Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

Kaip smagu girdeti, jadzka,aciu uz atsakyma! nesjau pradejus biski gailetis buvau kad aha nusipirkau,nes neaiski paskirtis jo, bet jei jis labiau sausiems tai liux, amn..bet jau mano plauku apimtis po aha sampuno tai didesne uz liemens apimti lotuliukas.gif kaip elektros pakratyta doh.gif

Perskaiciau kad kazkuri ir nuo coco sampuno per savaite is tamsiai rudos i ryza virsta, tai uz uzpavydejau, jau dabar noriu to doh.gif
kaip ten istikruju? kokia dazanti tamsiai ir coco vartojanti atsiliepkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 04, 11:33)
Kaip smagu girdeti, jadzka,aciu uz atsakyma! nesjau pradejus biski gailetis buvau kad aha nusipirkau,nes neaiski paskirtis jo, bet jei jis labiau sausiems tai liux,  amn..bet jau mano plauku apimtis po aha sampuno tai didesne uz liemens apimti  lotuliukas.gif kaip elektros pakratyta doh.gif

Perskaiciau kad kazkuri ir nuo coco sampuno per savaite is tamsiai rudos i ryza virsta, tai uz uzpavydejau, jau dabar noriu  to  doh.gif
kaip ten istikruju? kokia dazanti tamsiai ir coco vartojanti atsiliepkit mirksiukas.gif

Nu va nesu Cocco bandžius ax.gif Dar iš naudotų tai Volume... kažkokį bandžiau. Nemanau, kad iš tamsiai rudos taip lengvai į ryžą virsta, na nebūdabau ryža aš bet tik kiek paklaudavo spalvą. O dabar dažau Chna tai kiek paprausia spalvą,
Atsakyti
ilgakoja ,jei nerasit cocco sampuno ,tai tiktu ir tas AHA apie kuri cia dabar sneka,o kokia kauke tinka prie AHA sampuno?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 04, 15:20)
ilgakoja ,jei nerasit cocco sampuno ,tai tiktu ir tas AHA apie kuri cia dabar sneka,o kokia kauke tinka prie AHA sampuno?

pandute,bet jeigu mano ilgi plaukai atrodo kaip elektros pakratyti nuo aha, tai jusu balinti ir potrumpiai nuo sio sampuno isvis piestu atsistotu...bijau kad ir kauke ju nenusodins,as tai kasa susipynu..
ir nemanau kad reikia taip skrupulingai derinti kokia cia kauke tiktu kokia netiktu,ne antibiotikai, ne vaistai,kad chemines reakciajs apgalvt reiktu biggrin.gif derinkit pagal plauku tipa kaukes ir viskas,pagal aprasymus jums reiktu rinforzante -skirta silpniems, trapiems, slenkantiems arba coco- sausiems ir pazeistiems.
Atsakyti
Dilgelyt na a6 naudoju Cocco kaukę, bet ne kasdien, tai net nežinau,kas mano spalvą nuplovė.Nes buvau dažiu su augaliniais, gal dėl to kad plaukas pažeistas ir dažai greičiau išsiplauna.Bet dabar vėl pasitamsinau, bet nemanau kad Cocco kaukė greit nuplautų,vistiek reiktų laiko.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 04, 18:12)
Dilgelyt na a6 naudoju Cocco kaukę, bet ne kasdien, tai net nežinau,kas mano spalvą nuplovė.Nes buvau dažiu su augaliniais, gal dėl to kad plaukas pažeistas ir dažai greičiau išsiplauna.Bet dabar vėl pasitamsinau, bet nemanau kad Cocco kaukė greit nuplautų,vistiek reiktų laiko.... ax.gif

tai ir turejau omny ne kauke o sampuna, manau sampunai turedami savyne plauti ir ishzulina ta spalva,ypac jei dazai tokie kaip musu -neilgalaikiai.
Atsakyti
oi as jau nebezinau tada del aha,piestu kad stovetu tikrai nenoriu
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 18:25
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 04, 18:12)
Dilgelyt na a6 naudoju Cocco kaukę, bet ne kasdien, tai net nežinau,kas mano spalvą nuplovė.Nes buvau dažiu su augaliniais, gal dėl to kad plaukas pažeistas ir dažai greičiau išsiplauna.Bet dabar vėl pasitamsinau, bet nemanau kad Cocco kaukė greit nuplautų,vistiek reiktų laiko....

tai ir turejau omny ne kauke o sampuna, manau sampunai turedami savyne plauti ir ishzulina ta spalva,ypac jei dazai tokie kaip musu -neilgalaikiai.

Aaaaaa.... doh.gif sorry, net neperskaitau kaip reikia....o gal nežinia kas galvoj.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 04, 20:03)
oi as jau nebezinau tada del aha,piestu kad stovetu tikrai nenoriu

Tai kad nemanau, kad piestu plaukai stovės nuo AHA g.gif: Nuo cadutos spėju daug labiau....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 05, 12:46)
Tai kad nemanau, kad piestu plaukai stovės nuo AHA g.gif: Nuo cadutos spėju daug labiau....

jadzka, tavo plaukai sakei yra ploni, ju nedaug, ir nera tokie sausi ,kaip mano ar pandutes, mano sukuosenos apimtis kartoju: nuo aha sampuno didesne uz liemens! Plauaks pats fainas, nu bet ispucia pasiausia ir apimti padidina lb ,jeigu tik plaukas turi polinki siaustis ir sauseti.
Na bet vakar laikiau plaukus visa diena aliejuje,poto isploviau su aha, tada uzdejau kauke rekontruktoriu,poto pritepiau nenuplaunamu balzamu ,aliejuku ,serumiuku,tai tai ner lb didele apimtis,normaliai viskas smile.gif
Atsakyti
mano plaukai linke pustis, suktis ir panasius dalykus daryt,tai tikrai nuo AHA sampuno labiau puciasi nei nuo cadutos, bet nuo aha ir riebaluojasi daugiau, kita diena vel reikia plaut.
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 02 05, 19:28)
mano plaukai linke pustis, suktis ir panasius dalykus daryt,tai tikrai nuo AHA sampuno labiau puciasi nei nuo cadutos, bet nuo aha ir riebaluojasi daugiau, kita diena vel reikia plaut.

Tai va įdomiai veikia tuos plaukus smile.gif Nes maniškiai tiesūs tai AHa neverčia pūstis nė kiek jų doh.gif: O norėč...
Atsakyti