Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Palomina @ 2009 12 07, 22:09)
na reikia daryt taip --> ant dregno veido paskirstyti nedaug aliejaus (pvz 1 lasiuka).. palaukt kelias minutes kol susigers ir likucius sugert servetele..

Atukas 4u.gif o jei noriu pamaišyt, tai lašiuką vieno ir lašiuką kito ir užtept? ax.gif
Atsakyti
Noriu klaust, pvz rasoma : salto spaudimo aliejus. Arba nerafinuotas aliejus. Ar "nerafinuotas" ir "salto spaudimo" yra ta pati reiksme? Ar tai visai skirtingos savokos ax.gif ?
Ir ar tiesa, kad aliejaus molekules didesnes, tai uztai jis i oda gerai nepatenka, ir todel gali nedrekinti, ir saugoti, tarkim, nuo rauksliu, o priesingai, dehidratuoti oda, ta prasme jis tik kaip pleve ant veido guli, o naudingos medziagos i oda mazai patenka? O kremo molekules mazesnes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 gruodžio 2009 - 12:08
QUOTE(nep @ 2009 12 09, 11:02)
Noriu klaust, pvz rasoma : salto spaudimo aliejus. Arba nerafinuotas aliejus. Ar "nerafinuotas" ir "salto spaudimo" yra ta pati reiksme? Ar tai visai skirtingos savokos  ax.gif ?


skirtingos savokos
Atsakyti
sveikutes,esu cia tik pirma diena,tikiuosi draugasi.o dabar apie tema.alieju naudojime kuno prieziurai turiu jau siokios tokios patirties.netiesa,kad aliejus padengia plevele.nebent tai butu ne naturalus,o mineralinis aliejus.esu isbandziusi keleta ir galiu pasakyt veikia puikiai:),oda neblizga.gerai isigeria,oda tampa grazaus atspalvio:)
Atsakyti
Sveikos, koki alieju patartumet naudoti jautriai odai su issipletusiais kapiliarais? Gal esat ka nors isbande ir galit pasidalint patirtimi?
Atsakyti
na as kiek zinau jutriai odai labai tinka abrikosu kauliuku aliejus,galima naudoti netgi kudikio odelei ax.gif .o dar labai geras migdolu aliejus.tinka jautriai problematiskai odai.beje,abrikosu labai skaniai kvepia.tik turibut salto spaudimo,nerafinuotas smile.gif
Atsakyti
o ar gali buti kad geriant alieju kistusi poros, ar kaip cia pasakuus-padaugejo inkstiru ant veido... tai ar valosi organizmas is vidaus ar kemsa poras g.gif
Atsakyti
puiklapių (kiti jo pavadinimai: tamanu, foraha) aliejų - aš jį naudoju, mano odos kapiliarai linkę plėstis ir man jis nepamainomas.. Jo galima įsigyti kvapų namuose..

QUOTE(Nordveg @ 2009 12 09, 21:55)
Sveikos, koki alieju patartumet naudoti jautriai odai su issipletusiais kapiliarais? Gal esat ka nors isbande ir galit pasidalint patirtimi?

Atsakyti
QUOTE(mongolija @ 2009 12 10, 21:47)
puiklapių (kiti jo pavadinimai: tamanu, foraha) aliejų - aš jį naudoju, mano odos kapiliarai linkę plėstis ir man jis nepamainomas.. Jo galima įsigyti kvapų namuose..


Ar seniai naudoji sita alieju? Ar is karto poveikis matesi ar reikejo palaukt? Nes mano skruostai raudoni, kai kur ir kapiliarai matosi. Noreciau ta raudoni kaip nors panaikinti, jei imanoma. Kazin ar padetu sitas aliejus?
Atsakyti
cia kur gyvenu (ne LT), yra mazyte vaistazoliu vaistine, ten pirkau aliejuku misini sausejanciai odai.Man jis labai patinka ir tinka parasysiu jums sudeti: alijosiaus sultys, erskeciu aliejus, makadamiju aliejus, saltalankiu aliejus, roziu ea,cinnamomum camphora ea, neroli ea, ylang ylang ea. noreciau isgirsti ka mano ismanancios apie sia sudeti ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 17, 10:04)
Jeigu Jums tinka ir patinka, tada  thumbup.gif
As pati turiu sausa oda, taciau sio aliejaus negalejau naudoti, kadangi i sudeti ieina alijosius, o jam esu alergiska...  unsure.gif


o jus gal irgi toj vaistinej pirkote " jurta apotek" ? bigsmile.gif as manu kad jeigu darytis panasu alieju misini tai galima ne alijosiaus pilti o kokio kitokio drekiklio g.gif gal pvz roziu vandens. cia as tik mastau seip nesu ismananti toj srity. o aliejuko misinys manau nelabai tiks labai jautria oda turincioms nes lyg jauciu jausma kazkoki uztepus jo ant odos, bet odos svelnumas ir lygumas atperka viska!! bigsmile.gif dar nebuvau turejus tokios lygios svelnios odos kaip po sio aliejuko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 17 gruodžio 2009 - 12:43
As labai dziaugiuosi, kad atradau abrikosu kauliuku alieju thumbup.gif naudoju ji kaip makiazo valikli, bei vietoj kremo. Labai tinka mano odai. Esu dar bandzius - kvieciu gemalu, vynuogiu kauliuku, linu semenu, bet veidui netinka, kemsa poras, bei alergizuoja, tai naudoju kunui.
Atsakyti