Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(...whatever... @ 2007 06 25, 20:12)
Kiek kirpėja sakė, kad pats plaukas pasunkėjo, nebe toks sausas, todėl ir tiesias  rolleyes.gif
O tai tiek priemonių įvairiausių naudoji ir niekas nepadeda?  g.gif

o kaip tavo plaukas "patapo" dregnu gal zinai.? ax.gif ka naudojai, kaip as noreciau, kad man tiestusi jie ..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As isbandziau mineralizante putas, tas kur reikia nuskalauti, bet likau nelabai patenkinta...tikejausi geresnio efekto...jis suveike kaip silpnas balzamas... g.gif Gal sakau reikia ilgiau panaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 13, 00:52)
Sveikutes 4u.gif  As isbandziau mineralizante putas, tas kur reikia nuskalauti, bet likau nelabai patenkinta...tikejausi geresnio efekto...jis suveike kaip silpnas balzamas... g.gif  Gal sakau reikia ilgiau panaudoti ax.gif

Visas Risingo priemones reikia ilgiau panadoti norit gero efekto. Man po poros mėnesių tas tikrasis efektas pasimatė ax.gif
Atsakyti
o gal zinot HELIANTHIS,AHA,BIO TRAIMENT ar kaip tiksliai nebeatsimenu irgi skaitosi is gydomu seriju,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 12, 17:01)
jei klaipedoje yra farma,maciau yske yra.jadzka o tos AHA,HELIANTHIS,ar irgi yra gydomos kaip ir orising?o bandei ka nors is Bio Traitement

ne ,gyvenu ne Klaipėdoje .
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 13, 13:07)
o gal zinot HELIANTHIS,AHA,BIO TRAIMENT ar kaip tiksliai nebeatsimenu irgi skaitosi is gydomu seriju,ar ne?

Dėl Heliantis nežinau, AHa tikriausia gydomoji serija, Bio Traitment irgi nežinau.
Manau, kad gydo tos, kurios nėr kosmetinės.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 13, 12:57)
Dėl Heliantis nežinau, AHa tikriausia gydomoji serija, Bio Traitment irgi nežinau.
Manau, kad gydo tos, kurios nėr kosmetinės.

o kaip zinot kuri yra kosmetine?kas turi pazymeta buti ant priemones kad yra kosmetines?nes as nelabai suprantu,zinau tik kad gydo orising ir tai is to ka skaiciau sm
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 13, 17:10)
o kaip zinot kuri yra kosmetine?kas turi pazymeta buti ant priemones kad yra kosmetines?nes as nelabai suprantu,zinau tik kad gydo orising ir tai is to ka skaiciau sm

Narūtalesnės, be silikono priemonės tikriasuia bus daugiau gydančios. Na visokios su eteriniais aliejais ir pan. O grynai cheminės - tai aišku tik kosmetinės. Bet tas skirtumas tikrai nėr žymus....
Na gydomosios priemones padeda kovoti su kokia nors problema: pleiskanos, plaukų slinkimas, jautri galvos oda ir pan. Tik va dydymas gydymui irgi nelygu... tas pats aks su vaistais, rodos nuo to pačio, o vieni veikia kiti ne...
Atsakyti
Mergiatės HELP 4u.gif Gal kas žino kur Šiauliuose galima rasti šių priemonių, esu praradus viltį, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Didelis pliusas arba 9,9 balo Orising Caduta sampunui bigsmile.gif

isnaudojau daug maz puse buteliuko, o plaukai visai kitokie. Tokie svaresni, spalva ryskesne ir maziau riebaluojasi. Galva galiu plauti kas antra diena! man cia pasaka po 6 metu kasdienio plovimo. Gal galus kiek pasausina, bet uzpurskus helianthis kondicionieriaus pats tas.
Nezinau ar ilgai tesis sitas susizavejimas, taciau siuo metu nereikia man kitu sampunu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 15 sausio 2009 - 14:54
ilgakoje aciu 4u.gif ir labai saunu kad tokia knygute gavau,dabar zinosiu tiksliai apie priemones viska
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 15, 15:54)
Didelis pliusas arba 9,9 balo  Orising Caduta sampunui  bigsmile.gif

isnaudojau daug maz puse buteliuko, o plaukai visai kitokie. Tokie svaresni, spalva ryskesne ir maziau riebaluojasi. Galva galiu plauti kas antra diena! man cia pasaka po  6 metu kasdienio plovimo. Gal galus kiek pasausina, bet uzpurskus helianthis kondicionieriaus pats tas.
Nezinau ar ilgai tesis sitas susizavejimas, taciau siuo metu nereikia man kitu sampunu  biggrin.gif

Na va smile.gif Ne man vienai taip smile.gif Jau nesinori net žiūrėt į kitas priemones... Pabandyk dar Rinfrozante kaukę wub.gif NA net instrukcijoje Cadutos rašo\, kad būtina naudoti kokią kaukę ar kondišiną po jo....
Atsakyti