ieškau pirkti nissan almera 2001m.benzina,1600/1800,4 durų
sidabrine
ir nerandu
o taip noooriu

QUOTE(mama333 @ 2008 08 30, 23:01)
ieškau pirkti nissan almera 2001m.benzina,1600/1800,4 durų
sidabrine
ir nerandu
o taip noooriu 

Vadinasi mes konkurentes

vairuoju ir aš almerą 1996m.

QUOTE(Piniuke @ 2008 08 31, 16:02)
Vadinasi mes konkurentes
as irgi tokios pat ieskau
mas dar grazi tokia zalsvo sidabro spalvos 

nusipirkau

Na ir kurgi dingo Almerų gerbėjos (ai)?
Aš jau antrus metus vairuoju 2001 šį Nissan'ą, bet esu šiek tiek nusivylusi dėl ekonomiškumo
Manoji su 1.5l varikliu mieste ima apie 9 litrus benzino
Man atrodo daugoka tokiam varikliui. Be šio minuso visa kita - super
Nė karto neteko rimtai remontuoti. Ir man ji visai nekieta ir nebarškutis
Gal kas turit tokių metų ir galit pasidalint info kiek kuro jūsiškė 'valgo'?
p.s. aš vis tiek galvoju apie džipą

Aš jau antrus metus vairuoju 2001 šį Nissan'ą, bet esu šiek tiek nusivylusi dėl ekonomiškumo

Gal kas turit tokių metų ir galit pasidalint info kiek kuro jūsiškė 'valgo'?

p.s. aš vis tiek galvoju apie džipą

Sveikos Nissan Almero Tino vairuotojos,gal zinote,kur Kaune pigiau isideti signalizacija jai neklystu trecio lygio,vairuoju 2003metu automobili,noriu apsidrausti kasko draudimu.Ir kiek mazdaug kainuoja ja ideti?

Jau susiradau ir isidejau

Nissan Almera 2001 m. (hečbekas) 1,8l automatą vairuoju beveik dvejus metus. Mano maloniam nustebimui, tai yra PUIKUS AUTOMOBILIS (tfu tfu tfu)
Per visą laiką į servisą važiavau tik ratų ir tepalų keistis (na, dar stabdžių kaladėles pasikeičiau).
Tiesa, kuro sąnaudos nemenkos (~10 l mieste, ~7 l užmiestyje), tačiau pigi eksploatacija tai atperka.

Tiesa, kuro sąnaudos nemenkos (~10 l mieste, ~7 l užmiestyje), tačiau pigi eksploatacija tai atperka.
mano išvis mašiniukas senutis, važinėju 1,5 metų ir kolkas per tą laiką tik lemputes priekines pakeist reikėjo ir šiek tiek duslintuvą patvarkyt. tiesa, kuro atžvilgiu, tai pas mane apie 6-7l/100km. nežinau, daug čia ar mažai, kai varikliukas 1,4

sveiki jungiuosi prie jusu su naujaja masinyte. isigyjau almera tino, po opel vectros ji man tikras
gal kas turite ir norit ispudziais pasidalinti?

gal kas turite ir norit ispudziais pasidalinti?