Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(Adera777 @ 2007 08 17, 21:08)
Ar pati bandei, ar tik susidarei tokia nuomone is kitu komentaru?  4u.gif

Šiaip tai ką esu iš O'Risingo bandžius - viskas kaip ir pastandina plauką. Tarkim esu bandžius caduta ir su AHA - tai tikrai plaukas standesnis. Tik va bėda, kad bent jau tas su AHA spalvą tikrai paprausia. Taigi jis labiau tiktų šviesiaplaukėms arba natūralplaukėms. Tikiuosi, kad tas Coco saugos spalvą ir stiprins plaukus.
Nors.... Gal koks kitas yra saugantis spalvytę ir tausojantis dažytus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 17, 21:24)
Nors.... Gal koks kitas yra saugantis spalvytę ir tausojantis dažytus plaukus?

Helianthi`s smile.gif Ji irgi gali maisyt su savo ampulem smile.gif
Atsakyti
ax.gif Nu,nusipirkau tą purškalą bigsmile.gif Išsipurškiau,tai plaukai toki įdomūs....Toki lyg purūs,lyg storesni g.gif Blizga.
O va purkšti jį reikia prieš fenuojant plaukus,ar jau po viskam,kaip susišukuoji g.gif Aš purškiau ant drėgnų plaukų.Gal reikia kaip kitaip daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 17, 13:13)
mane domina kaukė riebiem plaukam 4u.gif  kai panaudosi būtinai parašyk atsiliepimus bigsmile.gif  4u.gif
o kaip šampūnas? ar rečiau pradėjai galvą plaut pradėjusi jį naudot? ax.gif

siaip sampuna dar tik savaite naudoju, tai to poveikio tiek ir tera. o kauke naudojau tik viena karta, bet patiko. kol plaukai slapi, tai blogai sukuojasi, atrodo, kad jokios kaukes net salia padeta nebuvo. bet kai issidziovinau dziovintuvu, rezultatas thumbup.gif plaukai minkstuciai, siek tiek tiesesni, nors dienos begy vis tiek pabanguoja, o del nuriebalinimo tai kol kas nieko negaliu pasakyt. kai panaudosiu ilgiau, tada gal kazkas ir ivyks. bet man ji patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglote @ 2007 08 18, 16:41)
siaip sampuna dar tik savaite naudoju, tai to poveikio tiek ir tera. o kauke naudojau tik viena karta, bet patiko. kol plaukai slapi, tai blogai sukuojasi, atrodo, kad jokios kaukes net salia padeta nebuvo. bet kai issidziovinau dziovintuvu, rezultatas  thumbup.gif plaukai minkstuciai, siek tiek tiesesni, nors dienos begy vis tiek pabanguoja, o del nuriebalinimo tai kol kas nieko negaliu pasakyt. kai panaudosiu ilgiau, tada gal kazkas ir ivyks. bet man ji patiko  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif
manau ir man reikia išbandyt ax.gif
Atsakyti
turiejau uzsilikusia viena ampule skirta silpniems plaukams, kur neirekia nuplaut, siryt sutepiau, tai labai faini plaukuciai pasidare ir skaniai kvepia zolytem bigsmile.gif pasakykit kaip geriau tas ampules naudot ar karta i savaite ar geriau is kart imt ir praeit 10 kartu kursa g.gif flirt.gif
Atsakyti
Aš tai pirkau kelis dalykus iš risingo:
Purinantį šampūną, tris Eliokap fitoesencijas (Dvi Caduta ir vieną Grasi), dar tris ampules Reinforzante ar pan. (tas su žalsvu skysčiu). Suplyliau esencijas į šampūną: patiko. Plaukai blizga, švelnūs ir purūs. Aišku šampūnas išėjo apie 60 lt. Na bet reikai tikėtis, kad tiks ir patiks mano plaukuosenai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 20, 10:55)
Aš tai pirkau kelis dalykus iš risingo:
Purinantį šampūną, tris Eliokap fitoesencijas (Dvi Caduta ir vieną Grasi), dar tris ampules Reinforzante ar pan. (tas su žalsvu skysčiu). Suplyliau esencijas į šampūną: patiko. Plaukai blizga, švelnūs ir purūs. Aišku šampūnas išėjo apie 60 lt. Na bet reikai tikėtis, kad tiks ir patiks mano plaukuosenai ax.gif

O tas esencijas supili iskart visas i sampuno buteli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 08 20, 09:59)
O tas esencijas supili iskart visas i sampuno buteli? blush2.gif

Aga, aprašyme parašyta, kad iškart į visą butelį pilti, o tik paskui skiesti kaip įprasta.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 20, 11:04)
Aga, aprašyme parašyta, kad iškart į visą butelį pilti, o tik paskui skiesti kaip įprasta.

As tai nusipirkau ta su kokosais sampuna ir viena lapeli kapsuliu su tais milteliais 4u.gif Viena karta ploviau su juo, tai nzn, ar patiko ar ne g.gif Tokie plaukai idomus paliko, kai isploviau. Paskui dar tepiau visokias kitas priemones po plovimo, tai galutinis rezultatas patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 08 20, 10:17)
As tai nusipirkau ta su kokosais sampuna ir viena lapeli kapsuliu su tais milteliais 4u.gif Viena karta ploviau su juo, tai nzn, ar patiko ar ne g.gif Tokie plaukai idomus paliko, kai isploviau. Paskui dar tepiau visokias kitas priemones po plovimo, tai galutinis rezultatas patiko ax.gif

Man patinka, kad po Risingo šampūnų plaukai tokie standesni, tvirtesni būna ir blizga. Pirmieji plovimai ir man buvo keisti, bet va dabar super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 20, 11:23)
Man patinka, kad po Risingo šampūnų plaukai tokie standesni, tvirtesni būna ir blizga. Pirmieji plovimai ir man buvo keisti, bet va dabar super smile.gif

Va va, tokie kazkokie kieti jie man pasirode is po plovimo ax.gif
Atsakyti