Įkraunama...
Įkraunama...

Mikoplazma

QUOTE(fidelcastro @ 2007 12 27, 16:15)
siaip tai klacido, klaritromicino grupes antibiotikais yra gydomos chlamidijos, o ne mikoplazma....... be to, ja gydyti galima ne vien antibiotikais: malda, uzsiprogramavimu, kad nesergi ir pan. smile.gif

Mums gydytoja irgi nuo mikoplazmos Klacido skyre mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
turiu ta pacia beda. Du su puse men laikesi 37.2-37.6 temp, niekas nerado ligos, geriau antibiotikus, pasidariau plauciu nuotrauka, sake lyg bronchitas, isleidau kruvas pinigu vaistams, bet nepraejo, kraujo ir slapimo tyrimus dare 4 kartus, atsakymai- be pakitimu. Lankiausi ir tuberkulioziniam ir pas loristus ir dar pas kruvas pazistamu gydytoju, niekas nerado ligos. Neapsikentusi po dvieju su puse men. nuvaziavau i infekcine ligonine, ten padare tyrimus ir rado ta nelemta mikoplazma. Priskyre atitinkamu antibiotiku (klaritromicino grupes), kurie ja veikia, nes kitu grupiu antibiotikai (esu ju gerusi, taciau jokio rezultato) neveikia sios bakterijos.
Sekmes visoms
Atsakyti
Ir mes turim sita ''geri'' doh.gif pradzioj as, po to vyras, o dabas ir maze...gydytoja skyre Klacid'a...tik va klausimas, ar geriant antibiotikus galima iseit i lauka?
Atsakyti
i lauka eiti galima, pas mus rado chlamidiju... nes irgi 2metus vaikas kosija, tyrimai geri per visus kabinetus vaiksciojom, kol neapsikentus pasakiau, padarom pirma visus tyrimus nuo a iki z o tada israsykit vaistu... ir nedaviau vaikui jokiu vaistu... tik i nosi lasinau... nes jau mum vaistai nepadedavo.... padarem tyrima... geromedoje ir yra chlamidiju kurios ir sukelia mum kosuli, sloga... sunku jas sako isnaikinti... visai seimai reik issitirt... nes jei kazkuris jomis yra uzsikretes vaikas nepasveiks uzsikres vel ir taip pasaka begalo... tiesiog siulau pas ka vaikuciai daznai serga, kosija, sloguoja, pirma nueit pasidaryt tyrimus nuo mikoplazmu ir chlamidiju... nes nuo situ zarazu vaikai pastoviai serga... o tada gert vaistus.. nes sakau 2metus vaika gydziau ne nuo to ko reik blink.gif
Atsakyti
Aš pati prieš du metus buvau pasigavusi mikoplazmos bacilą (nuo vieno žmogaus), kosėjau 2 mėnesius, kol gydytoja liepė infekcinėj išsitirt kraują, o tada ir paaiškėjo doh.gif toje infekcinėje gydytoja man irgi pasakė, kad šią bacilą turi daug žmonių, tik jos nesigydo, ir, tipo labai gerai, kad aš išsityriau, todėl išsigydysiu...ir tikrai, pavartojus specialių antibiotikų, kosulys išnyko visam laikui thumbup.gif ir šeima nuo manęs neužsikrėtė thumbup.gif
Atsakyti
jo,esm tureje ta dalyka.
Atsakyti
o tas kosulys labai stiprus, ar tik pakosciojimai? g.gif
Atsakyti
esmė tame, kad kosėt norisi labai labai dažnai ir kartais stiprokai...o kalbant kosulys dar labiau stiprėja ir dažnėja doh.gif aš kosėti stengdavausi visiškai susičiaupus, nes kuo daugiau praverdavau burną kosėdama, tuo kosulys darydavosi stipresnis, kartais užeidavo net dusulio priepuoliai doh.gif tai be galo varginanti bėda, bet greit išgydoma naudojant specialius antibiotikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 11 09, 14:01)
esmė tame, kad kosėt norisi labai labai dažnai ir kartais stiprokai...o kalbant kosulys dar labiau stiprėja ir dažnėja  doh.gif aš kosėti stengdavausi visiškai susičiaupus, nes kuo daugiau praverdavau burną kosėdama, tuo kosulys darydavosi stipresnis, kartais užeidavo net dusulio priepuoliai  doh.gif  tai be galo varginanti bėda, bet greit išgydoma naudojant specialius antibiotikus  smile.gif

ačiū 4u.gif bet mes jau gavom tyrimu ats... mums ne mikoplazmos kaltos... ieskosim toliau priežasčiu...
Atsakyti
Džiaugiuosi už jus mirksiukas.gif tikiuosi nebus nieko rimto... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 11 09, 14:50)
Džiaugiuosi už jus  mirksiukas.gif  tikiuosi nebus nieko rimto...  4u.gif

o as kazkodel norejau kad rastu tas mikoplasmas... usgertume antibus ir butu ramu...
Atsakyti
Mums vis bronchitai kartojasi doh.gif Priežasčių gyd neieško,pagydo tam kartui i psio verysad.gif priežasčių neieško,tyrimų net mokamų nesiųlo.gerai,kad forume užsiskaitai, o taip tai ir gyventum toliau nuo bronchito iki bronchito......dabar sakiau viskas,gana vaika antibais šert,ieškosim kol rasim nuo ko mums tas bronchitas...reik ir mums tas mikoplazmas išsitirt unsure.gif
Atsakyti