Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

Ne, ne feng šui paskaita. Paskaita buvo apie masažisto nusiteikimą masažui. Klausiau ją holistinės sveikatos institute, tai ten ir apie visokius kitokius įdomius dalykus šneka. Ir daugiau dvasinius dalykus liečia. O apie drabuželius tik taip sau iš kalbos išėjo.
Gal ir jūsų tiesa, einu išrinksiu, kas senesnio ir tikrai jau nepanaudojama išmesiu, o kas dar į kažką panašu, tai prie konteinerio padėsiu. Gal kam prireiks...
Atsakyti
O apie apsaugas ar aiškino?
Atsakyti
Aiškino, kad geriausia apsauga visgi malda....
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 08, 15:16)
Aiškino, kad geriausia apsauga visgi malda....

Įdomu, kokia kvalifikacija asmens, skaičiusio paskaitą... smile.gif
Atsakyti
HSI direktore Vanda Siauliene skaite. Matyt, pakankama kvalifikacija. Dar rodė ezoterinį galvos masažą, kažkuo panašus į reiki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 08 vasario 2009 - 15:22
Išties yra maldų, duodančių apsaugą- tai violetinės liepsnos liepimai. Bet ne visiems žmonėms jie tinka, nes yra labai stiprūs...
Atsakyti
Tai, ka ji siūlo yra elementari malda. Ir man ji priimtina
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 08, 15:33)
Tai, ka ji siūlo yra elementari malda. Ir man ji priimtina

Esu mačius šią bioenergetikę prieš šešetą metų pas mano brolį ekskursijoje.
Mano pačios karti patirtis rodo, kad neužtenka maldos. Esu nuo vieno kliento pajungimą gavus, nors apsaugas naudojau. Teko jas dar labiau sustiprinti... Pamenu, kaip po vienos moters masažo kitą rytą iš lovos negalėjau išlipti... Pasirodo, ji dvi savaites psichiatrinėje gulėjo...
Dabar esu labai atsargi, nes pasisaugoti visada paprasčiau nei paskui prilipusius brudus kuoptis...
Galima padaryti paprastą eksperimentą: vidiniu matymu apsižiūrėti savo vidinius organus prieš masažą, o paskui po masažo, kai nenaudoji apsaugų... Vaizdelis bus aiškus...
Kai mane masažuoja, taip pat naudoju apsaugas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 08, 15:40)
Esu mačius šią bioenergetikę prieš šešetą metų pas mano brolį ekskursijoje.
Mano pačios karti patirtis rodo, kad neužtenka maldos. Esu nuo vieno kliento pajungimą gavus, nors apsaugas naudojau. Teko jas dar labiau sustiprinti... Pamenu, kaip po vienos moters masažo kitą rytą iš lovos negalėjau išlipti... Pasirodo, ji dvi savaites psichiatrinėje gulėjo...
Dabar esu labai atsargi, nes pasisaugoti visada paprasčiau nei paskui prilipusius brudus kuoptis...
Galima padaryti paprastą eksperimentą: vidiniu matymu apsižiūrėti savo vidinius organus prieš masažą, o paskui po masažo, kai nenaudoji apsaugų... Vaizdelis bus aiškus...
Kai mane masažuoja, taip pat naudoju apsaugas.

Aš tai manau, kad kuo sudėtingesni masažai ( jei žmogaus bioenergetikos ir eterinio kūno valymą galima pavadinti masažu), tuo stipresnės apsaugos reikia. O paprastiems masažams užtenka ir maldos.
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 02 08, 19:23)
Aš tai manau, kad  kuo sudėtingesni masažai ( jei  žmogaus bioenergetikos ir eterinio kūno valymą galima pavadinti masažu), tuo stipresnės apsaugos reikia. O paprastiems masažams užtenka ir maldos.

Darau pačius paprasčiausius masažus. Nedažnai pasitaiko klientai, kuriems reikia padirbėti su čakromis ir subtiliaisiais kūnais. Man dažniau tokio darbo tenka kitus mokyti, o ne pačiai daryti...
Pajungimą gavau darydama būtent paprastą viso kūno masažą. Ir veidrodį tarp savęs ir kliento buvau pasidėjus- pramušė. Nuo tada veidrodžio nebenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 08, 19:28)
Darau pačius paprasčiausius masažus. Nedažnai pasitaiko klientai, kuriems reikia padirbėti su čakromis ir subtiliaisiais kūnais. Man dažniau tokio darbo tenka kitus mokyti, o ne pačiai daryti...
Pajungimą gavau darydama būtent paprastą viso kūno masažą. Ir veidrodį tarp savęs ir kliento buvau pasidėjus- pramušė. Nuo tada veidrodžio nebenaudoju.

Darydama paprasčiausius masažus, su savo sugebėjimais vistiek nori nenori tu jauti daugiau, nei tik raumenų problemas, veiki ne tik fizinį kūną bet ir energetiką. Todėl ir manau, kad tau reikia stipresnės apsaugos. Čia tik mano tokia nuomonė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 02 08, 19:47)
Darydama paprasčiausius masažus, su savo sugebėjimais vistiek nori nenori tu jauti daugiau, nei tik raumenų problemas, veiki ne tik fizinį kūną bet ir energetiką. Todėl ir manau, kad tau reikia stipresnės apsaugos. Čia tik mano tokia nuomonė smile.gif

Tai ir naudoju apsaugas smile.gif Be jų masažuoju tik savus...
Atsakyti