Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(laurima @ 2009 02 04, 21:58)
Tai, kas aprašyta, nugaros masažu būtų sunku pavadinti. Kiek suprantu, tai eterinis kūno valymas ir bioenergetinis įtampų nuėmimas atliekamas visam kūnui?

Pasakysiu tiek, kad dirbdama naudoju reiki ir bioenergetinius diagnozavimo bei gydymo metodus. Visa tai derinu su normaliu nugaros masažu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 04, 22:04)
Pasakysiu tiek, kad dirbdama naudoju reiki ir bioenergetinius diagnozavimo bei gydymo metodus. Visa tai derinu su normaliu nugaros masažu.

O tai kiek laiko darai "normalų" nugaros masžą?
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 02 04, 22:09)
O tai kiek laiko darai "normalų" nugaros masžą?

Negaliu daryti visiškai normalaus masažo, nes kaip išjungti reiki energiją, kuri įsijungia iškart, kai prisiliečiu prie kūno? smile.gif Šiaip masažuoju nugarą maždaug 45 min. Mano pirštai jaučia, kiek laiko jį turiu daryti.
Atsakyti
Labas rytas suraitytas,
ant blakstienų pastatytas 4u.gif
Atsakyti
laba, laba 4u.gif
Ir kas tą rytą ant blakstienų pastatė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 04, 21:54)
Tarp kitko vienam tokiam kabinete dirbo privačiai masažuotoja, kuri tik vyrus ir masažavo wink.gif Įdomu, kodėl g.gif
Gal kokį mokslinį darbą apie vyrus rašė wink.gif

o man tai keistai skamba, kai masažuotoja tik moteris masažuoja g.gif Aš galiu lygiai taip pat masažuoti ir vyrą, ir moterį, jei jam tikrai to masažo reikia.
Atsakyti
Na, jei darytum tik anticeliulitinius masažus ir procedūras, vyrai tikrai neitų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, galiu masažuoti ir vyrus, bet kadangi dirbu namuose, tai vyrų nepriimu. Ar čia labai keista?

O kodėl ta masažuotoja masažavo tik vyrus, neįsivaizduoju. Gal kad jie daugiau pinigų turėjo.... ar ką. O gal kokie spec.masažai tik vyrams, kurių jiems labai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 05 vasario 2009 - 16:36
Aš irgi dirbu namie, bet masažuoju ir vyrus.
Atsakyti
Dar vienas dalykas: daugiau specializuojuosi apimčių mažinime ir celiulito šalinime. Tarp vyrų tai tikrai nepopuliaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 05, 17:09)
Dar vienas dalykas: daugiau specializuojuosi apimčių mažinime ir celiulito šalinime. Tarp vyrų tai tikrai nepopuliaru smile.gif

Matyt, striprias rankas turi... Aš taip negalėčiau. Mokydamasi anticeliulitinio masažo pasitempiau vieną raumenį ir viskas... Negalėčiau daug masažuoti.
Atsakyti
Be to tikriausiai masažai yra per daug įvairūs, kad vienas žmogus vienodai gerai visas rūšis mokėtų daryti. Tai ir pasirinkau anticeliulitinę ir antsvorinę sritį biggrin.gif Domiuosi viskuo, kad padeda šias problemas sumažinti: tam tikrais taškais, masažo būdais, priemonėm, arbatom ir pan. Kiti gal specializuojasi gydomuosiuose ar rytietiškuose daugiau... smile.gif Kiekvienam savo...
Atsakyti
na va, labai teisingai, kiekvienam savo, tad stebėtis nereikėtų niekuo. O, kad į namus nenori svetimų vyrų, tai puikiai suprantu, nes ir pati nenorėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti