Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Almera

As irgi ruosiuosi savo burbuliuka Opel Corsa pasikeisti i Nissan Almera 2001 metu. Nyu labai man jos simpatiskos wub.gif
Atsakyti
ieškau pirkti nissan almera 2001m.benzina,1600/1800,4 durų 4u.gif sidabrine biggrin.gif ir nerandu 4u.gif o taip noooriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 08 30, 23:01)
ieškau pirkti nissan almera 2001m.benzina,1600/1800,4 durų 4u.gif sidabrine biggrin.gif ir nerandu 4u.gif o taip noooriu doh.gif

Vadinasi mes konkurentes lotuliukas.gif as irgi tokios pat ieskau drinks_cheers.gif mas dar grazi tokia zalsvo sidabro spalvos wub.gif
Atsakyti
vairuoju ir aš almerą 1996m. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2008 08 31, 16:02)
Vadinasi mes konkurentes  lotuliukas.gif as irgi tokios pat ieskau  drinks_cheers.gif mas dar grazi tokia zalsvo sidabro spalvos  wub.gif

nusipirkau clap.gif nissan almera 2001m.2durys,benzas/dujos,1800cm,atspalvis- tamsiai mėlynai žalsva lotuliukas.gif bandysim,važuosim,vertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Liepos pradzioj ieskojom sau masiniuko buvom nusiziureje Renault Space, bet paskui greit nuomone pakeitem pamate Nissan Almero Tino ja nusipirkom, vazinejam jau 3 men., ir labai dziaugiames

mes su vyru galvojom gal reikia atidaryti Nissan Almera Tino kluba ax.gif
Atsakyti
Na ir kurgi dingo Almerų gerbėjos (ai)? smile.gif
Aš jau antrus metus vairuoju 2001 šį Nissan'ą, bet esu šiek tiek nusivylusi dėl ekonomiškumo unsure.gif Manoji su 1.5l varikliu mieste ima apie 9 litrus benzino g.gif Man atrodo daugoka tokiam varikliui. Be šio minuso visa kita - super thumbup.gif Nė karto neteko rimtai remontuoti. Ir man ji visai nekieta ir nebarškutis ax.gif
Gal kas turit tokių metų ir galit pasidalint info kiek kuro jūsiškė 'valgo'? 4u.gif
p.s. aš vis tiek galvoju apie džipą wub.gif
Atsakyti
Sveikos Nissan Almero Tino vairuotojos,gal zinote,kur Kaune pigiau isideti signalizacija jai neklystu trecio lygio,vairuoju 2003metu automobili,noriu apsidrausti kasko draudimu.Ir kiek mazdaug kainuoja ja ideti? g.gif
Atsakyti
Jau susiradau ir isidejau bigsmile.gif
Atsakyti
Nissan Almera 2001 m. (hečbekas) 1,8l automatą vairuoju beveik dvejus metus. Mano maloniam nustebimui, tai yra PUIKUS AUTOMOBILIS (tfu tfu tfu) smile.gif Per visą laiką į servisą važiavau tik ratų ir tepalų keistis (na, dar stabdžių kaladėles pasikeičiau).
Tiesa, kuro sąnaudos nemenkos (~10 l mieste, ~7 l užmiestyje), tačiau pigi eksploatacija tai atperka.
Atsakyti
mano išvis mašiniukas senutis, važinėju 1,5 metų ir kolkas per tą laiką tik lemputes priekines pakeist reikėjo ir šiek tiek duslintuvą patvarkyt. tiesa, kuro atžvilgiu, tai pas mane apie 6-7l/100km. nežinau, daug čia ar mažai, kai varikliukas 1,4 unsure.gif
Atsakyti
sveiki jungiuosi prie jusu su naujaja masinyte. isigyjau almera tino, po opel vectros ji man tikras wub.gif
gal kas turite ir norit ispudziais pasidalinti?
Atsakyti