QUOTE(pandutė @ 2008 11 14, 12:04)
labai slenka,naturalna rasiau kokie mano plaukai,gerai isvardinsiu:mano pacios naturalus plaukai tamsiai rudi,bet jau kelis metus dazau sviesiom sruogom,jie labai sausi,trupa,ir jaunystej buvo stori,dabar labai plonituriu nusipirkus mieralizante lotion kapsule,cadus kapsule,ir cadus sampuna
noreciau suzinot kauke kokia labiausiai tiks ,aliejuka galiukam skaiciau kad tu turi kerastase,manau pirkt,ir kokias man kapsules nusipirkt plaukam ir i sampuna?
noreciau suzinot kauke kokia labiausiai tiks ,aliejuka galiukam skaiciau kad tu turi kerastase,manau pirkt,ir kokias man kapsules nusipirkt plaukam ir i sampuna?
http://www.orising.l...p;category_id=5
Čia yra šiek tiek info apie priemones, kurias galima rasti Lietuvoje.
Jei jau naudoti priemones, tai reikia stabdyti slinkimą: Tiktų Caduta šampūnas + caduta ampulės 2 kartus per savaitę ir reiktų sunaudoti jas kokias 8-10.
Beje, maniškiai panašūs tik kad netrupa dar kol kas....
Kaukę tai dedu Rinfrozante (ir laikau ją kokią valandą kai jau pasiryžtu).
Aliejuko dar turiu Paul Michel, bet tikriausia Risingo pirksiu vėliau.
Kasdien dedu proteinines putas. Patinka plaukuosenai.
Kasdien geriausia bent jau man tiko Heliantis kaukė. Ji kiek lengvesnė nei Rinfrozante ar pan. Jei labai nualinti paluaki ri trupa - dar gera linija - Cocco. Bet čia jau pati turi apsispręsti ką pirmiau gydysi - slinkimą ar trupėjimą.
Gali derinti Caduta šampūną + Heliantis arba Cocco kaukę ir aliejuką kokį. Išvis man patinka jų kaukes palaikyti ilgokai su maišeliu ir šiltai apvyniotas savaitgalį. Jei nori plaukams standumo - į priemones galima įmaišyti mineralines kapsules (jos kaip vitaminai kokie, miltukai, man duoda blizgesio ir standumo plaukams daugiau).
Jo... pastaruoju metu sunku rasti priemonių vaistinėse