Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(pandutė @ 2008 12 19, 19:04)
man ne sampuno reik o kaukes rifrozante arba coco 4u.gif

ok.... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 19, 00:06)
norėjau šampūno, nuėjau į Eurovaistinę ir tik keli buteliukai stovėjo sad.gif
panašu, kad nebeliks prekyboj. O Farmoj išvis nėra  schmoll.gif

farmoj savanoriu pr. rimi radau kaukiu ir sampunu, bet sampuno riebiems plaukams nebuvo. gavau tik kauke. tikrai nebloga, kvepia zolelemis thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar mineralines ampules (tas kurais reikia nuskalauti ir šyla ant galvos). TAi tikrai duodu 10 balų. Net mamos plaukams, kurie balinti ir sukami ri džiovinami kasdien įtiko ir minkštučiai paliko. Maniškiai irgi tokie slidūs slidūs pasidarė net gumytės slinko iš plaukų.

Baiginėjasi mano Caduta šampūnas. Reiks gal kokį kitokį pirkti g.gif: Mąstau apie Grasi gal ir Grasi kaukę. Arba apie Heliantis tik neapsisprendžiu dar. O gal Eliocap ?

Rinfrozante kaukės indelį sunaudojau jau visą. Tai 10 balų iš 10 smile.gif Tikrai plaukams tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 05, 20:48)
Išbandžiau dar mineralines ampules (tas kurais reikia nuskalauti ir šyla ant galvos). TAi tikrai duodu 10 balų. Net mamos plaukams, kurie balinti ir sukami ri džiovinami kasdien įtiko ir minkštučiai paliko. Maniškiai irgi tokie slidūs slidūs pasidarė net gumytės slinko iš plaukų.

Baiginėjasi mano Caduta šampūnas. Reiks gal kokį kitokį pirkti g.gif: Mąstau apie Grasi gal ir Grasi kaukę. Arba apie Heliantis tik neapsisprendžiu dar. O gal Eliocap ?

Rinfrozante kaukės indelį sunaudojau jau visą. Tai 10 balų iš 10 smile.gif Tikrai plaukams tiko ir patiko.

as noriu visu priemoniu sausiem,slenkantiem plaukam is ju,bet nieko nera pirkt
Atsakyti
Norėčiau atsiiepimų apie mineralines ir proteinines putas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 08, 19:02)
Norėčiau atsiiepimų apie mineralines ir proteinines putas  4u.gif

as vakar nusipirkau mineralines putas, bet dar nebandziau...kai pabandysiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 08, 23:02)
Norėčiau atsiiepimų apie mineralines ir proteinines putas  4u.gif

Proteininės nenuskalaujamos, kiek pastandina ir pašvelnina plauką, jie gerai šukuojasi. Man labai patinka smile.gif
Mineralinės kiek žinau labiau tinkamos storesniems pasišiaušusiems plaukams, jos nuskalaujamos. Bet bandžiusi nesu...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 09, 08:13)
Proteininės nenuskalaujamos, kiek pastandina ir pašvelnina plauką, jie gerai šukuojasi. Man labai patinka smile.gif
Mineralinės kiek žinau labiau tinkamos storesniems pasišiaušusiems plaukams, jos nuskalaujamos. Bet bandžiusi nesu...

O proteinines dėti tik su šampūnu išsiplovus galvą, ar reikia dar ir balzamo, ir tik po to proteinines?
Baigiasi man plaukų balzamas, galvoju ar šias putas pirkt, ar ieškot kokios kitos firmos balzamo.
Atsakyti
O kur perkate Kaune ampoles? nes buvau Akropolio Euro vaistineje, tai jokiu nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 09 sausio 2009 - 12:32
QUOTE(alter ego @ 2009 01 09, 13:05)
O proteinines dėti tik su šampūnu išsiplovus galvą, ar reikia dar ir balzamo, ir tik po to proteinines?
Baigiasi man plaukų balzamas, galvoju ar šias putas pirkt, ar ieškot kokios kitos firmos balzamo.

Galima tik su šampūnu ir galima gi kaukes naudoti vietoj balzamo (nes laikomos kaukės po kelias minutes). Aš tai kas antrą kartą: vieną šampūnas + putos, kitą - šampūnas + kaukė.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien nuo pleiskanų šampūną. Norėjau Grasio, bet nebuvo... Tai Cocco atmečiau ir beliko tik tas.... Nesulaukiau kol mano užsakytas Cadutos litras atkeliaus iki manęs...
Atsakyti

QUOTE(jadzka @ 2009 01 09, 20:44)
Nusipirkau šiandien nuo pleiskanų šampūną. Norėjau Grasio, bet nebuvo... Tai Cocco atmečiau ir beliko tik tas.... Nesulaukiau kol mano užsakytas Cadutos litras atkeliaus iki manęs...

o kur tu uzsisakineji orising priemones?ir dar tokiais kiekiais?
Papildyta:
o nieko tokio,jei as naudoju visalaika po sampuno tik kaukes?jokiu neturiu balzamu ar putu,
Atsakyti