Kiek mazai masazisciu
man taip idomu kokius kursus geriau baigti? su kokiais sunkumais susiduri atidarant masazo salona? ar imanoma grai uzdirbti? ar reikalingas administratorius? ar tai labai sunkus darbas? aciu

QUOTE(rimama @ 2008 11 06, 16:34)
Kiek mazai masazisciu
man taip idomu kokius kursus geriau baigti? su kokiais sunkumais susiduri atidarant masazo salona? ar imanoma grai uzdirbti? ar reikalingas administratorius? ar tai labai sunkus darbas? aciu

Manyčiau, šiuo metu nėra tinkamas laikas salonų atidarinėjimui. Nežinau, kaip yra kituose miestuose, bet Vilniuje masažuotojų yra labai daug, o klientų šiuo metu akivaizdžiai sumažėjo. Ir konkurencija tarp masažuotojų didėja- ir čia, SM, prisidengę kitais nicais masažuotojai mėgina vienas kitam įkąsti: jei aš turiu mažai darbo, tai ir tu mažiau turėk. Grynai lietuviškai.

lietuviais esame mes gimę
Mano temos čia nepatvirtino, kad ir kiek berašiau, tai dabar jau net nebandau, nes, kaip sakoma, blato turbūt neturiu

QUOTE(benux @ 2008 11 12, 20:21)
lietuviais esame mes gimę
Mano temos čia nepatvirtino, kad ir kiek berašiau, tai dabar jau net nebandau, nes, kaip sakoma, blato turbūt neturiu 

Blato visur reikia.
Stengiuosi neprirašyti greitai savo temos, o tai tęsinio gali ir nepatvirtinti

Dirbau masažuotoja grožio salone, dabar dirbu namuose ir tikriausiai visa laika namuose dirbsiu. Darbas salone ir namuose turi savo pliusų ir minusų, bet dirbti labiau namuose patinka. Isirengiau atskirą kambari masažams. Dirbant salone reikia higienos paso nekalbant apie VMI dokumentėlius. Higienos pasą gaut yra ne taip paprasta.
O kad patvirtintų temą paslaugose, tai tikrai KAŽKO reikia, kaip visur LIETUVOJ: vieni lygesni už kitus (pagal Orvela).
O kad patvirtintų temą paslaugose, tai tikrai KAŽKO reikia, kaip visur LIETUVOJ: vieni lygesni už kitus (pagal Orvela).
dirbau sanatorijoje, tai krūvis nerealus, o apie atlyginimą išvis nešneku
dabar dirbu mažame kabinete, sporto klube, tai žmonių ne masės, bet nėra ir labai blogai. Be to darau masažus pas pacientus namuose
Sunku pasakyti kaip geriau, bet reikia visaip pabandyt

dabar dirbu mažame kabinete, sporto klube, tai žmonių ne masės, bet nėra ir labai blogai. Be to darau masažus pas pacientus namuose

Man irgi drauge masaziste, kur dirba Birstone Versmej kaip pasake, kiek jinai uzdirba, tai nera zodziu... Beveik dykai darbuojasi. O isgyventi tai reikia...
Turiu draugę masažuotoją Kazlų Rūdoje. Už nugaros masažą- septyni litai...Ir tai dar žmonės derasi...
eina sau, košmaras. Ar čia dėl to, kad verkiant reikia nors kažkiek pinigų, ar savęs negerbimas. Sorry, kad taip išsireiškiau, bet labai keistai skamba, kai žmonės už ačiū dirba. Juk gerai išmasažuoti nugarą reikia nemažai jėgų, na pačios žinot...O, kad klientai derasi, juk visada tokių atsiranda, ką jau padarysi
Aš sanatorijoje dirbau tam, kad gaučiau patirties, kurios tikrai gavau, kalbu ne tik apie profesinę patirtį, kalbu apie visokią

Tiesiog ten daugiau niekas nemoka...
O padirbeti visur po truputi verta del patirties. Pati dirbau ir labai tuo patenkinta, o dabar dirbu namuose ir man taip geriausia

gal būt, net nepagalvojau, kad ne didmiestis vis tik
Bet žmogaus gaila, nes sveikatos atiduodam tam darbui, ne kitaip.
Namie, aišku, kad patogu dirbt, tik ir tuose namuose sąlygos turi būti

Namie, aišku, kad patogu dirbt, tik ir tuose namuose sąlygos turi būti