl, kad masažas su druska pradžioje yra nemalonus, paskui jau viskas vienodai. Dar taškus spaudaliojo. Sakė, kad po jų nieko neskaudės, tai sakiau:taip, kai atleisit neskaudės. Na, žodžiu, su bajerių priemašom viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 sausio 2009 - 20:55
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 19, 20:53)
Vaižgante, nesikeisk su manimi vietomis: čia buvo liekninantis masažas. Man reikia, nors masažistas lengvoj formoj vis liepė rodyt, kur aš savo lašinius matau wink.gif, o jis nematąs...

Priminei, kaip kartą buvau modeliu ir masažo mokytoja aiškino, ką reikia daryti, jei yra ten ar ten negerai ir kaip būtų galima pataisyti (pvz, kaip pataisyti užpakalio formą). Ji vis kartojo tą patį sakinį: modelis yra visiškai netinkamas, na visiškai netinkamas, nes jos figūra tobula. Galiausiai sako:" Žinai, sako, reikia turėti gėdos būnant trijų vaikų mamai taip gerai atrodyti. Mane net pasiutimas ima." (Ji irgi turi tris vaikus, bet yra stora.)
Labai smagu buvo masažų mokytis, nes masažo mokytoja Edita yra tokia bajeristė...Žvengdavau už pilvo susiėmus.
Atsakyti
Naaa, o as vis sakiau, kad noriu buti dar grazesne, tai jisai sake, kad cia jau nera kur blush2.gif O man atrodo, kad dar yra...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 19, 21:13)
Naaa, o as vis sakiau, kad noriu buti dar grazesne, tai jisai sake, kad cia jau nera kur  blush2.gif O man atrodo, kad dar yra...

Vyrams nepatinka lentos... ax.gif
Va, priaugau pagaliau ( doh.gif ) 2 kg, tai toookia patenkinta jaučiuosi...Man nusibodo, kad mane susitikę žmonės sako- oi, kokia tu sulysus...Ir visiems reikia aiškintis, kad taip atrodau jau 20 m...O kai grįžau po vaikų auginimo atostogų (du sūnus auginau 5.5 m.), viena kolegė taip tiesiai ir paklausė: gal tu anoreksija sergi? doh.gif
Vakar vonioje apsižiūrėjau šlaunikes, kad reikia liautis tinginiauti ir vėl griebus taurę masažuotis. Nes tas jo didenybė c--------s vėl lenda... verysad.gif
Atsakyti
Taip Jo vardas garsiai netariamas topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 19, 21:31)
Taip Jo vardas garsiai netariamas  topsecret.gif

Netariamas, ne... topsecret.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, mergaitės bye1.gif

Sakyčiau, neblogą asmeninių pokalbių skyrelį turit įsitaisiusios thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 20, 10:33)
Sveikos gyvos, mergaitės  bye1.gif

Sakyčiau, neblogą asmeninių pokalbių skyrelį turit įsitaisiusios  thumb_yello.gif

Dėkui dėkui- junkis prie mūsų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 20, 11:33)
Sveikos gyvos, mergaitės  bye1.gif

Sakyčiau, neblogą asmeninių pokalbių skyrelį turit įsitaisiusios  thumb_yello.gif

Va, pagaliau dar viena naujoka turim biggrin.gif. Prašom dažniau čia užsukt. Kaip juroj vandenukas? Maudytis jau tinka? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kokį grupinį masažą susiorganizuojam jūroje? biggrin.gif
Atsakyti