Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(...whatever... @ 2008 07 18, 19:50)
nors ne man buvo skirtas klausimas, bet va to šampūno nesupratau, nes ne tik, kad nepasausino plaukų, bet kaip ploviau kasdien galvą, taip ir toliau plaunu. Nė tam kartui nesureguliavo  unsure.gif  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi tas pats
damušinėju dabar tą šampūną, ilgai stovėjo nenaudojamas, tai anksčiau lyg ir geresnis buvo, kas antrą dieną plaudavau galvą, dabar ryte išplovus vakare plaukai jau nekokie doh.gif
dar kaukę turiu, tai reiks irgi prisiruošt sunaudot
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 07 18, 21:09)
Nusipirkau Eliokap Top level dermatologinės linijos. Nepatiko. net nežinau, kodėl. Gal nemoku plauti - jis švelnus, gal per mažai skiedžiau ar pan. Plaukai tarsi neišplauti po jo.
Gal kas bandėte Vollumizante? noriu šampūno, purinančio plaukus ir be silikono.
O gal išbandėte AHA šampūną?

turiu ir naudoju sampuna su AHA kelis kartus per savaite, labai gerai isplauna plaukus, jie tokie siurkstus palieka ir svarus
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 07 18, 21:09)
Gal kas bandėte Vollumizante? noriu šampūno, purinančio plaukus ir be silikono.
O gal išbandėte AHA šampūną?

Turejau Vollumizante, patiko, purino,bet galiukus siek tiek pasausino, bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif , bet siaip tai fainas.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 07 21, 12:22)
Turejau Vollumizante, patiko, purino,bet galiukus siek tiek pasausino, bent jau man taip atrodo  mirksiukas.gif , bet siaip tai fainas.

Įsigijau volumizzante. Purina. išplauna iki gurgždėjimo, tai man patinka.
Atsakyti
Keliu temą aukštyn ax.gif
nusprendžiau grįžti prie O'Rising priemonių. Nuo visų Tigių, KMS, Alternų ir pan. plaukai slenka žiauriai.... Lakme irgi neįtiko doh.gif: O va kai O'Risingą naudojau kažkaip džiaugiausi....
Taigi greitu metu pirksiu Caduta šampūną, ampules, Reinfrozante kaukę ir heliantis purškalą.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 24, 11:30)
Keliu temą aukštyn ax.gif
nusprendžiau grįžti prie O'Rising priemonių. Nuo visų Tigių, KMS, Alternų ir pan. plaukai slenka žiauriai.... Lakme irgi neįtiko doh.gif: O va kai O'Risingą naudojau kažkaip džiaugiausi....
Taigi greitu metu pirksiu Caduta šampūną, ampules, Reinfrozante kaukę ir heliantis purškalą.

tai man panasiai - daugybe bandziau, bet teko grizti prie dermatologiniu sampunu
Atsakyti
Na va, nusipirkau ir vėl:
Caduta šampūną,
Caduta ampules,
AHA kelias ampules pabandymui,
Proteinines putas
Rinfrozante kaukę
Mineralines kapsules į šampūną.

Žiūrėsiu kas bus...

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 07 15, 10:15)
mano brolis turi naturalius pusilgius plaukus, cooco serija naudoja jau 1 metai laiko ir labai patenkintas, i nieka nekeicia  biggrin.gif

As sunaudojau puse buteliuko cocco serijos sampuno. Mano plaukams niekas neitinka - sis sampunas super 4u.gif tikrai pirksiu vel. Buvau nustebinta, kad gerai drekina, praktiskai galeciau net kaukes nedeti. Cia neitiketina su mano siaudais lotuliukas.gif Tikrai rekomenduoju visoms sausus plaukus turincioms merginoms.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 09 08, 21:51)
aciu, lauksiu atsiliepimu  biggrin.gif

norejau paklaust ka reiskia skiest sampuna ir kaip ji skiesti?su vandeniu ar su kuom ir kokiu santykiu?o galima naudoti paprasta sampuna ne orising ir ju kauke?ar bus efektas?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 11, 13:47)
norejau paklaust ka reiskia skiest sampuna ir kaip ji skiesti?su vandeniu ar su kuom ir kokiu santykiu?o galima naudoti paprasta sampuna ne orising ir ju kauke?ar bus efektas?

Skiesti reikia 1:1 su vandeniu. Yra net skiedimui specialūs buteliukai. Bet aš turiu buteliouką su dozatorium nuo veido prausiklio, tai mieliau tą ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 09, 16:56)
Caduta šampūną,
Caduta ampules,
Proteinines putas
Rinfrozante kaukę

Žiūrėsiu kas bus...

as norejau ir tas priemones,bet gavau tik caduta sampuna ir viskas,o ampuliu buvo bet is vis ne tokios

QUOTE(jadzka @ 2008 11 11, 13:15)
Skiesti reikia 1:1 su vandeniu. Yra net skiedimui specialūs buteliukai. Bet aš turiu buteliouką su dozatorium nuo veido prausiklio, tai mieliau tą ir naudoju.

va maziau ta buteliuka norejau nusipirkt bet toks mazas atrode,reiks nusipirkt
niekur neradau rinfrozante kaukes ir kapsuliu sarmoj irsvis neradau tos firmos,o hela ar kaip ten sakes irgi is orinsig?nes nemaciau tokios nei aha nemaciau,isvis mazas buvo pasirinkimas,o plaukus ka tik issiploviau,plaukai kaip koltunai susivele,be kaukes ar balzamo ne pro kur,smirda zolem,bet ten ir yra zoles,pirkau nuo slinkimo,mano plaukai tamsus bet sviesinu,labai suplonejo ir slenka kokia kauke ir kapsules ar ampules patartumet?manau rifrozante kauke o ampules tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 09, 16:56)
Caduta šampūną,
Caduta ampules,
Proteinines putas
Rinfrozante kaukę

Žiūrėsiu kas bus...

na kur jus dingot,man reik patarimo????tu kai issiplauni galva su caduta,kokie tavo plaukai gaunas?as issigandau.laikiau kauke bet ne tos firmos,kai plaukai isdzdiuvo tai kosmaras jie kaip susiriebalave atrode,perploviau su paprastu sampunu,uz 8lt sampunu mano plaukai geriau atrodo,kaip tiksliai reik plaut galva su juo?ar jum kai laikot sampuna neatrodo kad vaiksto per ta galva kazkas?na man prie saknu kazkoks jausmas keistas
Atsakyti