Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 29, 22:54)
man atrodo, kad sampunuose ir kaukese nera.

pati naudoju Cocco serija - sampuna ir kauke, i sampuna ipylusi 2 Caduta esencijas - man labai patinka  thumbup.gif

gal gali nurasyti sudeti sampuno ir kaukes?
Atsakyti
gal yra tokiu kurios sampuna ir kauke naudojo vos keleta kartu bet nepatiko ir nori parduot? jei atsiras rasykit az
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 08 29, 22:13)
Gali plačiau papasakot, kuo patinka Cocoo serija  bigsmile.gif
Ir, kaip tau Helias purškiklis? Jei nieko nemaišau  unsure.gif

patinka tuo, kad plaukai minksti, tik ne tokie kaip budavo po sampunu su silikonais, bet tokie labaiau kietesni - nezinau kaip papasakoti, negreit susiriebaluoja, o Heliathis purskalas - na net nezinau, nelabai jis man - labai plaukus riebalina ir man nelabai patinka tas standinimo efektas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 30, 09:21)
patinka tuo, kad plaukai minksti, tik ne tokie kaip budavo po sampunu su silikonais, bet tokie labaiau kietesni - nezinau kaip papasakoti, negreit susiriebaluoja, o Heliathis purskalas - na net nezinau, nelabai jis man - labai plaukus riebalina ir man nelabai patinka tas standinimo efektas  doh.gif

O mane kaip tik domina standumas, tik va riebalabimas schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 30, 10:50)
O mane kaip tik domina standumas, tik va riebalabimas schmoll.gif:

tai va, jei neriebintu - viskas butu tvarkoj, bet kiek bepurkstum, vakare reikia galva plauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 08 29, 21:41)
Merginos, kurios naudojat Orising ir turit juos savo vonios kambaryje, gal galite nurasyti sudeti sampuno, kaukes, aliejuko bei tu kapsulyciu?
Mane labai domina Orising, bet noriu kad ne butu silikono. berods ju galiuku serume ji uzmaciau...

"Eliokap" kaukeje ir Orising proteinineje nenuplaunamoje putu kaukeje taip pat yra, vat. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 30, 10:32)
tai va, jei neriebintu - viskas butu tvarkoj, bet kiek bepurkstum, vakare reikia galva plauti unsure.gif

jus cia apie ta su saulegrazom purskikli kalbate g.gif Man tai plauku jis tikrai neriebaluoja
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 30, 11:03)
jus cia apie ta su saulegrazom  purskikli kalbate  g.gif Man tai plauku jis tikrai neriebaluoja

Aha drinks_cheers.gif
O kokie tavo atsiliepimai apie tą purškiklį?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 30, 12:03)
jus cia apie ta su saulegrazom  purskikli kalbate  g.gif Man tai plauku jis tikrai neriebaluoja

kiek plauku - tiek ir nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 29, 21:54)
pati naudoju Cocco serija - sampuna ir kauke, i sampuna ipylusi 2 Caduta esencijas - man labai patinka  thumbup.gif

Koki poveiki daro esencijos supiltos i sampuna ar kauke? Ar eurovaistineje ju buna, as lyg ir nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 08 30, 16:29)
Koki poveiki daro esencijos supiltos i sampuna ar kauke? Ar eurovaistineje ju buna, as lyg ir nemaciau  g.gif

Eurovaistineje esenciju nera, pirkau Sarmoj, Caduta nuo plauku slinkimo smile.gif
Atsakyti
nusipirkau kauke labai silpniems plaukams ir keleta ampolyciu . tai jau isbandziau tai mineralize (kazkaip panasiai) kapsules nerealios!!! plaukai dar po jokios priemones tokie faini nebuvo ir tikrai llabai patiesino paukus.seniau isdziovinus fenu po 3-4val galai susisukdavo ir t.t po kapsulytes dvi dienas graziais plaukais pravaiksciojau
Atsakyti