Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(adrija @ 2007 08 20, 16:50)
Aha,su saulėgrąža bigsmile.gif .Tai gal jie nevienodi lotuliukas.gif Pas mane pavyzdžiui,tai to kvapo nelabai just g.gif Bet plaukai toki standesni ir,žinokit,blizga biggrin.gif Tik purškiau jau po fenavimo,tai iš šukuosenos liko nulis.Purškiau prieš fenavimą,tai kad nelabai paskui susifenuoja (naudoju pučiamą feną ) ax.gif .Tai ir klausiu,kaip su juo teisiklingai elgtis? g.gif

pas mane Helianthis amminocare 150ml. situacija tokia, išsiplaunu-banguoti, išsišukuoju-beveik lygūs, papurškiu jo-vėl banguoti, nes man nuo bet kokios drėgmės raitosi, tai nežinau kaip jį tiksliai reikia naudoti, nes pati feno nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2007 08 20, 17:17)
pas mane Helianthis amminocare 150ml. situacija tokia, išsiplaunu-banguoti, išsišukuoju-beveik lygūs, papurškiu jo-vėl banguoti, nes man nuo bet kokios drėgmės raitosi, tai nežinau kaip jį tiksliai reikia naudoti, nes pati feno nenaudoju

Nu va,naudojam ir nežinom,kaip naudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
as naudoju taip - ant beveik isdziuvusiu plauku papurskiu situo purskikliu, tada jis pas mane dar labiau susiraito or pasidaro tokie stagrus, nepasisiause biggrin.gif as plaukus dziovinu naturaliai
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 19:52)
as naudoju taip - ant beveik isdziuvusiu plauku papurskiu situo purskikliu, tada jis pas mane dar labiau susiraito or pasidaro tokie stagrus, nepasisiause  biggrin.gif as plaukus dziovinu naturaliai

O aš tai,matot,įpratus plaukus fenu patiesinti.Nes iš prigimties plaukai šiaušiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 20 rugpjūčio 2007 - 20:11
QUOTE(adrija @ 2007 08 20, 21:11)
O aš tai,matot,įpratus plaukus fenu patiesinti.Nes iš prigimties plaukai šiaušiasi.

maniskiai irgi siausiasi, bet jie taip graziai susigarbanoja po purskiklio wub.gif ir visai neatrodo pasisiause tongue.gif
Atsakyti
Labai domina atsiliepimai, ilgiau panaudojusių Orising priemones bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 08 23, 21:08)
Labai domina atsiliepimai, ilgiau panaudojusių Orising priemones  bigsmile.gif

na ką, praktiškai du mėnesius naudoju Orisingą. Kol kas atsiliepimai tik geri: Plaukai blizga, paklusnūs, tikrai stipriai sumažėjo slinkimas, jie purūs ir pan. Panašu, kad daugiau ir nebeturiu ko iš plaukų priemonių reikalaut. Ir gerai, kad silikono nėra - velniam jis ir reikalingas.

Kol kas nekeisiu į nieką.... Sekantis tikriasuia bus Heliančio šampūnas ir purškiklis. Bet dar daug turiu ir purinančio ir kaukės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 23, 21:03)
na ką, praktiškai du mėnesius naudoju Orisingą. Kol kas atsiliepimai tik geri: Plaukai blizga, paklusnūs, tikrai stipriai sumažėjo slinkimas, jie purūs ir pan. Panašu, kad daugiau ir nebeturiu ko iš plaukų priemonių reikalaut. Ir gerai, kad silikono nėra - velniam jis ir reikalingas.

Kol kas nekeisiu į nieką.... Sekantis tikriasuia bus Heliančio šampūnas ir purškiklis. Bet dar daug turiu ir purinančio ir kaukės ax.gif

Tai fainiai, kad yra ir matosi rezultatas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 23, 22:03)
na ką, praktiškai du mėnesius naudoju Orisingą. Kol kas atsiliepimai tik geri: ...

Jadzka, žinau, kad tavo atsiliepimai po visą temą išbarstyti, bet gal galėtum tiesiog išvardinti, ką naudoji: koks šampūnas, kokios ampulės, kokios kaukės. Kaip tik išbaigiau Sante šampūną, griebiau senų likučius, ir vis tik galvoju, kad pirksiu O'Rising, tai norėčiau nusibeždžioniauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 08 24, 09:54)
Jadzka, žinau, kad tavo atsiliepimai po visą temą išbarstyti, bet gal galėtum tiesiog išvardinti, ką naudoji: koks šampūnas, kokios ampulės, kokios kaukės. Kaip tik išbaigiau Sante šampūną, griebiau senų likučius, ir vis tik galvoju, kad pirksiu O'Rising, tai norėčiau nusibeždžioniauti biggrin.gif

Miaška, naudojau kelis šampūnus:
Su AHA rūgštimis, tai tikrai plaukai sutvirtėjo, blizgėjo ir pan. Tik vienintelė bėda - biški nuplauna spalvą.
IR dar purinantį (tokiam žaliam butely), tik va į šitą supyliau dvi fitoesencijas nuo slinkimo ir vieną prieš riebalavimąsi. Tikrai plaukai dvi dienas atrodo gerai, bet va mano įprotis juos plauti kasdien doh.gif:

Kaukę stiprinančia Reinforzante ar kaip ten ji smile.gif Patinka: dedu 1-2 kartus per savaitę ir palaikau po kokį pusvalandį (nors parašyta, kad reikia tik kelias minutes palaikyt g.gif:

Į šampūną įberiu mineralinių kapsulių (Plaukai būna tvirtesni, man patinka).

O iš ampulių naudoju Caduta ir Reinforzante. PAtinka abi. Tik Caduta daugiau prieš slinkimą, o ta kita - šiaip stiprina plaukus.

Planuoju nusipirkti dar Heliantis šampūną ir purškiamą kondicionierių.

Galutinis rezultatas - plaukai tikrai atrodo sveikesni, gyvibingi, blizgantys ir purūs. Aišku, skiriasi stipriai nuo tų su silikonu šampūnų.... Beje, balzamo jokio nededu: patepu serumu galiukus ir vsio.
Atsakyti
jadzka, gal prie visu aprasymu ir plaukuciu nuotraukyte imesi?? 4u.gif labai smalsu, kokie tavo plaukai
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 24, 10:38)
jadzka, gal prie visu aprasymu ir plaukuciu nuotraukyte imesi??  4u.gif labai smalsu, kokie tavo plaukai

Va dabar po ranka neturiu sad.gif Bet manau, kad ryt pasistengsiu nusifotkinti, kad įmest galėčiau ax.gif
Atsakyti