Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(pandutė @ 2008 11 14, 12:04)
labai slenka,naturalna rasiau kokie mano plaukai,gerai isvardinsiu:mano pacios naturalus plaukai tamsiai rudi,bet jau kelis metus dazau sviesiom sruogom,jie labai sausi,trupa,ir jaunystej buvo stori,dabar labai plonituriu nusipirkus mieralizante lotion kapsule,cadus kapsule,ir cadus sampuna
noreciau suzinot kauke kokia labiausiai tiks ,aliejuka galiukam skaiciau kad tu turi kerastase,manau pirkt,ir kokias man kapsules nusipirkt plaukam ir i sampuna?

http://www.orising.l...p;category_id=5

Čia yra šiek tiek info apie priemones, kurias galima rasti Lietuvoje.

Jei jau naudoti priemones, tai reikia stabdyti slinkimą: Tiktų Caduta šampūnas + caduta ampulės 2 kartus per savaitę ir reiktų sunaudoti jas kokias 8-10.
Beje, maniškiai panašūs tik kad netrupa dar kol kas....
Kaukę tai dedu Rinfrozante (ir laikau ją kokią valandą kai jau pasiryžtu).
Aliejuko dar turiu Paul Michel, bet tikriausia Risingo pirksiu vėliau.
Kasdien dedu proteinines putas. Patinka plaukuosenai.
Kasdien geriausia bent jau man tiko Heliantis kaukė. Ji kiek lengvesnė nei Rinfrozante ar pan. Jei labai nualinti paluaki ri trupa - dar gera linija - Cocco. Bet čia jau pati turi apsispręsti ką pirmiau gydysi - slinkimą ar trupėjimą.
Gali derinti Caduta šampūną + Heliantis arba Cocco kaukę ir aliejuką kokį. Išvis man patinka jų kaukes palaikyti ilgokai su maišeliu ir šiltai apvyniotas savaitgalį. Jei nori plaukams standumo - į priemones galima įmaišyti mineralines kapsules (jos kaip vitaminai kokie, miltukai, man duoda blizgesio ir standumo plaukams daugiau).

Jo... pastaruoju metu sunku rasti priemonių vaistinėse sad.gif Farmos vaistinėje bene didžiausias pasirinkimas buvo (beje ir didžiausios kainos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 14, 11:15)
http://www.orising.l...p;category_id=5

Čia yra šiek tiek info apie priemones, kurias galima rasti Lietuvoje.

Jei jau naudoti priemones, tai reikia stabdyti slinkimą: Tiktų Caduta šampūnas + caduta ampulės 2 kartus per savaitę ir reiktų sunaudoti jas kokias 8-10.
Beje, maniškiai panašūs tik kad netrupa dar kol kas....
Kaukę tai dedu Rinfrozante (ir laikau ją kokią valandą kai jau pasiryžtu).
Aliejuko dar turiu Paul Michel, bet tikriausia Risingo pirksiu vėliau.
Kasdien dedu proteinines putas. Patinka plaukuosenai.
Kasdien geriausia bent jau man tiko Heliantis kaukė. Ji kiek lengvesnė nei Rinfrozante ar pan. Jei labai nualinti paluaki ri trupa - dar gera linija - Cocco.  Bet čia jau pati turi apsispręsti ką pirmiau gydysi - slinkimą ar trupėjimą.
Gali derinti Caduta šampūną + Heliantis arba Cocco kaukę ir aliejuką kokį. Išvis man patinka jų kaukes palaikyti ilgokai su maišeliu ir šiltai apvyniotas savaitgalį. Jei nori plaukams standumo - į priemones galima įmaišyti mineralines kapsules (jos kaip vitaminai kokie, miltukai, man duoda blizgesio ir standumo plaukams daugiau).
aciu labai ,uz patarimus,o klp as net nemaciau ar yra farmos vaistines,o kaip tas orising aliejus atrodo?kiek kainuoja?nes man issiplovus dabar plaukus,plaukai pasisiausia kazkokie,ir maziau garbanojais. tos putos skaitos sukuosenai daryt ar irgi kaip kauke?as plaukus plaunu i savaite du kartus,tai man viena syki rinfrozante kauke det,kita karta liantis ar kitokia kauke?ar geriau koki balzama isigyti,nes skaiciau kad kaukiu daznai nealima naudoti

Jo... pastaruoju metu sunku rasti priemonių vaistinėse sad.gif Farmos vaistinėje bene didžiausias pasirinkimas buvo (beje ir didžiausios kainos sad.gif

Papildyta:
tiek parasiau ir neparode nieko
norejau paklaust jei as plaunu galva i savaite du kartus,tai man viena syki naudot RIFROZANTE kauke,kyta syki HELIANTIS ar kitokia kauke.o gal dar balzama isigyti kitosirmos?o tos mineralines butos,jos kaip kauke,ar formuot sukuosenai?
orising aliejus ,tai kaip jis atrodo?nes as ten maciau tik su saulegrazom kazkoki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 14 lapkričio 2008 - 11:44
QUOTE(pandutė @ 2008 11 14, 12:40)
Papildyta:
tiek parasiau ir neparode nieko
norejau paklaust jei as plaunu galva i savaite du kartus,tai man viena syki naudot RIFROZANTE kauke,kyta syki HELIANTIS ar kitokia kauke.o gal dar balzama isigyti kitosirmos?o tos mineralines butos,jos kaip kauke,ar formuot sukuosenai?
orising aliejus ,tai kaip jis atrodo?nes as ten maciau tik su saulegrazom kazkoki

Jei plauni galvą į savaitė tik 2 kartus tai kaip ir užtektų vienos kokios nors kaukės.
Tos putos - kaip kondicionierius, tikrai ne šukuosenos formavimui (nors man purumo kažkiek duoda).
Risingo kaukes galima naudoti kaip kondicionierius, tik reikia mažiau dėti (bent jau aš nedaug patepu palaikau ir išskalauju. Ir neliečiu šaknų)
Aliejukas būna stiliniame indelyje tokiam...
Atsakyti
aciu labai uz lietuviska puslapi
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 11 14, 11:49)
Jei plauni galvą į savaitė tik 2 kartus tai kaip ir užtektų vienos kokios nors kaukės.
Tos putos - kaip kondicionierius, tikrai ne šukuosenos formavimui (nors man purumo kažkiek duoda).
Risingo kaukes galima naudoti kaip kondicionierius, tik reikia mažiau dėti (bent jau aš nedaug patepu palaikau ir išskalauju. Ir neliečiu šaknų)
Aliejukas būna stiliniame indelyje tokiam...

tai tada man uzteks tik vienos is orising kaukiu,nereiks pirkt balzamo?dar aliejuko nori,reik pabandyt tas putas,paziurejau vakar kad pinigu neuzteks,tai nepirkau.o jei kauke tepu,kda tas putas tept?po kaukes?
Papildyta:
http://www.orising.l...s/24-normal.jpg
o kas ten yra,kur stikline bonkute,ir baltas dangtelis?gal cia ir yra tas aliejus?o jis tpamas ant galu plauku,ar per visa ilgi?
Papildyta:
labai geras puslapis,tik minusas ,kad visur tas pats puslapis su visais produktais,neina suprast kur ta esencija,kur ampules.tai tas su baltu dangteliu,yra esencija?o ampulese tai kur trinti i plaukus ampules?
Atsakyti
user posted image
Va paveiksliuke ura tas stiklinis buteliukas su baltu kamštuku tai serumas.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 14, 12:36)
user posted image
Va paveiksliuke ura tas stiklinis buteliukas su baltu kamštuku tai serumas.

dekui labai,o kur tu dar tokiu priemoniu radai?nes tame saite tai nera.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 14, 14:03)
dekui labai,o kur tu dar tokiu priemoniu radai?nes tame saite tai nera.

Jų parduotuvėse yra... tik Lt saitas nesutvarkytas iki galo.
pasižiūrėk www.orising.it ten ir rusų kalba galima skaityt.
Atsakyti
dar norejau paklaust,viena pana ,cia kitoj temoj apie plaukus,rase apie kazkokia priemone is orising,kad ji susildoma ar pati jau silta,tepama ant plauku,ir labai geras poveikis?kas cia toksai?
Atsakyti
Man šitos kosmetikos tai kaukė RINFORZANTE - super thumbup.gif ilgai buvo Nr. 1, dabar atradau panašaus poveikio Rene Furterer Okara +80, o šampūnai, putos ir kitos kaukės - tik nieko, turbūt kiekvienam individualiai
Atsakyti
Sveikos, o kur dar be Eurovaistinės galima nusipirkt O'Risingo priemonių? Akropolio eurovaistinėje tai kažko mažoka. Mačiau Cocoo šampūną, bet kaukės ne schmoll.gif O tos mineralinės putos tai skirtos vietoj kondicionieriaus ar ne? Arba ką naudoti vietoj balzamo po kiekvieno plovimo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 12 08, 13:44)
Sveikos, o kur dar be Eurovaistinės galima nusipirkt O'Risingo priemonių? Akropolio eurovaistinėje tai kažko mažoka. Mačiau Cocoo šampūną, bet kaukės ne  schmoll.gif O tos mineralinės putos tai skirtos vietoj kondicionieriaus ar ne? Arba ką naudoti vietoj balzamo po kiekvieno plovimo? Ačiū  4u.gif

Kaukes galima naudot po kiekvieno plovimo. Jei trumpiau laikai - kaip kondišinas, ilgiau - kaip kaukė. Proteininės putos - nenuskalaujamos, labiau tinka ploniems plaukams. O mineralinės - nuskalaujamos, rodos labiau pažeistiems geriau jos tinka. Po kiekvieno plovimo dar galima naudoti ir Heliantis purškiamą kondišiną.

O pasirinkimas... Kai ką perku ir Farma vaistinėje. DAr Sarmos didesnės turi.
Atsakyti
Aišku, dėkui smile.gif Farmoj reikės pasidairyt. O Sarmų man atrodo gerokai apmažėjo, kai Douglas atidarė?
Atsakyti