Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?, Kok

QUOTE(marlena24 @ 2007 04 25, 10:32)
lotuliukas.gif as tai isbandzius n... tu kremu,tai galiu tik viena pasakyt- kad ir s... tepliokis tu ta celiulita, kad ir uz 300 lt tas s.... bus,be sporto ir masazu NIEKO nebus, o tas efektas kaiup jus sakot,tai tik saves itikinimas, kad padeda blush2.gif butu, graudu gi paciai sau pripazint, kad super vufer kremukas, uz kuri paplojau 300 lt ne velnio nepadejo doh.gif as tai neperku super brangiu,db turiu Nivea anticeliulitini krema ir specialu alieju anticeliulitiniam masazui ir vaikstau su tom visom gerybem 3 kart i savaite masazuoti,na tai vat db tai tikrai efektas yra,o pries tai... doh.gif paisteplioji ir lauki kol stebuklingai isnyks celiulitas lotuliukas.gif

kokiam mieste masaziukai?jei vilnius,gal koordinates galima/ir kokia vieno seanso kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 04 25, 09:32)
lotuliukas.gif as tai isbandzius n... tu kremu,tai galiu tik viena pasakyt- kad ir s... tepliokis tu ta celiulita, kad ir uz 300 lt tas s.... bus,be sporto ir masazu NIEKO nebus, o tas efektas kaiup jus sakot,tai tik saves itikinimas, kad padeda blush2.gif butu, graudu gi paciai sau pripazint, kad super vufer kremukas, uz kuri paplojau 300 lt ne velnio nepadejo doh.gif as tai neperku super brangiu,db turiu Nivea anticeliulitini krema ir specialu alieju anticeliulitiniam masazui ir vaikstau su tom visom gerybem 3 kart i savaite masazuoti,na tai vat db tai tikrai efektas yra,o pries tai... doh.gif paisteplioji ir lauki kol stebuklingai isnyks celiulitas lotuliukas.gif

pritariu smile.gif as bandziau ir rusisku pigiu kremu, brangiausias buvo uz 150lt, bet kol nepradejau reguliariai sportuoti, jokio skirtumo nemaciau. dabar naudoju paprasta drekinamaji krema, nes celiulito visai nebera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2007 04 25, 22:54)
pritariu  smile.gif as bandziau ir rusisku pigiu kremu, brangiausias buvo uz 150lt, bet kol nepradejau reguliariai sportuoti, jokio skirtumo nemaciau. dabar naudoju paprasta drekinamaji krema, nes celiulito visai nebera  thumbup.gif

o kiek laiko jau reguliariai sportuoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2007 04 25, 20:54)
pritariu  smile.gif as bandziau ir rusisku pigiu kremu, brangiausias buvo uz 150lt, bet kol nepradejau reguliariai sportuoti, jokio skirtumo nemaciau. dabar naudoju paprasta drekinamaji krema, nes celiulito visai nebera  thumbup.gif

Sveikutes.Pritariu kad be sporto,celiulitas tikrai nepraeina,gali daryti ka nori.As tai naudojau juros dumbla,kainuoja apie 50lt,tai tikrai padejo,zinoma ir sportavau.Dabar karta per pora men. vis panaudoju,palikyti rezultatams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselle @ 2007 04 25, 23:48)
Sveikutes.Pritariu kad be sporto,celiulitas tikrai nepraeina,gali daryti ka nori.As tai naudojau juros dumbla,kainuoja apie 50lt,tai tikrai padejo,zinoma ir sportavau.Dabar karta per pora men. vis panaudoju,palikyti rezultatams. 4u.gif

o kur buna pirkt? ir kaip tiksliau vadinasi? ax.gif
Atsakyti
Sportas, sportas ir dar karta sportas kremai tik pagalbines priemones mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va va,ir as saziningai sportuoju 3-4 kart per savaite ir 3 kart per savaite vaikstau i masazus...zymiai geriau,nei leist pinigus "stebuklingiems" kremams,visokiem papildam po 100 lt neaskios sudeties ir kitam s.... 4u.gif

p.s. o masazas tai Vilniuj, darausi pas tokia faina moteriske namie,labai fainai daro,ir su medumi, ir su taure, ir rankomis gnaibo ir su plausine trina,ir su kavos tirsciais....jei daro tik slaunissednmenis ir klubus tai valandos "seansas" kainuoja 20 lt,o jei dar ir pilva tai 25 lt...na mabau,vargu ar Vilniuj rasi dar tokiu kainu tongue.gif na bet pas ja nelabai pakliusi,nes klientu turi daugiau nai laiko.kadangi jinai dar ir dirba,tai kas antra diena priimineja rytais,o kas antra vakarais,tai aisku dauguma stengiasi vakarais pakliut,nes dirba zmones...tai jau as tos moteriskes ir nereklamuoju niekam,nes kuo daugiau tures klientu,tuo sunkiau pas ja patekt doh.gif siap jinai jau ir pati nauju nebeima,senu pakanka per akis...
Atsakyti
marlena24 geriau jau butum nesakius....uzpavydejau..ra...a gal man po blatu parasyk jos tel nr i az
Atsakyti
sorry,kad suerzinau 4u.gif po blatu jau 2 bedradarbes "apsvieciau"tai dabar musames del to laiko pas masazuotoja,vakar va pvz ejau 9 val vakaro doh.gif sako,pati klata,kad kleinturos man atvedei,praso praso- tai ir paimu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 04 27, 15:40)
sorry,kad suerzinau 4u.gif po blatu jau 2 bedradarbes "apsvieciau"tai dabar musames del to laiko pas masazuotoja,vakar va pvz ejau 9 val vakaro doh.gif sako,pati klata,kad kleinturos man atvedei,praso praso- tai ir paimu... doh.gif

ech verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi bandžiau visokių kremukų ir iš Avon, ir iš Oriflame taip pat doh.gif , brangu ir jokių rezultatų. Dabar nusipirkau iš Oriflame masažuoklį (apie 16 lt), Eveline anticeliulitinį kremą (apie 13 lt) ir lankau Kalanetiką (5 sav. - 90 lt) ir tikrai kažkas padeda, tik nežinau kas... biggrin.gif Na, norėjau pasakyt, kad Eveline kremukas, kad ir pigus, man geriausius rezultatus parodė... "net vyras pastebėjo"/cituoju, bet ir man taip buvo/
Atsakyti
Aš vakar buvau tokiam sveikatingumo ir soliariumų centre savanorių 22. Ten man darbą siūlė. Dirbti nesutikau, bet jaučiu, kad eisiu kaip klientė. Ten lankosi tos, kurios turi antsvorį ar dėl celiulito rūpinasi. Mane labai sudomino tokia ozono- deguonies kapsulė. Taip užsimaniau...Pusvalandis kainuoja 60 Lt. Ten man viską aprodė. Yra dar tokia daugiafunkcinė vandens procedūrų kapsulė. Ir toje norėčiau pagulėti...Apskritai ten kainos prieinamos.
Atsakyti